10 Tips: Het vinden van de juiste vroedvrouw

Bent u op zoek naar zorg, bevalling en kraamperiode, noch het recht verloskundige? NetMoms heb je hier samen 10 tips, waarmee u de richige verloskundige kan vinden.

De "normale" ziekenhuis geboorte

Als het u niet uit wat de verloskundige tijdens de bevalling zorgen voor u en het kan meer dan één, u kunt laten de geboorte af te wachten. En dan maar één verloskundige zorg bij aankomst in de kliniek om je heen die op wacht is op de kraamafdeling. Bij een informatie-avond van de kliniek kunt u naar een aantal van de verloskundigen kennen en maak je een eerste indruk van de werkomgeving en de samenwerking tussen artsen en verloskundigen. Deze gebeurtenissen zijn ook zeer geschikt is om een ​​vroedvrouw te vinden.

Showalbum tip

Counselor: Zwangerschap Dag na dagUw verloskundige is niet altijd beschikbaar? Geen probleem: Met dit boek, kunt u ook veel vragen beantwoorden tijdens je zwangerschap zelf vindt.

de vroedvrouw

Als het voor u belangrijk is om gemakkelijke toegewezen geen vroedvrouw krijgen in een ziekenhuis de geboorte, maar de vroedvrouw die je al kent liever wilt dat een verloskundige is de juiste keuze voor jou. Je krijgt te voren weten, vereinbarst met haar, hoe en waar u de geboorte voorstellen, en dan kan de follow-up met haar waarnemen. Dus blijf out "onsympathiek verrassingen" opslaat in de verloskamer. tijdens de bevalling is er ook voor u. Veel verloskundigen in ploegendienst moeten gelijktijdig dienen om vier vrouwen. Dus een vroedvrouw kent uw verhaal, is een bekend gezicht en kan zich volledig concentreren op je. Klasse is dat het u veel naar de kliniek en de processen kan vertellen. Echter, je moet je maakt een goede tijd op de zoekpagina. De geboorte klinieken kan helpen bij het vinden. Vraag het maar aan de kliniek van uw keuze voor een overzicht van het bewijs verloskundigen.

De freelance vroedvrouw

Onafhankelijke verloskundigen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, niet in een ziekenhuis of een geboortecentrum gehuurd. Of werken ze nog naast hun normale activiteiten als freelance vroedvrouw. U vindt ze op verloskundigen netwerken zoals Jameda of op onze lokale afdeling te vinden en kunnen met hen zien de gele pagina's, portals preventie, biedt voor prenatale en vooral de postpartum zorg. Maar niet elk ziekenhuis of geboortecentrum laat verloskundigen vrij werkzaam bij de geboorte begeleiding. Je moet daarom graag vooraf op de hoogte in de kliniek of de geboorteplaats van uw keuze. Ben je van plan een huis geboorte, dus het is de moeite waard om het aantal thuisbevallingen ze presteert in het jaar bij de verloskundige.

De follow-up vroedvrouw

Ongeacht of u voor de geboorte door een verloskundige werden verzorgd, heeft u recht op na de geboorte het ondersteunen van een follow-up vroedvrouw. Deze verloskundigen diensten worden gedekt door de ziektekostenverzekering. Verloskundigen adviseren u tijdens de puerperale en borstvoeding borstvoeding problemen, laten zien hoe om te gaan met de baby, controleer uw gezondheid en uw baby en je bent met veel goede adviezen en tips. U kunt elke freelance verloskundige of verloskundige aan te pakken.

de Hebammenpraxis

Het voordeel van verloskundige praktijk is om de vroedvrouwen en de mogelijkheid dat in geval van ziekte kan gewoon een collega stap te selecteren. Daarnaast neemt een levendige uitwisseling plaats in een dergelijke groep praktijk van veel verloskundigen.

Verloskundigen geboorteplaats

Voor een geboorte in het huis waar kun je je rechtstreeks bellen naar de relevante House. Veel vrouwen waarderen de bakermat voor een rustige en gezellige sfeer. Het heeft meestal een "eigen" vroedvrouwen die daar oefenen. Dan kunt u het pensioen geven, leggen zorg tijdens de bevalling en de periode na afsluiting weer zonder problemen in één hand. "Leen" Veel geboortecentra maar hun verloskundigen ook als je niet wilt om te bevallen in het geboortehuis.

bevalling klassen

Als je een bepaalde verloskundige al goed bediend door een bevalling klasse leren kennen en ze is sympathiek u, kunt u een beroep doen op hen of vraag haar of weeën met jou. Veel ziekenhuizen en geboorte centra te nemen in deze situatie, hun rooster is niet zo streng.

De thuisbevalling

Als uw zwangerschap wordt uitgevoerd zonder complicaties en het is jou en je baby goed, dan kun je thuis bevallen. Dit moet natuurlijk tijd met de arts en vroedvrouw besproken, zodat alles anders kan worden voorbereid. Best u zult acht vervolgens onmiddellijk een freelance vroedvrouw met veel ervaring in thuisbevallingen. Het is goed als ze al voor u tijdens de screening verzorgd. Ze kent uw geschiedenis en kan je goed beoordelen tijdens de bevalling en ondersteuning.

Verloskundige en moeder

Sommige vrouwen willen dat hun verloskundige zelf al kinderen heeft, zodat ze hun gevoelens en angsten tijdens de zwangerschap en de bevalling beter kunnen begrijpen. Als u het belangrijk dit punt, moet u er rekening mee dat in je keuzes en vragen in een interview met de vroedvrouw voor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =