6 Schultüten-craft kits die u het leven gemakkelijker te maken

Op de eerste dag zal het niet in de handen van de eerste klassers niet mag missen: de cornet. Voor deze speciale dag u wil het liefst bolling van uw kind tas zelf sleutelen - maar je gebrek aan tijd of voldoende ervaring voor? Dan pak je de beste Schultüten-Craft Kit! Alles wat je nodig hebt voor het nog steeds zijn schaar en lijm.

1. Frozen-Schultüte

Uw kleine muis is een grote fan van Disney's Frozen? Ze wordt bepaald over Deze prachtige gedecoreerde en kleurrijke cornet blij. In Bastelset zijn onder meer: ​​de grondstoffen, het motief bogen en calqueerpapier en natuurlijk een gedetailleerde Bastelanleitung.

Gevonden in: Amazone

Prijs: 34,99 euro

2. Cars Schultüte

De rode racer uit de Disney animatiefilm "Cars" is niet een integraal onderdeel van het leven van uw kind? Dan is een cornet met auto's motief is uiteraard opgenomen voor de inschrijving! De set voor de 50 centimeter hoge tas vindt u hier ambacht:

3. Olivia de Uil Schultüte

Uw dochter heeft al een tas van Olivia de uil? Dan ja precies de juiste cornet ontbrekende �� Je hoeft alleen maar te vouwen de stijve kartonnen aan de tas, plak de 3D-sticker en eindigde de zoete lekkernijen!

Gevonden in: Amazone

Prijs: 37,95 euro

4. Unicorn Schultüte

Dit Unicorn Schultüte Roth is gewoon magisch! Alles wat je nodig hebt zijn de ambachtelijke kit, een hete lijmpistool en ambachtelijke lijm. Dankzij de eenvoudige instructies, de schooltas is klaar om te worden ingevuld in een paar minuten.

Gevonden in: Amazone

Prijs: 17,28 euro

5. Dino Schultüte

Deze Dino-cornet was geweldig! Je kan niet alleen staan ​​op eigen benen, maar is ook heel eenvoudig te monteren. Dankzij de lijm stippen op de kartonnen je direct weet, op welke punten u te vouwen en lijm nodig.

Gevonden in: JAKO-O

Prijs: 39,95 euro

6. Schultüten-craft kit voor professionals

De cornet van Ursus in koele astronaut ontwerp is nogal een mooie vrouw. Echter, het moet deze cornet ambachtelijke een beetje meer ervaring met schaar en lijm! Want dat is de Schultüten-craft ingesteld op een premium prijs:

Liever sleutelen?

De rechter-Schultüten Bastelset was er niet en ik durf je sleutelen, zelfs zonder klaar te zetten? zelf uit te rusten dan met een schaar, lijm, het juiste materiaal en de Book "Schultüten we zelf doen! Heel eenvoudig gemaakt van papier en stof " out. In dit zul je merken dat is een ton van instructies voor een eenvoudige, maar super-nice traktaties ��

Dus u de cornet te vullen

De cornet is niet bekend voor niets als een suikerklontje. Tot slot, het is om de vreugde van de kinderen vaak bolling me heerlijke zoetigheden. Maar de inhoud van een cornet kan zo veel meer dan alleen zoet zijn. In onze gids artikelen die u kan brengen je inspiratie voor het vullen van de zak:

  • Nuttige geschenken voor inschrijving die passen in elke cornet: "Het is allemaal deel aan de cornet"
  • Klein speelgoed en tand-vriendelijke snacks voor de eerste dag van de school: "Zuckertüte: Creatieve Ideeën voor het vullen"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 61