10 tips: Sådan dit hjem er sikkert for børn

Din Lille er lige begyndt at kravle gennem lejligheden og at kravle. Så er det på høje tid at ændre et par ting, så huset er børnesikret. Her viser vi dig ti potentielle farer for små hoveder og fingre og hvordan du kan fjerne dem let.

1. forretninger børnesikkert?

Børn elsker at udforske deres omgivelser. Og de fleste er bare det mest interessante, som forbyder mor og far. Disse omfatter stikkontakter, handy er for barnet jeres, lige i nærheden af ​​jorden. Og de små huller fristet simpelthen at hineinzustecken et objekt eller endda egne fingre.
Løsningen: Du kan beskytte dit barn med en sokkel forældrekontrol. De fleste backup arbejder med både jordet, samt med ikke-jordede stikkontakter.

Socket vagter er enten sat ind i muffen, således at "prop" de to huller så at sige. For at fjerne det et værktøj eller en type nøgle er derefter normalt nødvendigt. En anden variant er backup, der er fast bundet ind i udløbet.
Pssst: Nogle fatningsindsatse er så sofistikeret, at du kan bruge stikket, mens den på samme børnesikret. I sådanne socket vagter kan man flytte en lille plastplade med de to tænder af proppen, således at den frigiver udløbshullerne.

Display Børnemøbler

Tip Produkt: STUVA barneseng IkeaDit barn glemmer at spille alt omkring - og desværre er det producerer også en grund kaos? I dette tilfælde, er du godt udstyret med praktiske opbevaringsmuligheder. IKEA tilbyder dig en bred vifte af praktiske produkter, såsom høj seng STUVA, på.

2. tip hjørner

Når børnene kan løbe og have en vis størrelse, bord kanter og andre skarpe hjørner er ofte i vejen. Selvfølgelig, du stræber efter at undgå skarpe hjørner og kanter i "Children højde" som muligt. Nogle møbler, såsom borde, men kan ikke altid let at implementere.
Løsningen: Skarpe hjørner du kan bare dække med et hjørne beskyttelse. De små plastik vedhæftede filer fås i forskellige former og farver. Nogle er meget subtil og næsten "usynlig". Andre, derimod, er ægte blikfang. De plasthjørner er simpelthen limet til bord eller en hylde kanter. De bløde kurver risikoen reduceres for at undgå skader fra skarpe kanter og dine møbler er sikkert for børn.

3. Ingen adgang for børn

Der er steder i dit hjem, hvor dit barn skal gå alene på en ekspedition ?? Især trapper kan være farligt, da de nemt kan glide ud der og kan falde ned ad trappen til din lille en.
Løsningen: Dør gitre er ideelle, hvis dit barn ikke nå et bestemt område af lejligheden eller - omvendt - midlertidigt ikke at forlade. Du kan montere mellem væg og skinner eller i døråbningen mellem to værelser, gitteret nemt. Men gitter er også andre steder, for at sikre børn, for eksempel udgangene til en altan eller terrasse.

4. Tilfældig ende dør

Små opdagelsesrejsende vil stoppe ved intet - der er nogensinde på døre og gjort. Dette kan være farligt for små børns fingre endnu før.
Løsningen: Stop og skum profiler kan forhindre smække døre inde i lejligheden. Skum profiler er simpelthen placeret på dørpladen. Nogle er endda i stedet fastgjort over dørkarmen. Der er også dørstoppere, der er gemt under døren. Sådanne professionelle propper er mere end blot kiler. De har barer, som kan fjernes kun af voksne. Dette lader dig døren, på anden måde end ved skummet profil, fastlægge i en bestemt position. Det er ikke kun sikkert for børn, men også meget praktisk.

5. Åbn Window

Du ønsker at åbne vinduet, men du bange for, at din afkom smide ud noget eller kunne endda falde ud selv?
Løsningen: Med et vindue Du kan låse ikke kun fast vindue - kan du finde det i en bestemt position. Så du kan være sikker på, at dit barn ikke kan åbne vinduet, når du ønsker det, og samtidig sikre, at vinduet ikke er blæst over af et brag af luft og kniber det lidt børn finger.
Pssst: Især børn er sikre vindue låse, at du kun kan låse begge hænder.

6. Luk skuffer og skabslåger børnesikret

Der er mange ting i dit hus, der er off-grænser for børn: sakse og knive, rengøringsmateriel og kemikalier, samt tændstikker, lightere og meget mere. Derfor er du vil være sikker på, at dit barn ikke kan åbne skabe og skuffer og alle er gemt børnesikker?
Løsningen: Såkaldte multi-låse, skuffe og fryser låse hjælpe. De to ender af den multi lås, er fastgjort til kabinettet og dets dør eller skuffefront. Mellem de to plaststykker er et slips, den ene med en lille dygtighed på den ene side og kan strækkes igen. Kabinet og skuffe låse er monteret i kabinettet. De fungerer som en lille kryds, at hvis det klikker, forhindrer fuldstændig åbning af kabinettet. Du trykker på beslaget ned lidt, skuffen eller døren åbnes som sædvanligt.

7. Slippery badekar

Dit barn elsker at plaske rundt i badet og hopper det nogle gange endda rundt ophidset. På den glatte bund af badekarret, fordi det hurtigt kan føre til uønskede dykning manøvrer.
Løsningen: Så at dit barn ikke glider, når man står op i badet, kan du købe en bademåtte. Denne består af skridsikre gummifødder og tilbyder derfor godt greb. Måtten fastgøres med sugekopper på tankens bund. Så du kan til enhver tid fjernes igen med dem.
Pssst: Der er også sammenlignelige gummimåtter, som du kan gøre bruser børnesikret

8. Wegrutschende tæpper

Hvis kildre monster jager efter barn din gennem lejligheden, vil det helt sikkert travlt med at komme væk fra ham hurtigt. Da en glider tæppe kan være en tripping fare hurtigt.
Løsningen: Med et underlag, er dette problem gjort på ingen tid. Et underlag består typisk af en gummilignende væv. Dette er både på gulvtæppet, og på jorden overholde. Så tæppet ikke glider og vilde jagter gennem stuen er ikke længere et problem.
Pssst: En udskridning får du som regel i et stort stykke - du kan betale det, men bare den størrelse til at passe dit tæppe cut.

9. Glatte trapper

Når dit barn bliver ældre, betyder det ikke kun ønsker at klæde sig selv og spise selvstændigt. Også op ad trapperne, det ville nu klare alene. Da de små skridt på uvant terræn er ikke så sikker på det kan så hurtigt gengive dit barn glider.
Løsningen: Også for trappen er der en form for anti-slip. At du måske kender fra trappen på bussen eller i lobbyer offentlige bygninger. Denne grove strimler du kan holde sig til kanterne af trappen og gøre det så nemt børnesikret. Nogle er selvklæbende, andre er fastgjort med dobbeltklæbende tape. En sådan Treppengleitschutz ikke kun beskytter dit barn. Selv hvis du går ned selv med den fulde vasketøjskurv op ad trappen, kan du stole på de diskrete strimler beskyttelse.

10. Fare række Ovn

Køkkenet er et af de mest spændende steder i hele huset, fordi efter også Cooking Mama den livret og maden dufter lækker. Intet under din Small fordi selv ønsker at lave mad selv gange. Men varme kogeplader kan hurtigt fare for små børn.
Løsningen: For at holde dit barn mod forbrændinger og for at gøre køkkenet sikkert for børn, en husdyr værge er helt rigtig. En kogeplade vagt omgiver madlavning overflade såsom et lille hegn fra tre sider. Det er normalt omkring 20 centimeter høj, så det er umuligt dit barn ved hånden på den varme ovn eller gryder og pander.
Pssst: Der er også Komfur Guard, som er monteret på kanten af ​​køkkenbordet. De kan foldes ned på et hængsel efter kogning og så uklar beslagene. Således du forhindre, at dit barn ved et uheld tænder for komfuret.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 11