5 virheet siisteyskasvatusmenetelmään

Wc koulutus lapsilla on joskus pitkä matka ja vaatii paljon kärsivällisyyttä. Se tulee aina silloin tällöin vaikeisiin tilanteisiin. Mitä virheitä kannattaa välttää, kun siisteyskasvatusmenetelmään, tässä wikissä.

Alkaa 1. Ei liian aikaisin siisteyskasvatusmenetelmään

Jokainen lapsi tekee tarvittavat taidot mennä potta, kukin erikseen. Tästä syystä voidaan puhua alun vessassa mikään "maaginen ikä". Useimmat vanhemmat huomaavat, että heidän lapsi on henkisesti ja fyysisesti valmis potta koulutus vuotiaita kaksi ja puoli vuotta. Jotkut lapset ovat kuitenkin vain neljä vuotta vanha niin pitkälle, että he voivat ymmärtää pienet, uusia tehtäviä ympäri potta ja toteuttaa. Nyt alkaa liian aikaisin käytännön kanssa, joten lapsi ei ymmärrä kurssin potta ja oppiminen kestää kauemmin kuin muutoin olisi kyse. Jos et olet epävarma, jos vauva on liian nuori potta koulutus, voit lukea "10 askelta Potta" on mitä merkkejä voit etsiä lapsellesi meidän artikkeli.

Näytä tuote Vihje: Mattel vauva vaihde

Tuotteen Vihje: Mattel Vauva Gear pottaPikku kulta lähestyy ikää, jossa hän opettelee yksin mennä toilete? sitten söpö potta Mattel täydellinen kumppani ensimmäinen yritys.

2. Valitse oikea aika siisteyskasvatusmenetelmään

Oikea aika siisteyskasvatuksessa lapsilla tulee harkita tarkkaan. Aloitat se epäsuotuisaan aikaan, kuten juuri ennen syntymää sisaruksen aikana stressaavan työviikon, liikkua tai muita tapahtumia, jotka saattavat haitata stressitön koulutus potin, onnistumisen mahdollisuudet ovat heikot. Imeväisille rutiini ja säännöllinen päivittäinen rutiini ovat kaiken A ja O ovat pieniä nopeasti sekava ja korosti ennakoimattoman muutoksia tottumukset, mikä voi johtaa kehitystä tuleviin toimiin. Sen vuoksi on suositeltavaa odottaa päivittäiset rutiinit ovat normalisoituneet ja rauha on palannut kotiin. Sitten on järkevää aloittaa levossa edestä wc koulutusta.

3. Älä paina lapsesi

Suurin virhe voit tehdä, kun siisteyskasvatusmenetelmään lapsellesi on paineita. Jos lapsesi ei osoita kiinnostusta olla kuiva, sinun pitäisi myös pakottaa. Se ei ehkä mene tarpeeksi pitkälle sen kehittämiseen ja hermostuneisuus mukana hänelle käytetyn paineen, voit lisäksi vaikuttaa virtsarakon. Ei ole harvinaista, tämä johtaa tukahduttaminen halu virtsata tai tukoksia. Joten anna lapsen valita, mikä vauhti on aivan siisteyskasvatusmenetelmään. Voit tukea lapsellesi meille tarinoita ja kuvakirjojen jotka muodostavat koulutuksen kanssa potta kuvaannollisesti. Enemmän voit selvittää meidän artikkeli "Tarvikkeet kuivumista."

4. Sit ei edes paineen alaisena

Anna itsesi ole siisteyskasvatusmenetelmään lapsesi kanssa "hyvää tarkoittavia neuvoja" ottaa kolmannen hakoteillä. Kommentit kuten "lapset olivat aiemmin, mutta paljon enemmän kuiva kuin tänään!" Sinun pitäisi sivuuttaa, vaikka kuinka usein olet niitä kuuntelevat sinua isovanhemmat, appivanhemmat tai tuttavia. Muista, että menetelmät wc koulutusta viimeisen 50 vuoden aikana ovat muuttuneet. Monet säännöt ovat nyt vanhentuneita, vanhentunut tai yksinkertaisesti enää suvaita. Ja vaikka et kerro ystävä tai tuttava, että hänen poikansa oli kuiva jo ensimmäinen syntymäpäivä, muista, että olen seuraava oma suunnitelma.

5. Punish ei lapsesi siisteyskasvatusmenetelmään

Missään tapauksessa et saa rangaista lasta kun siisteyskasvatusmenetelmään ei toimi niin kuin kuvitella. Lapsen oman valittaa, jos jokin menee pieleen tai kieltäytyy käyttää potta ei auta, vaan haitallista. Lapsesi on edelleen kastuu usein sijaan menossa potta. Takaiskut ovat aivan normaalia ja kehittävät sitä. Sitten suuttua ennen kuin lapsesi siitä, ei motivoi lapsesi mennä, vaan vahingoittaa hänen luottamuksensa. Pahimmassa tapauksessa se pelkää tehdä jotain väärin ja täysin kieltäytyä siisteyskasvatusmenetelmään. Tämä pelko potta voi olla niin voimakas minttu saattavat huomata, että lapsesi mennä vessaan halu estyy. Tämä voi puolestaan ​​johtaa kivulias tukoksia.

Siksi olla rauhallinen ja koostuu, jos se ei lapsesi käyttämään potta onnistuneesti. Ei ole väliä kuinka turhauttavaa se voi olla sinulle: tällaisia ​​vahinkoja kannattaa niin pragmaattinen kuin mahdollista ratkaista ja tee suurta irti. Vapauttaa lapsesi märkä vaatteet ja vetää hänet mahdollisimman rauhallinen uusia. Tämän pitäisi mennä niin nopeasti ja vaivatonta kuin mahdollista Varusta jopa yöllä, joten voit mennä nukkumaan uudestaan ​​lapsellesi nopeasti.

Vaikka haluatte, että lapsesi on parempi kuiva kuin myöhemmin ja käyttää potta, on tärkeää, että olet varovainen vaatia joko liikaa lapsesi, jopa itsestäsi. Ihottuma toiminta ei nopeuta vaippa vieroitukseen, mutta voi johtaa päinvastoin että siisteyskasvatusmenetelmään vie paljon enemmän aikaa kuin odotettiin. Tarvittavat kärsivällisyyttä ja ymmärrystä Siirtymän potta mutta varmasti teille pian onnistua.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 49 =