5 syntymä asentoa: istuu makaa tai seiso?

Yksikään nainen ei tiedä, mitä tulee heidän syntymästään asemaa mukavin syntyessään. Tämä voi muuttua yhä uudelleen synnytyksen aikana. Mukana kätilö voi auttaa valinnassa ja antaa selkeät ohjeet. Se auttaa myös, jos nainen työvoima on jo tiedotettu uusimmat Gebärhaltungen ja ohjeita kätilö voi toteuttaa nopeammin synnytyksen aikana.

Joka syntymä asento on oikea?

Birthing naisilla on nykyään monia mahdollisuuksia tehdä niiden syntymästä. Olipa tuo vauvan kotiin, syntymäpaikka tai klinikalla maailmaan on jopa itse. Sinä päätät, onko syntymän tapahtuu laitoshoito tai avohoidossa, jos kumppani pitäisi olla siellä vai ei ja paljon muuta. Aivan kuten voit myös valita syntymän kannan, joka on mukavin sinulle. Onko syntymän tapahtuu seisovassa, istuvassa polvillaan tai makuulla, voit päättää ihan itse. Jos olet löytänyt sopivan asennossa, voit pysyä tässä rauhallisessa loppuun asti syntymästä. Usein kuitenkin naiset vaihtavat paikkaa synnytyksen aikana. Kätilölle ja kumppanisi tukee teitä näin. Jos esimerkiksi syntymä kestää kauan, kannan muutoksesta voi auttaa tuomaan vauva oikealla tiellä.

Näyttö Kirja-arvostelu: salaisuus kaunis syntymä

Kirja: Salaisuus kaunis syntymäKätilö Jana Friedrich mukana teitä Tämän kirjan matkalla haluamasi syntymästä. Kiitos tietojaan te hyvin valmistautunut syntymän vauva ja ei tarvitse pelätä syntymän ja saada syntymään kivut.

Pystyssä syntymä kannat

Pystysuoraan syntymän toiminut muun muassa syntyvyyden seisten, kyykyssä, polvillaan ja istuu. On tärkeää, että saat tukea tuet näissä Gebärhaltungen. Kumppanisi saattaa seistä tai näissä keskusteluissa kuin istua ja tukevat sinua. Hän voi myös olla aktiivisia syntyessään siellä. Pystyasennossa syntymän syntymän etenee paljon nopeammin, koska voit paremmin yhteistyötä. Voit myös hengittää paremmin ja liikkuvuus on tuskin rajoitettu. Sikiöön auttaa myös painovoima. Pystyssä syntymä asennoissa lantio on paljon liikkuvia. Tämä helpottaa pään pyörimisen vauva. Lisäksi lantion pistorasia laajenee näissä asemissa hieman, niin että välilihan sattuu harvemmin. Älä huoli, vauva ei plop alas lattialle allesi. Kun päätään maailmassa on lääkäri ja kätilö pitää sen pehmeänä ja kunnes se on kaikkialla maailmassa. Haitat ole pystyssä syntyessään asemissa. Niin kauan kuin voit tukea itse riittävän ja antanut sinulle mahdollisuuden vangita sinua, ja vauva voi tapahtua.

  • kyykyssäVuonna kyykyssä lantion pistorasia maksimaalisesti laajennetaan. Lisäksi on edullista, että jalat ovat antaneet vastus tässä asemassa. mutta kumppanisi täytyy toimia hyvin, joten voit pitää teitä ja tukea.
  • istuaLuovutusposition istuttaessa ei ole niin rasittava kuin pysyvän ja kyykyssä. Siksi syntymän jakkara sinulle on tarkoituksenmukaista, kun on vähemmän voimaa. Asemaa voidaan myös ottaa ilman ongelmia kaikissa synnytyksen sängyssä. Parisi istuu tässä asennossa tukea taas takanasi.

Kuva: Birth kannat

Gebärpositionen

Vaakasuora Syntynyt kantoja

Vaakasuora syntymä kannat ovat selälleen, sivulta ja puoli-puolen asennossa ja quadruped.

  • valhe: Useimmat naiset saavat vauva vielä makuulla. Supistusten välillä ne voivat olla levätä hyvin ja rentoutua vähän. Jos voit tukea jalat ja kädet kunnolla, syntymä makuulla ilman ongelmia.
  • Half-side sijainti: Erityisesti kyljellään on sopiva. Haitta horisontaalisen Gebärhaltungen että vakavuus syntymätöntä lasta ei voi käyttää. Näin ollen toisessa vaiheessa kestää yleensä kauemmin kuin pystyssä Gebärhaltungen.
  • nelostaTässä asennossa, jota kutsutaan myös polvi-kyynärpää asemassa, saatat hengittää työvoimaa. Myös selkäkipu ovat vähemmän vahvoja tässä asennossa. Se sopii siten aukon ja erottamiseen.

Kätilölle neuvoo!

Mille syntymä asema päätät on sinun yksin. Monet naiset muuttuvat eri vaiheiden aikana syntymästä syntymästä kantoja. Kätilölle voi antaa hyödyllisiä vinkkejä sinulle varmasti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 21 =