10 tips: Feng Shui i børnehaven

Den kinesiske harmoni Feng Shui er at bringe den energi strømme af mennesker og deres miljø i harmoni. For at opnå dette, er der en masse at overveje, når opsætning af gartneriet. Arkitekt og Feng Shui ekspert Walter Haag afslører de ti bedste tips.

1. genkende Disturbed energistrømme

Før alle andre Feng Shui foranstaltninger er en fejlfri naturligvis den vigtigste. Om der skal spille eller lære, men især i den fase af søvnen, fordi kroppen er at komme sig uden ekstern stress i løbet af denne periode. Derfor er en undersøgelse af gartneriet til naturlige og kunstige forstyrrelser er altid det første skridt.

Mange børn har stadig en ret god fornemmelse af steder, der er ikke er godt for dem. Måske har du allerede fastslået, at dit barn er krøllet op om morgenen i et hjørne af sengen? Eller der er hyppig nat kravlede til dig i seng? Dette kan være et første ydre tegn på en forstyrret søvn.

2. Undgå elektrosmog

Et simpelt middel til at påvirke strømmen af ​​energi i børns positive, er at undgå elektromagnetisk forurening. Trådløse telefoner og trådløse modtager bør fjernes fra planteskolen. Selv babyalarmer kan være en ulempe i denne henseende. Har dit barn allerede en mobiltelefon, bør dette være så langt væk fra kroppen og er tæt på vinduet, natten den skal slukkes helt.

For at undgå interferens fra kabler eller fatninger, er det godt at sortere dem pænt som muligt. Hvis den aktuelle af en såkaldt demand switche er slukket, som er ideel. Også screenet stikdåser og kabler anbefales.

3. Situationen på jorden plan

Børneværelset bør være på planen i den retning, som understøtter det element af fødslen af ​​dit barn (se tabel punkt 8). Et barn med det element af brand skal have sin planteskole for eksempel snarere i den sydlige del (brand), Sydøst (træ) eller øst (træ) af bygningen strækning. Området sydvest / nordøst (jord) er også i orden. Derimod især bør undgås nord (vand) samt vest og nordvest (metal).

4. De otte livssituationer

I Feng Shui er der otte forskellige livssituationer. Disse er også afspejlet i planen af ​​gartneriet og er, set fra døren, altid anbragt de samme:

Hvis plantegning af gartneriet kvadratisk eller rektangulær, kan alle otte områder i rummet findes normalt igen. Ved balkoner, pejs eller elevatorskakte, men også såkaldte defekte områder kan medføre. På samme måde kan en række blive svækket af store vinduer, men også af en stor, massiv skab i rummet. Dit barn har indlæringsvanskeligheder, så kan det være fordi, at den energi flow i området / læring er forstyrret viden.

5. Energien spænder Yin og Yang

I hvert værelse er der de såkaldte yin-yang områder. Den temmelig stille yin spænder, set fra døren, på bagsiden af ​​rummet. Der du bedømme ideelt et sted at sove dit barn. den, hvis den er afskærmet af en halv højde folde skærmen af ​​de mere aktive yang områder er fordelagtig. Disse ligger i det forreste område af planteskole og er særligt egnede til at spille eller lære.

6. Placeringen af ​​vinduer og døre

Er et vindue direkte modsat døren, bør stå her hverken seng eller bord. Døren bør fortrinsvis ligge i midten af ​​væggen, dog at være mindst 0,85 meter til 1,00 meter fra væggen. Desuden skal området foran døren være så pæn, være klare og lyse.

7. Orienteringen af ​​møblerne

Især i soveværelset og arbejdsområde af dit barn, bør du være opmærksom på tilpasning af møblerne for at styre energi flow positivt. Sengen skal være, og med hovedgærdet mod væggen adskilt af et privatliv skærm fra de resterende områder af gartneriet. Døren bør dit barn ikke være i stand til at se direkte fra sengen som muligt. Det er også fordelagtigt, når hoveddelen er højere end foddelen fordi så opstår en endnu større beskyttelse.

Bordet skal være placeret således, at barnet har en væg i ryggen. Det burde have døren herfra en god udsigt, men ikke sidder overfor hende direkte.

individuel orientering

Der er mange feng shui systemer kan tilpasses ved hvilken seng og bord ved hjælp af et kompas, så ethvert barn er individuelt støttende på plads. Eksempler er øst-vest-system, de 24 punkter i kompasset eller 12 dyr.

8. Den rigtige ordning farve

Når du vælger farver til børneværelset du orientierst ligesom bedst om de fem elementer af vand, træ, ild, jord og metal. Hver person kan være forbundet med en såkaldt fødsel element, der er tæt forbundet med dens energistrømme.
eksempel: Er dit barn perioden 07 februar 1997 og januar 27, 1998 Født, hans fødsel element er ild.

Afhængigt af det element af fødslen har dit barn, kan bestemte farver hjælpe strømmen af ​​energi, derfor, eller svækkes. Nedenstående tabel giver dig oplysninger om, hvilke farver er fordelagtige i rummet af dit barn, og hvordan du skal hellere undvære.

eksempel

Dit barn har en fødsel element metal. Vælg den venstre del fra bordet det element, der er i at støtte cyklus til fødslen element, i dette tilfælde jord. Farverne i børnehaven, for eksempel på finer, bør billeder, møbler eller strøelse være generel temmelig jordnær.

i højre del tabellen kan du se, hvilket element påvirker mere invaliderende for dit barn. I dette eksempel ville dette være det element af brand. Selv mod et par røde objekter, såsom en legetøjsbil, er der ingen indvendinger, bør du behandle sparsomt med denne farve.

Af den måde: Også gunstige og ugunstige møbler, viser tabellen. Har dit barn såsom fødslen af ​​jordens element helst skal være nogen store planter i gartneriet. Hvis børnene i et fattigt område, kan en balance skabes ved den rigtige farve eller understøttende tilbehør.

9. uslebne kanter entstören

Skarpe hjørner og kanter kan have en negativ indvirkning på strømmen af ​​energi. Værelse hjørner bør ideelt set være afrundede. Dette kan opnås ved, at hjørnet profiler Verputzer bruger ikke i byggefasen, f.eks. Dog kan hjørner eller kanter eftermonteres skorsten afbødes ved afrundede-træ eller gips profil.

Synlige træbjælker skal være helt eller i det mindste i området af bordet og den sovende plads dækket, for eksempel ved at hænge ud med stof. Selv planter, der har påpeget blade, for eksempel en yucca, bør du fjerne dem fra de børn som muligt.

10. De korrekte dimensioner

Det Feng Shui definerer vis grad som positiv, mens andre påvirker energi flow negativt. I nedenstående tabel kan du finde et lille udvalg af positive Feng Shui Mål:

På disse dimensioner, bør størrelsen af ​​møbler og andet inventar være muligt baseret på.

Eksempel 1: En tabel med dimensionerne 68 x 125 cm i et godt område, med 71 × 120 cm, ville tabellen på den anden side har ingen positive Feng Shui dimensioner.

I en re-planlægning efter Feng Shui, Feng Shui Maße ideelt ikke kun for værelse dimensioner, men også til vinduer og døre skal overholdes.

Eksempel 2: Når en dør af den klare passage er relevant for de Feng Shui dimensioner. Følgelig en dør med en bredde 81 til 90 cm og en højde på 1,97 m har en god Feng Shui-foranstaltning. Imidlertid har en dør med en 1,00 m bredde og en højde på 2,05 m er ikke en god Feng Shui foranstaltning.

Tip: I lejet bolig kan du bruge dobbeltklæbende tape blot en stribe af træ på døren hylsterstokken så den vandrette clearance ændres i overensstemmelse hermed.

Da mange andre spørgsmål stadig spille en rolle i en professionel Feng Shui konsultation, kan de gives her eksempler kun give en første indikation af nødvendige Feng Shui foranstaltninger. En ekspert kan fortælle dig dog besvare dine spørgsmål i en individuel sag i detaljer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 74 =