10 tips om Schultüte sleutelen

U wilt dat de cornet basten jezelf? Met onze Bastelanleitung dat is makkelijk. We hebben 10 nuttige tips voor u, zodat de cornet ketellapper niets mis kan gaan. In dit artikel vindt u veel creatieve suggesties.

sleutelen 1. Materiaal voor cornet

Om een ​​cornet sleutelen zelf, moet u gebruik maken van de beste kwaliteit materialen, omdat dit de cornet stabiel is en je kunt u vergemakkelijken sleutelen. De volgende materialen zijn nodig om een ​​cornet sleutelen:

 • 1 groot vel knutselpapier A1
 • Gekleurd papier of karton in verschillende kleuren
 • 1 meter crêpepapier
 • Eventueel crêpepapier in een tweede kleur
 • 2 meter lint
 • Decoratieve materialen zoals glitterfolie, stickers, Wackelaugen
 • 1 meter snoer
 • tekentafel tot stencil
 • schaar
 • heerser
 • nietmachine
 • Goede hechting vloeibare lijm
 • transparante tape
 • 2 wasknijpers
 • potlood
 • Waterdichte zwarte viltstift

AnzeigeSelbstgebstaltete Schultüten van ongeveer

Lichtblauw schooltas met roze uilenBij vragen kunt u prachtige zelfgemaakte lekkernijen voor uw kind Uw vinden. Bijvoorbeeld, het suikerklontje "Uil geluk", we vinden het bijzonder aantrekkelijk.

>>Klik hier voor de vragen en het grote Schultüten

2. Van Tonkarton sleutelen een cornet

Off Tonkarton-a-cornet-ketellapperOm behandelt sleutelen, moet u eerst ambachtelijke papier, het snoer en het potlood buigen. De pen is bevestigd aan het koord. Nu het snoer los uiteinde met de duim in een hoek van de Tonkartonbogens vaste en tekenen, zoals een cirkel, een cirkellijn op het vaartuig papier. Je moet iets meer dan een kwart cirkel, zodat u niet over voldoende lijm oppervlak hebben. Met de liniaal U kunt gewoon stellen twee lijnen van de cirkellijn, waarvan ongeveer 45 centimeter lang moet zijn.

sleutelen 3e cornet: Zorgvuldig knippen en plakken

Cornet-ketellapper - lijm zorgvuldig-cut-and-Nu knip je de pre-getekende vorm langs de lijnen zorgvuldig. Smeer het hechtoppervlak royaal met vloeibare lijm en laat de lijm drogen kort. Dan kunt u oprollen tot een solide cornet en druk op de lijm oppervlak is bepalend voor de Tonkartonbogen. Zorg ervoor dat de tip stevig omlaag opgerold en creëerde een gat. Voordat u kunt sleutelen aan de cornet op, moet de lijm drogen voor een uur. In de tijd kunt u de cornet met wasknijpers op te lossen.

4. tinker Schultüte: huidenlijm fold

Cornet-ketellapper - lijm vouw-hideAls u de lijm buiten een beetje gebrek vouw te verbergen, kunt u ze plakken op met een mooi lint of een aantal stickers. Om ervoor te zorgen dat de lijm niet oplost, kunt u de lijm lijn te gebruiken van binnenuit aangevuld met transparante tape te versterken. Nu heb je de blanco kaart voor de cornet afgewerkt. By the way: Dergelijke blanks van gekleurd karton kan worden gekocht in de periode voorafgaand aan de inschrijving in briefpapier en speelgoedwinkels, als je wilt sleutelen de cornet te vergemakkelijken u.

5. sleutelen crêpepapier hoes voor cornet

Crêpepapier sleeve-by-the-cornet-sleutelenNu kun je sleutelen crêpepapier hoes voor cornet. Hiervoor wordt het crêpepapier rond de buitenzijde van de traktaties - zijkanten tegen elkaar met de opening van lekkernijen. Met het nietapparaat U kunt bevestigen rond het crêpepapier. Zodat er geen scheuren verschijnen, moet u ook de positie van een transparante tape gebruikt als versterking. Vervolgens het crêpepapier wordt zorgvuldig opgevouwen. In plaats van crêpepapier kun je tule gebruiken of gevoeld.

6. Schultüte tinker: Alternative crêpepapier decoreren

Cornet-ketellapper - Alternative crêpepapier decorerenWilt u een speciaal tintje van traktaties toe te voegen, kunt u ook gebruik maken van twee lagen van crêpepapier. Eerst knip je de cornet een golvende boven. Dan bereidt je de twee lagen van crêpepapier verkrijgbaar in verschillende kleuren. Beide lagen worden gesneden boven grillige, een locatie slechts half zo groot als de andere. Je befestigst de kortere crêpepapier locatie met vloeibare lijm in de cornet. Na dat, hoe langer volgt. Ook hier kunt u deze opnieuw gebruiken transparante tape om de crêpepapier koker veiliger te bevestigen.

Kies een tinker 7. motief voor cornet

Motif for-cornet-ketellapper-wählen_v2Nu kun je je geest om de versieringen voor de cornet sleutelen. Het beste is om een ​​ontwerp dat uw kind bevalt goed, zoals vlinders, piraten, bloemen, feeën, auto's, slangen, ruimteschepen, lieveheersbeestje of paarden te kiezen. Als alternatief kan je jezelf, maar ook beslissen over een thema dat past goed voor inschrijving, zoals letters, cijfers, school kinderen, pennen of kleine lekkernijen. Karton kunt u templates waarmee je de cijfers uit jezelf gekleurd papier kan snijden sleutelen. Deze cijfers worden dan vastgelijmd aan de traktaties, net als in onze twee voorstellen.

"Opladen je hier beneden de ambachtelijke sjablonen voor de vlinder cornet en de Pirates cornet in PDF.

8. Wees creatief knutselen met de cornet

Creative in-cornet-ketellapper-beWees de cornet sleutelen creatieve en gebruik leuke stickers, wiebelen ogen, lint of glitter aan de cornet en de cijfers te versieren. Van gekleurd karton of bouw papier rusten in een andere kleur kunt u ook weer sleutelen een kleine traktaties, die naar beneden over de grote cornet wordt gezet. Als u einschneidest boven gekarteld of met golvingen doen, kunt u vertellen de cornet een gras of een zeegezicht. Als u wilt kunt u ook gebruiken met een mooi patroon en de vacht van de cornet van buitenaf, zodat inpakpapier.

sleutelen negende naamplaatje voor de cornet

Naambord-by-the-cornet-ketellapperOm de cornet om een ​​persoonlijk tintje te geven, kunt u een naam tag voor de cornet sleutelen. Dan schrijf je leesbaar de naam van uw kind, die u ook kunt versieren met stickers of glitter. De naamplaat wordt ofwel direct gebonden aan de Cornet of bevestigd als plaat over de afsluiting van hoorns.

10. Sluiting sleutelen des hoorns

Lock-by-the-cornet-ketellapperAls u wilt kunt u ook sleutelen een speciale sluiting voor de cornet. Voor deze knip je uit een mooie vorm van gekleurd karton, zoals een ster, een bloem of een hart. Knip een grotere opening in het midden van de matrijs, zodat de crêpepapier kan aansluiten op de cornet round. De vorm kan ook worden geverfd of gelijmd proeven. Als alternatief kunt u ook een mooi lint te gebruiken om de cornet te sluiten. Binding gewoon een grote lus rond het crêpepapier.

Zo bespaart u heel eenvoudig de aankoop van ambachtelijke materialen
Bon voor Butinette


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 88