20 dingen die alleen begrijpen jongere broers en zussen

Broers en zussen zijn zegen en een vloek. Net als het jongste kind van het gezin krijg je beide uitersten voel me sterk. We hebben 20 dingen om al die goede, die zijn opgegroeid met oudere broers of zussen weten verzameld.

1. cavia's

Voor experimenten met vreemde vragen te beantwoorden je broers en zussen ooit Je moest dienen: wat papa en mama zeggen over een tijdelijke tatoeage op zijn voorhoofd? Hoe lang duurt watervaste stift op de huid? En hoeveel gummy beren, een peuter op een moment in je mond?

Weergave Boekentip: Broers en zussen zijn onovertroffen

Boek: Broers en zussen zijn onovertroffenDe relatie tussen broers en zussen is waarschijnlijk de langste van het leven. Waarom broers en zussen zijn zo belangrijk, zelfs als soms zijn er geschillen, wordt uitgelegd in deze prachtige Vorlesebuch.

2. Loop Gratis

Je kwam vrij gemakkelijk met veel stommiteiten van het - dankzij uw broeders en zusters die nog erger hebben gemaakt de afgelopen jaren en hebben dus onbedoeld verhoogde de tolerantie van je ouders voor je.

3. Plotselinge verandering van het hart

zij gingen samen naar dezelfde school, ze waren broers en zussen plotseling in verlegenheid gebracht uiterlijk op de bel pauze en werd davongescheucht voor de vrienden.

4. noodzaak "uitstekende"

Omdat het eigenlijk werd verworven niet voor u, de gecoate kleding van je broers en zussen vaak niet goed passen. Meestal, ze was toen ze uiteindelijk eindigde met u in de kast, te lang uit de mode. Kunnen we alsjeblieft noemen "vintage" en er niet over praten?

5. Eerste aanspreekpunt voor hik

Vooral als het ging om zeer persoonlijke dingen als eerste liefde, vaak was je je broers en zussen, in de eerste plaats met woorden en daden, en uw geheime goed hebben gehouden voor de ouders.

6. Persoonlijke Bodyguards

Soms haar beschermende instinct zou ook kunnen ergeren, maar grote broers en zussen nunmal altijd zorgen voor u en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven.

7. Verdeelde Aandacht

In tegenstelling tot je broers en zussen, kunt u waarschijnlijk op zoek tevergeefs naar de baby foto's die alleen jij bent om alleen te zien. moest altijd worden samen gefotografeerd oh zo zoete kinderen team.

8. De oude hoed

Zoals je trots eindelijk kon tonen, zoals je de schoenen alleen zubindest of aufsagst het alfabet foutloos, mama en papa had het al meegemaakt met je broers en zussen. Om indruk op haar, zou je waarschijnlijk meer glans met een drievoudige salto.

9. Party vrije doorlaat support

Als je geluk hebt, heb je je oudere broer of je zus een dag genomen op uw eerste koele party. Alleen uw ouders waarschijnlijk nooit laten gaan, maar de broers en zussen bonus maakte het mogelijk voor u.

10. Eternal "Speler 2"

Als een jongere broer of zus is altijd "Player 2" video games. Ervan uitgaande dat je ooit zou kunnen spelen en had niet, zoals gebruikelijk altijd gewoon kijken naar de oudsten spelen.

11 loft-down sleeper

Wanneer een stapelbed was, was er ook een plek om te slapen beneden - en voor u gereserveerd. Stel dat je had er geen.

12. ontevreden dorst naar kennis

Als je oudere broers en zussen iets interessants fluisterden en je wilde weten wat het is, heb je de domme antwoord "Je begrijpt het niet, maar je bent nog steeds te klein" - het was het tandengeknars!

13. Naam verwarring

Vooral als u en uw broers en zussen zijn allemaal jongens of alle meisjes, je bent getraind om alle namen die bestaan ​​in de familie om te luisteren. Omdat je ouders hebben of constant rommelig of uiteindelijk gewoon opgaven op te roepen u ooit om de juiste naam geweest.

14. Gemakkelijk Geloven Dummerle

Omdat je broers en zussen waren het grootst voor u, heb je ze allemaal geloofd. Dus, bijvoorbeeld, die zeker iedereen kan zijn elleboog aanraken met zijn tong met een beetje oefening.

15. sneller, sterker, beter

Je hele kindertijd lang uw oudere broers en zussen waren uw incentive om slimmer, sterker en beter dan hen. Je hebt aan hen keek en trok het kracht en motivatie om nieuwe doelen altijd te bereiken.

16. Nesthäkchen bonus

iets op Nesthäkchen een of andere manier gemaakt van een van uw vergrijp iets totaal Cute. Want als je kwam als een tweede, derde of vierde in de wereld, had je uitgeputte ouders al opgegeven al het onderwijs regels omdat ... nou ja kijk maar hoe lief je bent eenvoudig!

17. zondebok

Altijd je moest houden als je broers en zussen weer iets kapot hebben gemaakt. Zeer gaarne dan, wanneer u waren veel te klein om je te verdedigen.

18. Vaste vergelijking

Echt iedereen had je altijd vergelijken met je oudere broers en zussen. Het ergste van alles, als zelfs je leraar wist dat een aantal van uw familie en uw voorgangers ooit werd geconfronteerd.

19. De belichaming van 'cool'

Want gij waart uw oudere broers en zussen de coolste mensen in de wereld. Zij wisten wat er in 'en had de beste smaak in muziek - omdat ze gezegd. En je ze allemaal geloofd.

20. Voor eeuwig en altijd, "het kuiken"

Als je niet schelen drie, vijftien of zesendertig - U vindt de Chick familie altijd. En eigenlijk, je wilt het niet anders te hebben!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 50 =