1. raskauskuukauden

Ensimmäisen kuukauden raskaus, hermosolut, jotka ovat vastuussa valvoa kehon toimintoja esiintyy alkio. Lisäksi vauva kautta verenkiertoon on nyt liitetty kiinteästi sinulle.

1. raskauskuukauden: Vauva

Ensimmäisen raskauskuukauden toimii useimmille äideille salassa. Tässä ovat tärkeimmät kehitysvaiheiden vauvaa yleiskatsaus:

  • Kolmen viikon kuluttua hedelmöityksestä, klusterin solujen on haudattu kohdun seinämään.
  • Se on kautta istukan (ulompi solumassan) kytkettynä verenkiertoa äiti.
  • Muodostumista elinten ei ole vielä ilmeinen.
  • Jälkeen 15. päivänä, ensimmäinen neuronit muodostetaan, joka myöhemmin ohjaavat kehon toimintoja sekä luoda edellytykset tietoisuutta vauva. Tällä hetkellä voit vahvistaa raskauden raskaustestin ja ensimmäisen arvioinnin gynekologin.
  • Ulompi sirkkalehti (ulompi solu muistilla) paksunee ja muodostaa kaksi pitkittäistaitteiden. Välillä taittuu hermostoputken lopussa laitteet aivojen, hermojen ja selkäytimen muodostamiseksi.
  • Ulommassa alkio kerros, iho, hiukset, talirauhasten ja hikirauhasten on muodostettu. Solut keskimmäinen alkio-kerros rakentaa luuranko, sydän seinä, lihaksia, verisuonia ja imusuonten jotka tuottavat verisoluja. Käyttäen sydän, nämä rakentaa verenkiertoon alkion. Munasarjat, kivekset ja munuaiset muodostetaan myös tässä kerroksessa. Sisäkerroksessa sirkkalehden hengitys- ja ruuansulatuselimille syntyy.
  • Alkio kasvaa millimetrin päivässä. Lopussa ensimmäisen kuukauden Vauva on koko nuppineulan paksu (4mm).

Näyttö Kaikki vauvalle

Raskaana oleva nainen sohvallaOlet raskaana ja alkaa laittaa kaiken yhteen vauvalle? Käyttämällä Amazonin Vauva haluavat se on helppoa. Osaluettelo perheen ja ystävien, jotta he voivat auttaa sinua valmistelut.

1. raskauskuukauden: Kehosi

Vaikka ei paljon voidaan nähdä ensimmäisen raskauskuukauden elimistö toimii jo iskussa.

Meidän animaatio näyttää kehitystä raskauden viikko viikolta. Ohjaimen kanssa voit käydä läpi täydellisen tai lähes raskaudesta tarkastellaan vain yksittäistä viikkoa.

1. viikko

1. viikko

kehitys
Ensimmäinen päivä raskaus on ensimmäinen päivä viimeisen ajan. Tällä kertaa on tiedossa useimmat naiset, hetki hedelmöityksestä yleensä ole. Jopa lannoittaa sitä kuitenkin edelleen vie siis olet varsinaisesti kahteen ensimmäiseen Etelän myös ei oikeastaan ​​"raskaana".

2. viikko

2. viikko

kehitys
Toisella viikolla, kun kuukautiskierron on kohtu
limakalvojen valmis aufzu- hedelmöitetty munasolu
kestää. Munasolun kypsyy tällä hetkellä ovulaation. Se voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta nyt on ihanteellinen aika tulla raskaaksi.

3. viikko

3. viikko

kehitys
Hedelmöittää munasolun kun sperma tunkeutuu muna säröillä. Sukupuoli lapsesi seisoo jo vahvistettu. Noin 30 tunnin kuluttua hedelmöityksestä, muna alkaa jakaa ja siirtää kohti kohtua. 10 päivän kuluttua yhdynnän aamiaisen testi on mahdollinen.

4. viikko

4. viikko

kehitys
Muna implantit itsensä kohdun limakalvo. Se on jo syötetään suonikalvon, myöhemmin istukan, ravinteita verestä.

5. viikko

5. viikko

vauva
Koko: 0,5-1,0 mm

kehitys
Sydän alkion jo ehdottaa. Pääelinten alkavat kasvaa, kuten myös käsivarsien ja jalkojen silmuja josta kehittää raajat. Nyt raskaustesti on mahdollista.

6. viikko

6. viikko

vauva
Koko 1-3 mm

kehitys
Kohtu kasvaa ja on nyt noin kokoa mandariini. Alkio on nyt tunnustettu kaareva muoto. Sinun hormonitasot nousevat massiivisesti tuolloin. Kehosi on muuttumassa. Anna aikaa tähän muutokseen.

7th viikko

7th viikko

vauva
Koko: 2,5-7 mm

kehitys
Sormet ja varpaat alkion muodostamiseksi. Sydän on kehittänyt edelleen ja ehdottaa kaksi kertaa nopeammin kuin sinun. Käytössä ultraäänikuvan Lapsesi on nyt näkyvissä.

8. viikko

8. viikko

vauva
Koko: 9-16 mm

kehitys
Vauva saa kasvot: se aiheutti silmien, silmäluomien, nenä. Lisäksi, sisäkorvan ja hermosolujen kehittää aivoissa. Vauva tekee ensimmäisen liikkeitä. Tämän kuitenkin huomaat vielä mitään. Kohtu voi jo painamalla virtsarakon.

9. viikko

9. viikko

vauva
Koko: 16-24 mm

kehitys
Tämä on viimeinen vaihe alkionkehityksen. Kohtu on kasvanut ja on nyt kaksi kertaa niin suuri kuin käsitys. Jotkut naiset jo huomata muutoksen vatsan, vaikka taso ei ole merkittävästi lisääntynyt.

10. viikko

10. viikko

vauva
Koko: 25-32 mm

kehitys
Elintärkeitä elimiä kehitetään. sikiö on kiistaton ihmisen piirteitä alkio. Ensimmäinen näkyvä merkki raskauden voi näkyä muuttuneessa ihonväri.

11. viikko

11. viikko

vauva
Koko: 34-41 mm

kehitys
Kaikki tärkeimmät kehon osat ovat nyt saatavilla. Miespuolisen sikiön tämän viikon penis on näkyvissä. , Veren tilavuus kasvaa. Tämä ilmenee lisääntynyt jano ja lisääntynyt tunne lämpöä.

12. viikko

12. viikko

vauva
Koko: 43-51 mm
Paino: 14 g

kehitys
Sydän vauvan lyöntiä 120-160 kertaa minuutissa. Keskenmenon riskiä on nyt paljon pienempi kuin ensimmäisen viime viikkoina. Kohtu on koko mies nyrkki tällä välin, mahdollisesti näkyy jo vatsanpeitteiden läpi.

13. raskausviikon

13. raskausviikon

vauva
Koko: 6 cm
Paino: 14 g

kehitys
Äänihuulet vauva on nyt täysin kehittynyt. Lisäksi hieno karvoitus alas (lanugo) on muodostettu. Päivittäistä energiantarvetta kasvaa tästä lähtien noin 300 kaloria. Tämä tekee pian paino tuntui.

14. viikko

14. viikko

vauva
Koko: 7.5 cm
Paino: 24 g

kehitys
Sukupuoli voi nyt nähdä ultraääni. Vauva voi laittaa tietyn ilmeet päivän -hotelliin vilkkuu hänen silmänsä ja laittaa otsaansa. Enemmän hiuksia kasvaa pään ja kulmakarvat. Sydän äänet vauva ovat nyt kuultavissa.

15. viikko

15. viikko

vauva
Koko: 8.5 cm
Paino: 45 g

kehitys
Lapsi oman liikkeet ovat voimakkaita. Samalla se voi suunsa ja mennä. Nielemisen ja imevät liikkeitä kasvavat. Vatsa pyöristettynä vähitellen.

16. viikolla

16. viikolla

vauva
Koko: noin 10 cm
Paino: 75 g

kehitys
Lapsesi hengittää lapsiveden sisään ja ulos ja leikkivät napanuoran. Suonikalvon kehittyy istukan, joka toimittaa lapselle kaikkia välttämättömiä ravintoaineita.

17 viikon

17 viikon

vauva
Koko: noin 11 cm
Paino: 100 g

kehitys
Vauva voi ensin kuulostaa, kuulostaa aivan veressä tai syke, kuulee ja hahmottaa. Hihnat kasvava kohtu voi tuntua kipeä kipua.

18. viikko

18. viikko

vauva
Koko: 12,5 cm
Paino: 150 g

kehitys
Mittasuhteet vauva on nyt yhtä suuri itsessään. Se koki kasvupyrähdys, joka vaikuttaa lähinnä runko ja raajat. Vatsa kasvaa, reuna kohdun saavuttaa pian napa.

19. viikko

19. viikko

vauva
Koko: 13,5 cm
Paino: 200 g

kehitys
Silmän vauva reagoi valoon ärsykkeisiin. Vaikka iho on vielä ohut, mutta niiden kehitys on päättynyt. Lapsesi on nyt sormi ja varvas tulosteita. Myös piiri toimii hyvin: Noin 28 litraa verta edistää pieni sydän päivittäin herkkä elin.

20. viikko

20. viikko

vauva
Koko: noin 14 cm
Paino: 240 g

kehitys
Puoli on tehty. Hermosolut vauva kasvaa hyvin voimakkaasti ja ne siirtyvät sopiva convolutions. Rinnat ovat kasvaneet nyt.

21 viikkoa

21 viikkoa

vauva
Koko: noin 25 cm
Paino: 300 g

kehitys
Mainiosti tasapainoa vauva on hyvin kehittynyt. Se voidaan suunnata niin jo. Sydän on jo iso ja vahva. Luuranko ja kynnet ja varpaankynnet ovat tiukentuneet. Rinnat alkaa tehdä ternimaitoa.

22 viikkoa

22 viikkoa

vauva
Koko: noin 26,5 cm
Paino: 350 g

kehitys
Vauva muistuttaa hyvin paljon vastasyntyneen että tämä ei riitä lihoa. Hänen liikkeensä on nyt tunne paljon myös vatsan alueelle. Voit nännejä muodostetaan niin sanottuja Montgomery rauhaset. Näin valmistellaan rintoja ennen imetystä.

23 viikkoa

23 viikkoa

vauva
Koko: noin 28 cm
Paino: 450 g

kehitys
Vauva voi kuulla äänesi. se on myös ainutlaatuinen nukkua ja herätä vaiheita. Kohtu kasvaa nyt erittäin nopeasti ja näin vatsasi. Nyt on selvää, että olet raskaana.

24. viikko

24. viikko

vauva
Koko: noin 29 cm
Paino: 550 g

kehitys
Vauva on erittäin suuri. Nyt voit myös tuntea reunan kohdun tasolla napa. Paine virtsarakon ja usein virtsaaminen voi kohteeseen tässä vaiheessa.

25. viikko

25. viikko

vauva
Koko: noin 30 cm
Paino: 650 g

kehitys
On jo tiukka vauvalle. Keuhkot kehitetään sen verran, että keskonen olisi hyvä selviytymismahdollisuudet jo. paino
kasvattaa vauva on selvästi vyötärön. Suunnasta riippuen venyttää saa esiintyä vatsan ja rinnat.

26. viikko

26. viikko

vauva
Koko: noin 32 cm
Paino: 800 g

kehitys
Vauva voi avata silmänsä ja katsoa ympärilleen. Hänen kuulo on kehittynyt. Omat elimet siirtyi vähitellen kasvava vauva eri asemassa. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta kanssasi.

27. viikko

27. viikko

vauva
Koko: noin 34 cm
Paino: 1000 g

kehitys
Aivot vauva jo muistuttaa aikuisen. Johtuen vakiopainoon vahvistus voi johtaa nesteen kertyminen, mikä ilmenee itse, esimerkiksi, turvonneet jalat tai sormien kanssa teitä.

28. viikko

28. viikko

vauva
Koko: noin 36 cm
Paino: 1100 g

kehitys
Vauva on noussut noin kolmanneksen hänen syntymäpaino. Hänen pikku kasvot on selvästi nähtävissä ultraäänikuvan. Vatsa kasvaa nyt nopeasti.

29 viikkoa

29 viikkoa

vauva
Koko: noin 37 cm
Paino: 1300 g

kehitys
Vauva vahvistaa hänen lihakset läpi lukuisia liikkeitä. Kohtu otetaan vasta harjoitus supistuksia joka vatsaan on tilapäisesti erittäin kova.

30. viikko

30. viikko

vauva
Koko: noin 38 cm
Paino: 1400 g

kehitys
Lanugo palaa, mutta päänahan vauva kasvaa. Kautta iso vatsa, se voi olla vaikeampaa yhä useammin mukava lepoasento.

31 viikkoa

31 viikkoa

vauva
Koko: noin 40 cm
Paino: 1600 g

kehitys
Aistit vauva ovat nyt toiminnassa. Gut voi laajentua kunnolla, niin että kaikki kertyminen ilma voi olla tuskallista.

viikko 32

viikko 32

vauva
Koko: noin 41 cm
Paino: 1800 g

kehitys
Aina tulee olemaan lähellä vauvaa. Siksi se ei liiku liikaa. Yläreuna kohdun on nyt reilusti yli navan.

33. viikko

33. viikko

vauva
Koko: noin 42 cm
Paino: 1900 g

kehitys
Vauva voi tunnistaa uusia ääniä ja ääniä kohdun ulkopuolella. Useimmat vauvat ovat jo tässä vaiheessa pää alaspäin.

34: nnen

34: nnen

vauva
Koko: noin 44 cm
Paino: 2200 g

kehitys
Vauva voi raapia sinua, koska hänen kynnet ovat jo kasvaneet huomattavasti. Napa on nyt selvästi kupera ulospäin.

35. viikko

35. viikko

vauva
Koko: noin 45 cm
Paino: 2500 g

kehitys
Keskushermoston ja ruoansulatuskanavan ovat lähes kypsiä. Vatsasi on nyt varsin keskittynyt. Tämä voi johtaa vähenemässä ruokahalu.

36. viikko

36. viikko

vauva
Koko: noin 46 cm
Paino: 2700 g

kehitys
Vauva nyt asettuu lopulliseen syntymää asentoon. Ns vernix vähenee ja ihon värin vauva on tulossa vaaleanpunainen. Potkuja ja Knuffe vauva on selvästi merkitty vatsaa.

37th viikko

37th viikko

vauva
Koko: noin 47 cm
Paino: 2900 g

kehitys
Keuhkojen vauva on täysin kypsä. Lapsi nyt nukkuu paljon ja unelmia tai nauttii valvetilatietoisuudessa hierontaa hedelmällisessä
äiti, jos he eivät pysty rakentamaan harjoituksen murhe.

38. raskausviikon

38. raskausviikon

vauva
Koko: noin 48 cm
Paino: 3100 g

kehitys
Vauva on saanut kehitystä ja on valmis elämään kohdun ulkopuolella. Aluksi raskaus vauva on nyt todennäköisesti jo makasi hänen päänsä lujasti altaan.

39. viikko

39. viikko

vauva
Koko: noin 49 cm
Paino: 3250 g

kehitys
Vauva on tuskin lainkaan tilaa. Monet vauvoille, jotka voidaan taittaa kätensä poikki rintaansa ja polvet koukussa. Sinusta tuntuu varsinkin kun istuu ja kävelyä, että vauva painaa rajusti alas lantion ja kohdunkaula.

40. viikko

40. viikko

vauva
Koko: noin 51 cm
Paino: 3500 g

kehitys
Syntymästä on välitön nyt body voimakkaasti kiertynyt vauvan sopii juuri niin kohtuun. Se on ottanut syntymän kantaa ja hänen päänsä painetaan pehmentyneisiin kohdunkaula.

syntymä

syntymä

vauva
Koko: noin 51 cm
Paino: 3500 g

kehitys
Vain 5 prosenttia vauvoista syntyneet laskettu aika maailmaan. Syntymän jälkeen vahvuus on tärkeää, että voit löytää rauhaa ja rentoutumista synnytyksen.

Enemmän syntymään
enemmän synnytyksen

1. viikko
20. viikko
syntymä

Annas Raskaus blogi: Ensimmäinen kuukausi

Olen raskaana!

Usean päivän hermostunut odottaa raskaustesti vahvistanut: Olen raskaana! Ovulaation testi oli paljon apua! Nyt toiminut ensimmäisellä yrittämällä tulla raskaaksi, vaikka jätti minut kauas levoton syklin syklin minun munasarjat minun epäsäännöllisiksi ja kystat.
Gynekologi kertoi minun ensimmäinen vierailu hieman kärsivällisyyttä. Toistaiseksi näyttää vain pieni täplä ultraääni, joka on meidän vauva lähikuukausina. Nykyinen tunnetila vaihtelee: onnea ja iloa siitä raskaudesta sekoita ahdistusta, koska sosiaaliturvajärjestelmän äitiys- ja vanhempainloman on uusi maailma minulle kuin ulkomaalainen Saksassa.

»Lue koko ensimmäinen artikkeli blogi 'raskaana!'


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4