6 tegn på, at du går ind arbejdskraft

Hvornår det starter med fødslen? Ikke enhver kvindes fødslen er det første tegn, der peger på den kommende fødsel. Find ud af her hvilke symptomer forvente begyndelsen af ​​fødslen, og hvorfor så få børn virkelig kommet til det forventede tidspunkt.

Trigger til fødslen

Årsagerne, der udløser en fødsel, er endnu ikke kendt. Menes dog, at fødslen processen er indledt af hormonelle forandringer. Er alt gået godt med dig og dit barn under graviditeten, vil fødslen begynde, når barnet er tilstrækkeligt udviklet.

AnzeigeDie Amazon Baby ønskeseddel

En baby er glad og grinerFødslen er, og du stadig har brug for en hel del ting til dig og din baby? Eller har du allerede plukket ud du dine favoritter?

>>Bare oprette din personlige barn ønskeliste på Amazon med dine favoritter

Født dato

Den anslåede fødselsdato er kun en statistisk forventning. Fordi i henhold til den schweiziske forbundsdomstol statistiske kontor, kun omkring fire procent af børnene virkelig kommet på denne dag til verden. Omkring to tredjedele af børn født i de ti dage før og efter hendes forfaldsdato. se alle de andre børn, enten som tidlige fødsler (10%), for tidlig fødsel (15%) eller mere end ti dage for sent (ca. 5%) dagens lys.

Da du ikke kan stole på denne dato, er det endnu mere vigtigt, at du ved, hvornår din krop, du er tydelige tegn på begyndelsen af ​​fødslen. De følgende seks tegn peger på en tidlig debut af arbejdskraft.

Tegn, der går ind arbejdskraft snart: sænkning af maven

Hvis dit barns hoved kommer ind bækkenet, at din mave nedskæringer normalt noget. Her verspürst du normalt et forøget tryk på blæren og tarmen. På grund af gravide kvinder sove værre i de fleste tilfælde.

Symptomer: slim bortskaffelse

Labour normalt forud for afgang af Schleimpfropfs. Dog kan perioden frem til fødslen stadig være meget forskellige. For nogle forventningsfulde mødre stikket af slim opløser allerede 14 dage før fødslen, andre kun på dagen for fødslen kort før fødslen. Dette varierer fra kvinde til kvinde. Hvis slim mangler, dette viser sig ved en klar væske, der udskilles. Dette kan være forbundet med en lille omsætning, den såkaldte blodige show. Dybest set, du skal gøre dig om denne blødning ikke bekymre dig. Ikke desto mindre er det altid bedre, hvis du konsultere dig med din jordemoder eller din gynækolog for at udelukke andre årsager til blødningen. Du bør være omhyggelig med at undgå efter afgang af Schleimpfropfs, steder eller aktiviteter, hvor du er udsat for mange bakterier. Dette kan for eksempel svømning.

Tegn: brud

I dette tilfælde fosterhinden før arbejdskraft begynder byger. Bruddet er manifesteret ved en klar væske, der løber fra vagina. Dette kan være grønlig, hvilket betyder, at dit barn har allerede mekonium (fæces) udskilles i fostervandet. Dette er en klar indikation af, at fosteret allerede haft stress, for eksempel ved iltmangel. I et sådant tilfælde, at Hertöne barnet bør kontrolleres så hurtigt som muligt og iltning kontrollerede byger werden.Wenn fosterhinden, det er normalt ikke en smertefuld proces, da der kører i huden af ​​fosterhinden ingen nerver. Også mængden af ​​udledning af væske er lav, når barnets hoved er allerede sikkert i poolen. Veerne sætte et gennemsnit på 12 til 18 timer efter brud på membraner. Mere om præmatur hindebristning og hvad du kan gøre, så kan du finde ud af i vores artikel "Når vandet bryder for tidligt."

Tegn: faldende føtal bevægelse

Kort før fødslen af ​​dit barn bevægelser mindskes. Det er et tegn på, at arbejdsmarkedet vil bruge snart.

Tegn: arbejdskraft

At det snart vil komme i gang "rigtige" af den gravide kvinde er annonceret på omkring 70 til 80% af af arbejdskraft. At dette ikke handler om motion sammentrækninger, har du lagt mærke til et par uger siden, kan du hurtigt afgøre ved du kan observere, om intervallerne mellem veerne er regelmæssige og en varighed på omkring 5 - har 10 minutter. Intervallerne mellem veerne er også kortere. Normalt de tager en halv til et minut. Også, veer er forskellige i deres intensitet af motion arbejdskraft og overveje ikke kun forsiden mellem navlen og skambenet, men korset frem. Mere om hvordan du kan skelne mellem de forskellige arbejdskraft typer, du lærer "at genkende arbejdskraft" i vores bidrag.

Tegn: udvidelse af den cervikale kanal

Når fosterhinden ikke bryder på et tidligt tidspunkt som en brud, vil den gøre det senest ved livmoderhalskanalen udvider sig. Født nu intet står i vejen.

Hvad der kan være flere tegn, der går ind arbejdskraft snart?

Især det første barn, kvinder ofte usikkert, hvornår det er virkelig klar. Endelig ønsker de at udløse en "falsk alarm", og gå til hospitalet uden grund. Men bare rolig, selvom du er tomhændet sendt hjem, du var bestemt ikke den første vordende mor, der har bedraget i denne henseende før.

Nogle kvinder rapporterer følgende symptomer:

  • Diarré / løs afføring eller oppustethed
  • rygsmerter
  • Tegning underlivet
  • kvalme
  • muskelsitren
  • Pludselig angst og søvnløshed
  • Usædvanligt tab af appetit eller mad cravings

Ofte barnet bevæger sig i min mave aftager. En mulig årsag er, at barnet har mindre plads til bevægelser. Ikke så mærkeligt, fordi barnet lægger på vægt i de seneste to uger til 400 gram.

Vigtigt: Du må ikke forveksle dig, hvis du har nogen af ​​disse symptomer, og siger i tvivl med din jordemoder eller din gynækolog. For nogle kvinder også tage - op til fødselsveer - ingen ændringer til at være sandt. Graviditet er en meget spændende tid, og er let for enhver kvinde anderledes - som fødslen. Dybest set, er det vigtigt at bevare roen og tage skiltene sidste kun beskrevet: Det kunne eventuelt gå væk snart.

I vores specielle "Udløbsdato for fødsel" Du lærer at ske på dette tidspunkt om de tre faser af fødsel og hvilke andre beslutninger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 34