6 merkkejä siitä, että menet työvoimaa

Milloin se alkaa syntymästä? Ei jokaisen naisen synnytystä on ensimmäinen merkki, joka osoittaa tulevan syntymän. Täältä saat mitä oireita odottaa alussa syntymän ja miksi niin harvat lapset todella tulla laskettua.

Trigger syntymän

Syitä, jotka laukaisevat syntymä, eivät ole vielä tiedossa. , Uskotaan kuitenkin, että syntymän prosessi aloitetaan hormonaaliset muutokset. Kaikki on sujunut hyvin sinun ja vauvan raskauden, synnytyksen alkaa, kun vauva on riittävän kehittynyttä.

AnzeigeDie Amazon Vauva toivelistalla

Vauva on onnellinen ja nauraaSyntymä on, ja sinun pitää vielä melkoisesti asioita sinulle ja lapsellesi? Tai olet jo poiminut sinä suosikkisi?

>>Vain luoda oman vauvan toivelista Amazon suosikkisi

syntymäaika

Arvioidut syntymäaika on vain tilastollinen odotus. Koska mukaan Sveitsin liittovaltion tilastokeskuksen, vain noin neljä prosenttia lapsista todella tullut tänä päivänä maailmalle. Noin kaksi kolmasosaa lapsista syntyy kymmenen päivää ennen ja jälkeen hänen eräpäivänä. Katso kaikki muut lapset joko ennenaikaisia ​​synnytyksiä (10%), ennenaikaisen synnytyksen (15%) ja enintään kymmenen päivää myöhässä (noin 5%) päivänvalon.

Koska et et voi luottaa tähän mennessä, se on vielä tärkeämpää, että tiedät, kun elimistö olet selviä merkkejä alussa syntymästä. Seuraavat kuusi merkit viittaavat varhaisessa synnytystä.

Merkkejä, jotka menevät työ pian: aleneminen vatsa

Jos vauvan pää tulee lantion Your vatsa leikkauksia yleensä jonkin verran. Täällä verspürst yleensä lisääntynyt paine virtsarakon ja suolen. Koska raskaana nukkua huonompi useimmissa tapauksissa.

Oireet: limakalvojen hävittäminen

Työvoima yleensä edeltää lähtöä Schleimpfropfs. Kuitenkin vuoteen syntymä voi silti olla hyvin erilaisia. Joillekin odottava äidit pistoke limaa liukenee jo 14 päivää ennen synnytystä, toiset vain päivänä syntymän vähän ennen synnytystä. Tämä vaihtelee naisesta naiseen. Jos lima puuttuu, tämä ilmaisee itsensä kirkas neste, joka eritetään. Tämä voi liittyä pieni liikkeeseen, niin kutsuttu verinen näyttää. Pohjimmiltaan, sinun täytyy tehdä teille tästä verenvuotoa ei hätää. Siitä huolimatta se on aina parempi, jos kuulee sinua kätilön tai gynekologin sulkea pois muut syyt verenvuoto. Kannattaa olla varovainen, jotta vältetään lähdön jälkeen Schleimpfropfs, paikkoihin tai toimintaa, jossa olet alttiina monille bakteereille. Tämä voi olla, esimerkiksi uima.

Merkkejä: repeämä

Tällöin sikiöpussiin ennen synnytystä alkaa murtuu. Repeämä ilmenevät kirkasta nestettä, joka kulkee emättimestä. Tämä voi olla vihertävä, mikä tarkoittaa sitä, että lapsella on jo meconium (ulosteesta) erittyy lapsivesi. Tämä on selvä osoitus siitä, että sikiö oli jo stressiä, esimerkiksi hapen puutteen. Tällaisessa tapauksessa Hertöne vauva on tarkistettava mahdollisimman pian ja hapetus ohjattu murtuu werden.Wenn sikiöpussiin, tämä ei yleensä ole kivulias prosessi, koska käynnissä ihon sikiöpussiin ole hermoja. Myös määrä purkaa nestettä on pieni, kun vauvan pää on jo turvallisesti altaassa. Supistukset laittaa keskimäärin 12-18 tuntia sen jälkeen, kun kalvojen puhkeamisesta. Lisätietoa repeytyneet ennenaikaisesti kalvot ja mitä voit tehdä niin voit selvittää meidän artikkeli "Kun vedet tauko liian aikaisin."

Merkkejä: vähenemässä sikiön liikkumista

Vähän ennen syntymää lapsesi liikkeitä vähenee. Se on merkki siitä, että työ tulee käyttämään pian.

Merkkejä: työvoiman

Että pian päästä alkuun "oikea" raskaana olevan naisen ilmoitetaan noin 70 80% työvoiman. Että tämä ei ole liikunnasta supistuksia, olet huomannut muutama viikko sitten, voit nopeasti päätettävä, voit tarkkailla, onko välit supistukset ovat säännöllisiä ja kestoltaan noin 5 - on 10 minuuttia. Välit supistukset ovat myös lyhyempiä. Yleensä he ottavat puolet yhden minuutin. Myös synnytyspoltot eroavat harjoitustunteesta työvoiman huomioon paitsi edestä navan ja häpyluun, mutta ristin eteenpäin. Lisätietoja siitä, miten voit erottaa eri työvoiman tyyppejä, opit "tunnistamaan työn" meidän panos.

Merkkejä: leventäminen kohdunkaulakanavan

Kun sikiöpussiin murru varhaisessa vaiheessa kuin repeämä, se tekee niin viimeistään silloin, kun kohdunkaulan kanava laajenee. Syntynyt Nyt mitään seisoo tiellä.

Mikä voi olla merkkejä, jotka menevät työvoimaa pian?

Varsinkin ensimmäinen lapsi, naiset ovat usein epävarmoja, kun se on todella valmis. Lopuksi he haluavat käynnistää "väärä hälytys" ja mennä sairaalaan ilman syytä. Mutta älä huoli, vaikka et tyhjin käsin lähetettiin kotiin, olit varmasti ole ensimmäinen Raskaana on pettänyt tässä suhteessa ennen.

Jotkut naiset raportoivat seuraavia oireita:

  • Ripuli / löysät ulosteet tai turvotusta
  • selkäkipu
  • Piirustus alavatsan
  • pahoinvointi
  • lihasvapinaa
  • Äkillinen ahdistuneisuus ja unettomuus
  • Epätavallinen ruokahaluttomuutta tai elintarvikkeiden cravings

Usein vauvan liikkuvan vatsassani laantua. Yksi mahdollinen syy on, että vauva on vähemmän tilaa liikkua. Ei ihme, koska lapsi lihoo kahden viime viikon 400 grammaa.

Tärkeää: Älä sekoita, jos sinulla on jokin näistä oireista, ja sanoa epävarma kätilön kanssa tai gynekologin. Joillekin naisille myös - jopa synnytyskivuista - ei muutoksia ollakseen totta. Raskaus on hyvin jännittävää aikaa ja on helppo jokaiselle naiselle eri - kuin syntymä. Periaatteessa se on tärkeää pysyä rauhallisena ja ottaa merkkejä kuvattu viime ainoastaan: Se voisi mennä pois pian.

Meidän erityinen "päättymispäivä syntymä" Opit tehdään tällä hetkellä noin kolme vaihetta syntymä ja mitä muita päätöksiä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =