13 tips voor een goede nachtrust omgeving voor het kind

Ontdek hier hoe je het beheren van een gezonde, aangename en vooral veilige slaapomgeving voor je kind Uw.

Tips voor alle kinderen

De volgende tips kunt u een aangename slaapomgeving dat een goede nachtrust mogelijk is voor baby's en kinderen ondersteunt doen.

schreeuw slaap plaats: Display boek tip

Boek slapen in plaats van schreeuwenHier krijg je een goede nacht zonder slaap te vallen en slaapproblemen, raden wij u aan Boek classic "Sleeping in plaats daarvan schreeuwen"! Voor extra veiligheid moody nachtverlichting maken van de kwekerij. bij Baby van de markt vindt u een grote selectie van nachtverlichting.

Eigen kamer of slaapkamer - beide zijn ok!

Als het beter werkt, is er niets dat uw kind slaapt met u en uw partner in de slaapkamer - integendeel, het is zelfs aan te raden. Zelfs slapen expert professor Zulley van de Universiteit van Regensburg bevestigde NetMoms interview: "Natuurlijk baby's slapen in het bijzonder als in de slaapkamer van de ouders. Want je moet doen als ouders en geen stress, dat dit kan niet goed zijn. "Echter, er is onenigheid tussen experts, helaas, op het gezin bed. Hoewel sommige experts weigeren om redenen van veiligheid, met name in het eerste jaar van het leven, zie andere slaaponderzoekers vele voordelen van de gemeenschappelijke slapen in een tweepersoonsbed en beweren dat het bevordert de nachtrust en bindend en kan een aantal voordelen, zelfs in termen van veiligheid, wanneer een aantal basisregels bieden nageleefd. Meer informatie over dit weten in ons artikel "Kunnen slapen in bed van de ouders van een kind?". De meest belangrijke veiligheidsinstructies vindt u in ons artikel "Sudden Infant Death Syndrome (SIDS)."

Iets donkere, rustige kamer

of slaapkamer van de kinderen moet gemakkelijk te verduisteren en stil zijn. Absolute rust is niet nodig omdat de normale geluid de slaap van uw kind niet verstoort in de regel.

Goed geventileerd en niet te droge lucht

De ruimte moet goed geventileerd en de lucht is niet te droog. Dus geen angst voor frisse lucht, alleen rechtstreekse ontwerp is niet goed voor het kind. De beste manier om goed voor het slapen leggen ventileren.

Achtste in de matras op de kwaliteit

Wees voorzichtig bij het kopen van matras op kwaliteit, omdat uw kind besteedt vele uren per dag op. Bij baby's, zou de matras niet luchtdoorlatend te zacht en bovenal zijn. Het moet ook verdwijnen het vocht absorberen. Daarnaast moet een matras een uitneembare en wasbare bekleding en vrij van schadelijke stoffen te hebben. In 2006, ECO-TEST geteste kinderen matrassen en kwam tot de conclusie dat kinderen vooral latex matrassen, kokos en paardenhaar zijn geschikt. Niet zo goed matras verging in de test - zelfs niet de duurdere modellen. Velen van hen bevatten schadelijke stoffen. Echter, alle "zeer goed" getest matrassen kosten meer dan 100 euro. Er moet zeker worden geïnvesteerd in de matras een beetje geld. Het is ook raadzaam om de matras te ventileren voor het eerste gebruik ten minste één dag met de ramen goed te openen, omdat sommige matrassen te geven na het openen van de verpakking of omlaag verontreinigende stoffen of gewoon een onaangename geur.

Veilige plaatsing van elektrische apparatuur

Plaats elektrische apparaten, zoals het bed op een veilige afstand op stok op, zodat uw kind, bijvoorbeeld, kan niet aan het snoer te trekken en kan worden verwond door vallende apparatuur.

Afstand naar het raam

Zorg ervoor dat het uw kind bed weg van het raam en dus uit de buurt van zonwering en gordijnen die een risico voor de verwurging door koorden of gordijnen kan opleveren.

observeren veiligheid

Zorg ervoor dat de wieg van uw kind voldoet aan alle veiligheidsnormen en vormt geen risico op letsel. Hetzelfde geldt voor de reiswieg. Bovendien Volg altijd de veiligheid van kinderzitjes, kinderwagens en autostoeltjes en laat je baby slapen er nooit onbeheerd achter.

Speciale Tips voor Baby Time

Als uw kind is nog steeds minder dan een jaar, dus je moet ook rekening houden met de volgende tips in termen van slaapomgeving.

Slaapzak in plaats van het plafond

Veel verloskundigen en kinderartsen raden de aankoop van een slaapzak. Dat op een slaapzak, is de kans klein dat hij glijdt over het gezicht en het kind krijgt zo een slechte lucht. volgende tips Zou u nog steeds gebruik maken van een deken, omdat je, het kind, bijvoorbeeld, zet in een dubbel bed, dus kan nuttig zijn: Ten eerste kunt u einde uw kind te maken van het bed met hun voeten, dus het kan niet uw manier te werken aan het plafond zelf. Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat uw kind niet gemakkelijk kan draaien. Want als draaien glijden snel onder de dekens. U kunt steunen op de rug, bijvoorbeeld in de zijkant lagen met een klein kussentje rol. Het is eerder in de juiste slaaphouding. De derde tip kunt u de mobiliteit van het plafond te beperken door je het plafond zijdelings onder de matras klemmst.

Huisdieren kunnen niet bereiken

Dieren houden van uw slapende baby weg. Zij kunnen een groot gevaar, zoals wanneer ze op uw baby worden gebracht opleveren.

Geen speelgoed of dummy ketens in bed

Op speelgoed in het bed moet worden gerespecteerd. Speelgoed of opgezette dieren met veel stof of lange linten horen niet thuis in de wieg met hen is er het risico dat uw baby gewurgd. Dit geldt ook fopspeen met een lange Schnullerketten.

Achterkant of zijkant

Kinderartsen raden om het kind op zijn rug lag, want in de rugligging, het risico op wiegendood lager is. Bovendien, in deze positie, de luchtwegen worden niet gemakkelijk geblokkeerd en je baby zo niet meer ademen van de muffe lucht, is het eerder uitgeademd. Als je baby tijdens de slaap, maar vaak spugen, rugligging is niet ideaal. In dit geval de laterale positie (bijvoorbeeld, met een kussentje rol achter) is een betere keuze. Hebt u met twee posities problemen, zodat u het beste bespreken met uw kinderarts.

zonder kussens, nest, bed luifel en Co.

Het beste van alles, als je samen in bed zonder veel stof. Ontheffingen beter op een kussen dat niet je baby nodig heeft. Het is ook niet aan te raden om te nestelen of hemel stof te installeren. Ze belemmeren de frisse lucht en om het risico te lopen zou kunnen zijn dat het kind verstrengeling of in slaap vallen met je gezicht in het. Dit alles belemmert de ademhaling.

spit van de baby

Veel baby's slapen onrustig wanneer ze op hun rug liggen. Een oplossing hiervoor kan het zogenaamde spugen zijn. Spitting betekent dat uw baby stevig gewikkeld in een deken, zodat het geen armen en benen kunnen bewegen. De meeste baby's genieten van dit type van het winden, het hen doet denken, maar de krapte in de baarmoeder.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 47