10 Vinkkejä korjailla Schultüte

Haluat kornetti Basten itse? Meidän Bastelanleitung se on helppoa. Meillä on 10 hyödyllisiä vinkkejä niin, että kornetti kattilanpaikkuri mikään ei voi mennä pieleen. Tässä artikkelissa löydät paljon luovia ehdotuksia.

korjailla 1. Materiaali kornetti

Korjailla kartioksi itse, käytä parasta laatua materiaaleja, koska tämä kornetti on vakaa ja te voitte helpottaa puuhastelun. Seuraavia materiaaleja tarvitaan korjailla kornetti:

 • 1 suuri arkki rakentaminen paperin A1
 • Värillinen paperi tai pahvi eri värejä
 • 1 metri kreppipaperi
 • Mahdollisesti kreppipaperi on toinen väri,
 • 2 meter nauha
 • Koriste-materiaalit, kuten glitter folio, tarroja, Wackelaugen
 • 1 metri johto
 • ääreen kaavaimen
 • sakset
 • hallitsija
 • nitoja
 • Hyvä liima nestemäisen liima
 • läpinäkyvä teippi
 • 2 pyykkipojat
 • kynä
 • Vesitiivis musta tussilla

AnzeigeSelbstgebstaltete Schultüten noin

Vaaleansininen koululaukku vaaleanpunainen pöllötKysymyksistä löytyy ihania kotitekoisia kohtelee lapsellesi sinun. Esimerkiksi sokeripala "Pöllö onnea", löydämme erityisen houkutteleva.

>>Klikkaa tästä kysymyksiä ja suuri Schultüten

2. Tonkarton korjailla kornetti

Off Tonkarton-a-kornetti-TinkerKorjailla kohtelee, sinun täytyy ensin taipumaan voimapaperi, johto ja kynä. Tappi on kiinnitetty johto. Nyt pitämällä johto irtonainen pää peukalolla nurkassa Tonkartonbogens kiinteä ja piirustus, kuten ympyrä, pyöreä viiva voimapaperi. Tarvitset jotain yli neljänneksen ympyrä, joten sinun ei ole riittävästi liimapinta. Käyttäminen hallitsija Voit vain tehdä kaksi riviä ympyrä linja, joka on noin 45 senttimetriä pitkä.

korjailla 3rd kornetti: Leikataan varovasti ja liimaa

Cornet-Tinker - liima huolellisesti-cut-ja-Nyt voit leikata valmiiksi piirrettyjä muodon mallin huolellisesti. Voitele liimapinta runsaasti nestettä liimalla ja anna liiman kuiva lyhyesti. Sitten voit kääriä kiinteäksi kornetti ja paina liimapinnan määrittää Tonkartonbogen. Varmista, että kärki on kunnolla alas käpertyneenä ja loi reikä. Ennen kuin voit korjailla kornetti päälle, liiman pitäisi kuivua yksi tunti. Aika voit korjata kornetti pyykkipojat.

4. kattilanpaikkaaja Schultüte: piilota liima kertainen

Cornet-Tinker - liimaa taittuva piilotaJos luovutat liima ulkopuolella hieman haluat piilottaa, voit pistää ne kaunis nauha tai jokin tarroja. Varmista, että liima ei ratkaise, voit käyttää liimaa linjan sisäpuolelta lisäksi läpinäkyvällä teipillä vahvistaa. Nyt sinulla on aihio kornetti valmis. Muuten: Tällaisia ​​aihioita värillistä kartonkia voi ostaa kaudella ennen ilmoittautuminen paperi ja lelukauppojen, jos haluat korjailla helpottaa sinua kornetti.

5. kattilanpaikkaaja kreppipaperi holkki kornetti

Kreppipaperi holkki-by-the-kornetti-kattilanpaikkuriNyt voit helinä kreppipaperilla hihassa kornetti. Tätä varten kreppipaperi kääritään ulkopuolella kohtelee - reunat aukon kanssa kohtelee. Kun nitoja Voit kiinnittää ympäri kreppipaperi. Niin ettei halkeamia, sinun pitäisi myös sijoittaa läpinäkyvällä teipillä käytetään vahvistaminen. Sitten kreppipaperi huolellisesti taitettu ylös. Sen sijaan, että kreppipaperi voit tylli tai huopa.

6. Schultüte Tinker: Vaihtoehtoinen kreppipaperi koristelu

Cornet-Tinker - Alternative kreppipaperi koristeluJos haluat lisätä erityinen kosketus kohtelee, voit käyttää myös kaksi kerrosta kreppipaperi. Ensin leikata kornetti aaltoileva yläpuolella. Sitten kun valmistat kaksi kerrosta viripaperi saatavilla eri väreissä. Molemmat kerrokset ovat leikata hammas- tettu edellä, sijainti on vain puoli yhtä suuri kuin muut. Te befestigst ulos lyhyempi kreppipaperin sijainti nestemäisen liima sisällä kornetti. Tämän jälkeen enää seuraa. Tässäkin, voit käyttää uudelleen läpinäkyvällä teipillä liittää kreppipaperi hihassa turvallisempaa.

Valitse Tinker 7. motiivi kornetti

Motiivi-kornetti-Tinker-wählen_v2Nyt voit tehdä viitsi korjailla koriste varten kornetti. On parasta valita muotoilu miellyttää lapsesi hyvin, kuten perhosia, merirosvot, kukkia, keijuja, autot, käärmeitä, avaruusaluksia, leppäkerttu tai hevosia. Vaihtoehtoisesti voit laittaa itse vaan myös päättää teema, joka sopii hyvin ilmoittautuminen, kuten kirjaimia, numeroita, koululaisille, kyniä tai pieniä herkkuja. Pahvi voit korjailla malleja, joiden avulla voit leikata luvut pois värilliselle paperille itse. Nämä luvut sitten liimattu kohtelee, aivan kuten meidän kaksi ehdotusta.

"Lataaminen sinä tänne veneet mallit perhonen kornetti ja Pirates kornetti PDF.

8. Ole luova puuhastelun kanssa kornetti

Luovat-kornetti-Tinker-beOle kornetti kattilanpaikkuri luova ja käyttää hauskoja tarroja, heiluminen silmät, nauha tai glitter koristella kornetti ja luvut. Värillinen pahvi tai rakentamiseen paperi levätä erivärisiä voit myös jälleen korjailla hieman kohtelee, jotka saatetaan alas yli suuri kornetti. Jos et einschneidest edellä rosoiset tai aaltoileva, voit loihtia kornetti ruohoa tai merimaisema. Jos haluat, voit myös käyttää melko kuvio ja takki kornetti ulkoa jotta käärepaperit.

korjailla yhdeksäs nimilappu varten kornetti

Nimikyltti-by-the-kornetti-TinkerJotta kornetti antaa hyvin henkilökohtainen kosketus, voit korjailla nimen tag kornetti. Sitten kirjoitat luettavalla nimen lapsesi, johon voi myös koristella tarroilla tai glitteriä. Nimi levy on joko sitoutunut suoraan trometein tai liitetty levy sulkemisesta kornetti.

kattilanpaikkaaja 10. päättäminen kornetti

Lock-by-the-kornetti-TinkerJos haluat, voit myös korjailla erityinen sulkemisesta kornetti. Tätä varten leikattiin kaunis muoto Värilliset kartongit, kuten tähti, kukka tai sydän. Sitten voit leikata suuremman reikä keskellä muotin, niin että voidaan kytkeä kreppipaperi on kornetti pyöreä. Muotoa voidaan myös maalata tai liimattu maun. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös kaunis nauha sulkea kornetti. Sitovat vain iso silmukka ympärille kreppipaperi.

Joten säästät yksinkertaisesti osto veneet materiaalit
Kupongin Butinette


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 19