20 asioita, jotka vain ymmärtää nuorempien sisarusten

Sisarukset ovat siunaus ja kirous. Aivan kuten nuorin lapsi perheen saat tuntea molemmat ääripäät vahva. Olemme keränneet 20 asioita tietää kaikkia niitä hyviä, jotka varttuivat isompien sisaruksia.

1. marsut

Kokeisiin vastata outoja kysymyksiin sisaruksia ikinä ollut palvella: Mitä äiti ja isä sanottavaa väliaikainen tatuointi otsassa? Kuinka kauan vedenpitävä merkki iholla? Ja kuinka monta nallekarkeista, lapsi kerrallaan suuhusi?

Näyttö Kirja vihje: Sisarukset ovat lyömätön

Kirja: Sisarukset ovat lyömätönSuhdetta sisarukset todennäköisesti pisimmän elämän. Miksi sisarukset ovat niin tärkeitä, vaikka joskus on riitoja, selitetään tässä kauniissa Vorlesebuch.

2. vapaina

Tulit melko helppo monia tyhmyyksiä se - kiitos teidän veljet ja sisaret, jotka ovat pahentaa vuosien mittaan ja ovat näin vahingossa ylhäällä toleranssi vanhempiesi sinulle.

3. äkillinen sydämen

he menivät yhdessä samassa koulussa, he olivat sisaruksia äkkiä hämmentynyt viimeistään kellon soitto tauko ja sen davongescheucht ennen ystäviä.

4. välttämättömyys, "vintage"

Koska se oli todella hankittu ole sinua varten, päällystetyn vaatteet oman sisarukset eivät usein sovi kunnolla. Enimmäkseen hän oli, kun hän lopulta päätyi sinulle kaapissa, liian pitkä poissa muodista. Voisimmeko vain soittaa "vintage" ja puhua siitä?

5. Ensimmäinen yhteyspiste hikka

Varsinkin kun se tuli hyvin henkilökohtaisia ​​asioita, kuten ensirakkaus, usein olivat sisaruksia, ensinnäkin sanoin ja teoin, ja pitänyt salaisen hyvissä ajoin ennen vanhempia.

6. Henkilökohtainen Henkivartijat

Joskus hänen suojaava vaisto voisi myös ärsyttää, mutta suuret sisarukset nunmal aina sinusta huolta ja että luultavasti aina oleva.

7. Divided Huomio

Toisin kuin sisarukset, voit todennäköisesti etsiä turhaan vauvavalokuvat että vain sinä olet nähdä yksin. Aina ollut tulla kuvatuksi yhdessä oi niin makea lapset joukkue.

8. Vanhat hattu

Kuten voitte ylpeyttä lopuksi kun zubindest kengät yksin tai aufsagst aakkoset virheettömästi, äiti ja isä oli jo nähneet teidän veljet ja sisaret. Tehdä vaikutuksen häneen, haluat luultavasti enemmän kiiltoa kolminkertainen kuperkeikan.

9. Party vapaalippu tukemalla

Jos olet onnekas, olet ottanut isoveljesi tai siskosi joskus ensimmäisestä jäähtyä osapuoli. Vain vanhempasi luultavasti koskaan anna mennä, mutta sisarukset bonus mahdollistanut sen sinulle.

10. Eternal "Pelaaja 2"

Koska nuorempi sisarus on aina "Pelaaja 2" videopelejä. Olettaen, että sinulla voisi koskaan pelata ja ei ollut, kuten tavallista aina vain katsella vanhimmat pelata.

11 loft-down nukkuja

Jossa kerrossänky oli, oli myös paikka nukkua alla - ja varattu sinulle. Sano ollut sitä yhtään.

12. tyytymätön tiedonjano

Jos vanhemmat sisarukset kuiskailivat jotain mielenkiintoista ja olet halunnut tietää, mitä se on, Sait tyhmä vastaus "Et ymmärrä, mutta olet silti liian pieni" - se oli kiristellään hampaita!

13. Nimi sekavuus

Varsinkin jos sinä ja sisarukset ovat poikia tai kaikki tytöt, olet koulutettu kuunnella kaikkia nimiä, joita esiintyy perheessä. Koska vanhemmat ovat joko jatkuvasti sekainen tai lopulta vain luopui soittaa koskaan ollut oikea nimi.

14. Helppo Believing Dummerle

Koska sisarukset olivat suurin sinulle, olet uskonut niitä kaikkia. Niinpä esimerkiksi, että varmasti jokainen voi koskettaa hänen kyynärpää hänen kieltään hieman käytäntöä.

15. nopeampi, vahvempi, parempi

Sinun koko lapsuuden kauan vanhemmat sisarukset olivat oman kannustin tulla älykkäämpiä, vahvempia ja parempia kuin ne. Olet etsinyt niitä ja se veti voimaa ja motivaatiota aina saavuttaa uusia tavoitteita.

16. Nesthäkchen bonus

olla jotain Nesthäkchen jotenkin mistä tahansa väärinkäytöksistä jotain aivan söpö. Koska kun tuli toisena, kolmantena tai neljäntenä maailmaan, sinun loppuun vanhemmat olivat jo luopuneet kaikki koulutus sääntöjä, koska ... no katsokaa vaan miten suloinen olet helppoa!

17. syntipukki

Aina teillä oli ojennettava jos sisarukset ovat jälleen tehneet jotain rikki. Useimmat mielellään silloin, kun olivat aivan liian pieniä puolustamaan sinua.

18. Pysyvä vertailu

Todella kaikki olivat aina vertaa niitä vanhempia sisaruksia. Mikä pahinta, kun jopa opettaja tunsi useita perheen ja sinulle edeltäjät koskaan kohdannut oli.

19. ruumiillistuma 'cool'

Sinulle sinun vanhemmat sisarukset olivat siistein ihmistä maailmassa. He tiesivät, mitä on 'ja oli paras musiikkimaku - koska he sanoivat niin. Ja uskot ne kaikki.

20. Aina ja ikuisesti, "poikasen"

Jos et välitä kolme, viisitoista tai kolmekymmentäkuusi - tulet poikasen perhe ikuisesti. Ja todella, haluat sen ei ole sitä muuten!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 11 =