26. SSW: Den 26. uge af graviditeten

Dit barn kan åbne hans små øjne i det 26. SSW og endda se dig omkring. Er det ikke dejligt? Dit barn kan nu også lytte godt og reagerer med mange en bevægelse til at lyde.

I den kommende i det 26. SSW 6. helbredsundersøgelse Din gynækolog kan afklare, om du måske lider af svangerskabsdiabetes. Nu er det tid også at købe de vigtigste ting til din baby. Hvad med når du og din partner nogensinde oprettet barns værelse?

26. SSW: Ultrasonic din baby i 26. uge af graviditeten

I mellemtiden, dit ufødte barn er i stand til at åbne øjnene. Det er endda muligt for ham i den 26. uge af graviditeten til højre, til venstre for at se op og ned. I det 26. SSW dit barn vejer allerede 800 gram og er 32 centimeter høj. Det strækker sig, strækker sig og gaber dagligt. Hans øjne er mere modnet, så den reagerer på lys og mørke.

Også lyder i og uden for livmoderen tager dit barn kommer rigtigt med sin raffinerede øre. Sig dit barn det højt, måske er det svarer med en bevægelse. Som dit barn vokser, kan det være i den 26. SSW i livmoderen ude af stand til at bevæge sig så frit som i begyndelsen. Ikke desto mindre er det stadig trænet aktivt til livet uden for livmoderen. Nu chancerne for overlevelse for en for tidligt født baby er steget.

Vi takker Dr. Ursula Zollner fra Universitetshospitalet i Würzburg for de leverede 3D-ultralydsbilleder:

Ultralyd i den 26. uge af graviditeten.
Display godt forberedt til din baby

En baby er glad og grinerDu forventer en baby og du slipper en flere og flere ting, som du stadig har brug for? Bare oprette din personlige Amazon Baby ønskeliste og tilføje alle tilføje dine ønskede produkter.

Rygsmerter og forstoppelse i det 26. SSW

Gradvist skubbe din baby dine organer mere og mere ud af deres normale position. Det har konsekvenser for dit velbefindende. Stigende grad, kan du lide i det 26. SSW fra oppustethed, forstoppelse eller åndenød. De organer i sig selv gør det meste af noget, de er ganske fleksible og justeres af naturen for graviditet. Efter fødslen, organerne glide tilbage på plads, og de ubehagelige bivirkninger forsvinder med det samme.

Specielt sidder eller komme op og brændende, jagende smerter i haleben kan forekomme i nogle kvinder. Undertiden symptomerne er så alvorlige, at de udstråler ind i din columna, anal, og hip-området. Årsagerne til smerte i haleben område, hvilket skyldes irritation af periosteum af halebenet, er mangfoldige. Det kan være bag en blokering, ligesom en tidligere skade, nervesmerter i haleben og korsben eller smerter i de omkringliggende muskler og sener, der udløses af vægten af ​​barnet og livmoderen.

26. SSW: Det 6. screening er på

6. helbredsundersøgelse

Mellem den 26. og 28. uge af graviditeten, er den sjette screening verserer. Foruden kontrolforsøgene (blod, urin, vægt, blodtryk, vaginal undersøgelse) kan nu kvinder, der har rhesus negativ, anti-D profylakse administreres for at forebygge Rhesus uforenelighed. Hertil kommer, nu barnets hjerte og aktiviteter ved hjælp af en CTG kontrolleres.

Svangerskabsdiabetes (svangerskabsdiabetes, GDM)

Hvis denne uge indtil en check-up med dig, kan din læge mundtlig glukose (OGTT) udføre. Testen viser, om du lider af den såkaldte svangerskabsdiabetes. Disse sukker stofskifte lidelse heler efter fødslen i de fleste tilfælde igen helt. Risici er højere for kvinder, der var overvægtige før graviditeten og for mødre end 30. Det anbefales Uanset en glukosetolerance test for alle gravide kvinder 24. til den 28. SSW, fordi svangerskabsdiabetes kører uden symptomer ved første øjekast. Imidlertid er der visse tegn tyder på glucoseintolerance, såsom en øget følelse af tørst, sukker i urinen, forhøjet blodtryk eller overdreven vægtstigning.

Tips og tips til den 26. SSW

babyer indledende

Det er tid til dit barns første. For at være forberedt på de første uger efter fødslen og at skulle foretage nogen større ærinder i den tid af barneseng, rettidig indkøb af indledende lempet tak. Vi har sammensat checklister dig her, at du kan printe ud. men beder om i din omgangskreds. Ofte venner kan låne en masse for første gang. Brugt tøj er stor, fordi dit barn vokser ud af de første størrelser ud hurtigt, og det er gentagne gange vaskes og indeholder derfor færre farvestoffer.

levering room guides

Alle hospitaler og fødsel centre tilbyder en eller to gange om måneden på informationsaftener. Brug dem til at se lokalerne og få at vide holdet. Kig roligt på flere hospitaler eller fødsel centre. Så kan du bedre sammenligne og være sikker på at have fundet det ideelle sted for dig. Før du tilmelder dig, lave en tur eller informationsmøde du skriver dig et par punkter, som er vigtige for dig.

udstilling
Mere information

Lær mere om hver graviditet uge for GU-bog "The Big Book of Graviditet" efter bogen forfatterne Annette Nolden og Prof. Dr. med. Franz Kainer. Tak til Graefe Und UNZER udgiver for støtte.

"Om bogen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 39