12 inch fiets kinderen: Populaire modellen

Een 12 inch fiets kinderen de juiste maat, zodat uw kind hun eerste rijervaring kunnen krijgen. Informeer u hier moet uw kind hoeveel en wat zijn kinderen 12 inch fiets-modellen het meest populair zijn.

De kinderen van de fiets 12 inch in een oogopslag

Een 12 inch fiets voor de kinderen is de eerste fiets wordt geleverd met uw kroost in contact komt meestal na de waaier. Aangezien het gebruik is uitsluitend bedoeld voor loopbruggen en play straten, maar niet voor het vervoer over de weg, het wordt ook wel aangeduid als een spel fiets.

Meestal nemen kinderen van drie jaar en een hoogte van 95 centimeter met een dergelijk wiel. Om deze reden zijn een kind en leeftijd passende apparatuur en design hoge eisen aan een 12 inch gemaakt met betrekking tot kinderfiets. Hier presenteren we de fiets van de meest populaire 12 inch kinderen merken u.

van de 12 inch kinderfiets van Puky

De kinderen van de fiets: Puky ZL 12-1 ALU in kleur'S 12 inch kinderfiets van Puky is erg populair. De fabrikant is de duidelijke marktleider en wordt deels zelfs gebruikt als synoniem voor kinderfietsen in deze omvang. In drie varianten is de Puky ZL 12-1 ALU beschikbaar. U kunt kiezen tussen de paarse Ontwerp "Lilac" of kleur "kiwi" blauw "ontwerp van het Voetbal". 'S 12 inch kinderfiets modellen die de fabrikant heeft zijn focus op het veiligheidsaspect. Daarom worden de kleine spel fietsen al uitgerust met een kindvriendelijke rem en voorste en achterste reflectoren.

Een 12 inch kinderfiets van Bachtenkirch

De fiets: Mariechen van Bachtenkirch, product van myToys.van de 12-inch kinderfiets modellen door de fabrikant Bachtenkirch zijn verkrijgbaar in zeer verschillende versies. Het bereik van de ontwerp-opties, variërend van de in heldere rode gehouden Mariechen een Model FIRE in rood / wit kijken om een ​​kleine BMX fiets voor het rijden beginners. Hoewel alle modellen hebben dezelfde kenmerken, verschillen ze in hun accessoires. Sommige kinderen fietsen worden geleverd met stuur kwasten en anderen met reflecterende stickers of kleine stuurmand. U kunt meer informatie over de uitrusting van 12 inch kinderfiets modellen leren in ons artikel "bikes's Bachtenkirch 12 inch kinderen."

Een 12 inch kinderfiets Scott

De twee 12 inch kinderfiets modellen van de Marke Scott zijn populair. De fabrikant stelt de focus naast een kindvriendelijke apparatuur aan op een extravagant design. Witte en zwarte symbolen sieren de Scott Voltage JR 12 Ook de Scott Contessa JR 12 schijnt met verschillende patronen in heldere kleuren. De 12 inch kinderfiets scoort ook punten met zijn gewicht: de aluminium fiets weegt slechts 8,4 kilogram. U kunt ons artikel "Scott 12 inch kinderfietsen" ziet u een overzicht van de de 12 inch kinderfiets modellen van Scott te krijgen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 22