10 goede redenen voor een thuisbevalling

Iets dat ooit was gemeengoed, wordt nu beschouwd als uiterst zeldzaam: de thuisbevalling. Er zijn talloze redenen om geboorte te geven aan uw kind thuis. Ulrike kever Maternità heeft samengesteld van de 10 beste redenen voor een thuisbevalling voor u.

Ulrike Käfer, oprichter van het moederschap conciërge en Baby Planner Services Maternità heeft uitgebreid ingegaan op de problematiek van zwangerschap en geboorte en kent de beste redenen voor een thuisbevalling:

1. U bent thuis

Zo vanzelfsprekend als het is, zo veel voordelen van dien. Je kan nergens heen of rijden onder arbeid. Je weet waar alles is en is. Het eten is volgens uw wensen. Het is rustig en ontspannen. En wanneer de baby er is, kunt u het gezellig hetzelfde in je eigen bed te maken.

2. De baby is thuis

De baby is geboren in zijn vertrouwde omgeving. Het kent de geluiden, de geuren en de mensen die er wonen, vanaf het eerste moment. Er is geen veranderende artsen of verpleegkundigen, geen stressvolle rit naar huis in een vreemde auto of kinderwagen.

3. De hele familie kan daardoor in

Afhankelijk van de wensen van de ouders broers en zussen kinderen naar de geboorte van (delen) te zien. Andere familieleden of vrienden, evenals een doula hier hebben de mogelijkheid en de ruimte om de moeder te ondersteunen tijdens de bevalling in aanvulling op de partner en de verloskundige energetisch. Voor de geboorte supporters, het is veel meer comfortabel in hun eigen huis: ze kunnen een pauze te nemen, liggen vroeg of versterken jezelf met lekkernijen uit de koelkast.

4. De vroedvrouw is de hele tijd er voor u

All-round ondersteuning door de verloskundige tijdens de gehele geboorteproces en na dat is een heel mooi ding. Er is geen verschuiving verandering en de geboorte proces kan worden gezien als een geheel.

5. natuurlijke geboorte in uw eigen tempo

Een thuisbevalling betekent ook geen medische voorzorgsmaatregelen, geen onnodige ingrepen en meer aandacht voor de individuele tempo van moeder en kind.

6. Vrije keuze van de geboorte en de geboorte kamer positie

Als u wilt bevallen in uw slaapkamer: dat doen! Moet het de badkamer? Ok. Of in de keuken? Waarom niet? Of het nu in het hurken, op handen en voeten, in de mobiele geboorte zwembad of op de kant liggen. De vrouw in arbeid, kan de geboorte positie vrij kiezen, afhankelijk van de stemming.

7. Vrije keuze op het heden

Alleen jij bepaalt wie je wilt hebben dat wilt worden en in welke mate u bestudeerd. Dit draagt ​​enorm om te ontspannen en los te laten op en kan zeer bevorderlijk voor de geboorte proces.

8. ruimte voor hun eigen behoeften en intimiteit

Vaak vertellen van de vrouwen dat ze konden ontspannen tijdens haar thuis bevallen, omdat ze voelden zich beschermd en begrepen. Ze durfde haar verlangens om te communiceren en werden ernstig daarin genomen. Ze konden "open" in de ware zin van het woord. helpen dit vertrouwen en de respectvolle behandeling van zo'n intieme situatie, laten gaan en dus op zijn beurt bezighouden met de geboorte.

9. Het kan grote foto's veroorzaken

Dat lijkt op het eerste klinkt misschien een beetje vreemd, maar kan mooi en zeer persoonlijke foto's zijn gemaakt met een goede geboorte fotografie. U kunt weer geboorte met andere ogen halen herinneringen op en bekijk situaties, zoals de wachtende familieleden of broers en zussen die u niet opgevallen tijdens de bevalling. De instelling voor dit is natuurlijk de thuisbasis van de mooiste. Soms is de manier waarop Doula's bieden deze vorm van fotografie.

10. Je moet niet dragen vreemd ziekenhuis nachtjapon

Wat kan ik zeggen ... de deeltjes zijn niet mooi of comfortabel, de Po steekt en is de moeder voelt zich vaak niet op zijn plaats. Je bent niet ziek. Mooi het is, als je naakt tijdens de geboorte willen of kunnen bewegen in een comfortabele eigen kledingstuk.

Volledigheidshalve zij opgemerkt dat sommige van deze punten zijn ook geheel in het ziekenhuis of geboortecentrum. Dit hangt natuurlijk af van de manier waarop de respectieve geboorte team op zijn plaats en hoe goed de moeder om hun ideeën gecommuniceerd te bevorderen. Als een thuisbevalling in aanmerking moet worden genomen, is het zeer belangrijk in het geval van complicaties van een "back-up" plan te hebben en dit met de vroedvrouw van tevoren te bespreken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 61