5 Halloween spil til børn

Halloween spil giver sjov og humor til enhver Halloween fest. Vi har sammensat 5 smukke Halloween spil for dig og dine små Halloween monstre.

Din Halloween fest er i fuld gang, og dit barn og hans venner har en blast. Men hvad hvis den spøgelseshistorie fortalt og uhyggeligt smukke mad er spist? Så enhver lille monster kommer med et smil på dit ansigt hjem, vi indsamlet fem Halloween spil, der stimulerer fantasien og garantier kan holde kedsomhed:

Spil til Halloween: Apple Dykning

Holding håndklæder klar, fordi i denne traditionelle Halloween spil det bliver vådt: Gæsterne er opdelt i to grupper. I to store skåle eller bøtter med vand Æbler er lagt. Disse gæster skal nu også fiskeri med munden. Hænderne er foldet det på ryggen. Vinderen er den gruppe, der har "bidt" som de første alle æbler fra vandet. Spillet kan varieres efter ønske, for eksempel som en spiller på tid. Siden da selv kommer en skål med vand. En lignende sjov opstår, når børnene gelé ringe eller "orme" har en bid af en streng.

Display Halloween kostume til børn

Halloween kostumer til børnVille din lille Halloween og til sød heks eller djævel være? I online-shop "Carnival Giant" kan du finde den helt rigtige uhyggelige kostume til dine børn.

Spil til Halloween: Skræmmende kasser

Til dette Halloween spil, du har brug for en papkasse med huller skåret for hænderne til hver gæst. I kasserne du deponierst noget, der føles ulækkert, for eksempel spaghetti "orme", kolde litchi "øjne" Popcornmais- "tænder" eller tørrede blomme eller rosin "vorter". Hvert barn henter ene efter den anden i sin boks og tænke en skræmmende historie til objektet, hvorfra det bare sanser. Derefter opløses derefter til hvilket objekt det er. Spillet fungerer også med kun en kasse eller en pose, der er genopfyldt efter en runde igen og videre til den næste gæst.

Spil til Halloween: Storytelling

Mere skræmmende sikre uhyggelig stemning. Dette gælder ikke kun for Halloween spil som de horror-spil boksene er beskrevet ovenfor, men også på sine egne i mørke atmosfære. Du er god til at bruge stearinlys eller en lommelygte skabt i et mørkt rum. Også i historiefortælling mange variationer er mulige igen. For eksempel kan en fælles rædselshistorie udvikles. Til dette en spiller begynder med en indledende sætning som "Once upon a heks ....". De andre spillere skiftes nu tilføje et eller flere sæt tilføjet indtil en skræmmende historie stammer fra. Alternativt kan du fortælle en skræmmende historie og i mellemtiden holde dig en lommelygte under dit ansigt.

Spil til Halloween: Mummy wrap med toiletpapir

Nogle spil er lavet til Halloween. Dette sikrer også kraftfulde handling. En spiller wraps en anden så hurtigt som muligt med en rulle toiletpapir mumie uden papiret rives. Mund, næse og øjne forblive fri selvfølgelig. Indpakningen kan til tider efter hinanden eller samtidigt i en gruppe kamp. Enhver, der har håndteret rollen på den hurtigste uden revner vinder. Alternativt kan der vælges den "smukkeste" mor.

Spil til Halloween: jeg pakker min grav

En rædsel version af shopping dygtighed spillet "Jeg pakke min kuffert": En gæst begynder med sætningen "jeg pakke min grav ..." og tilføjede sætningen med en skummel eller ulækkert objekt, såsom "blodprodukter" eller "pus suppe". Så den næste gæst gentager sætningen i den runde og tilføjer et andet emne. Så det bliver ved og ved. Hver spiller gentager sætningen med de ovennævnte genstande og tilføjer hver tilføjede et nyt objekt. Når en spiller laver en fejl eller glemmer et emne, det er ude af spillet. Vinderen er den sidste spiller tilbage.

De Halloween spil er rigtig sjovt, ikke kun for børn, men også for teenagere og voksne. Giv det en chance! Vi ønsker dig god fornøjelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 29