6 tekenen dat je in arbeid

Wanneer begint het met de geboorte? Niet elke vrouw begin van de bevalling is het eerste teken dat wijst naar de komende geboorte. Ontdek hier welke symptomen te verwachten dat het begin van de geboorte en waarom zo weinig kinderen echt tot de verwachte datum.

Trigger voor de geboorte

De oorzaken die een geboorte leiden, zijn nog niet bekend. , Maakt zich echter van mening, dat de geboorte proces wordt geïnitieerd door hormonale veranderingen. Is alles goed gegaan met jou en je baby tijdens de zwangerschap, de geboorte beginnen wanneer de baby voldoende ontwikkeld.

AnzeigeDie Amazon baby wens lijst

Een baby is gelukkig en lachtDe geboorte is, en u nog heel wat dingen voor jou en je baby nodig? Of heb je al uitgezocht je favorieten?

>>Maak gewoon je eigen kind op het verlanglijstje op Amazon met uw favorieten

geboortedatum

De geschatte geboortedatum is slechts een statistische verwachting. Omdat volgens de Zwitserse Federale Bureau voor de Statistiek, slechts ongeveer vier procent van de kinderen echt komen op deze dag aan de wereld. Ongeveer twee derde van de kinderen geboren in de tien dagen voor en na haar vervaldag. bekijk alle andere kinderen, hetzij als premature geboorten (10%), premature geboorten (15%) of meer dan tien dagen te laat (ongeveer 5%) het licht van de dag.

Omdat je je niet kunt vertrouwen op deze datum, is het nog belangrijker dat je weet wanneer je lichaam zijn duidelijke tekenen van het begin van de geboorte. De volgende zes tekenen wijzen op een vroeg begin van de bevalling.

Tekenen dat binnenkort in arbeid: verlaging van de buik

Als je baby's hoofd komt in de bekken, om uw buik bezuinigingen meestal enigszins. Hier verspürst je meestal een verhoogde druk op de blaas en darmen. Als gevolg van de zwangere vrouwen slechter slapen in de meeste gevallen.

Symptomen: slijm beschikking

Arbeid gaat meestal vooraf aan het vertrek van Schleimpfropfs. Echter, de periode tot aan de geboorte nog steeds heel anders. Voor sommige aanstaande moeders de slijmprop lost al 14 dagen voor de geboorte, anderen alleen op de dag van de geboorte kort voor het begin van de bevalling. Dit varieert van vrouw tot vrouw. Als het slijm ontbreekt, dit manifesteert zich door een heldere vloeistof die wordt uitgescheiden. Dit kan gepaard gaan met een kleine oplage, de zogenaamde bloedige tonen. Kortom, je moet je er aan doen dit bloeden geen zorgen. Toch is het altijd beter als je je in overleg met je verloskundige of gynaecoloog uit te sluiten andere oorzaken van het bloeden. Je moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat na het vertrek van Schleimpfropfs, plaatsen of activiteiten waarbij u wordt blootgesteld aan veel bacteriën zijn. Dit kan bijvoorbeeld te zwemmen.

Signalisatie breuk

In dit geval is de vruchtzak voor de bevalling begint barst. De breuk manifesteert zich door een heldere vloeistof die loopt van de vagina. Dit kan groenachtig, wat betekent dat uw kind al meconium (ontlasting) uitgescheiden in het vruchtwater zijn. Dit is een duidelijke aanwijzing dat de foetus reeds belasting, bijvoorbeeld door zuurstofgebrek. In een dergelijk geval, de Hertöne de baby moet worden zo spoedig mogelijk worden gecontroleerd en zuurstoftoevoer gecontroleerde uitbarstingen werden.Wenn de vruchtzak, dit is meestal niet een pijnlijk proces, omdat die in de huid van de vruchtzak geen zenuwen. Ook is de hoeveelheid afvoeren van vloeistof is laag wanneer de baby's hoofd is al veilig in het zwembad. De contracties zet gemiddeld 12 tot 18 uur na de breuk van de membranen. Meer over langdurig gebroken vliezen en wat u kunt doen dan u kunt vinden in ons artikel "Als het water te breken te vroeg."

Tekenen: dalende bewegingen van de foetus

Kort voor de geboorte van uw kind bewegingen verminderen. Het is een teken dat de arbeidsmarkt zal gebruiken binnenkort.

Tekenen: arbeid

Dat het binnenkort aan de slag "recht" van de zwangere vrouw wordt aangekondigd op ongeveer 70 tot 80% van de door de arbeid. Dat dit niet over lichaamsbeweging weeën, je hebt een paar weken geleden zag, kunt u snel bepalen kunt u zien of de intervallen tussen de weeën zijn regelmatig en een duur van ongeveer 5 - hebben 10 minuten. De intervallen tussen de weeën ook korter. Meestal nemen ze een halve tot één minuut. Ook weeën verschillen in hun intensiteit van de oefening arbeid en niet alleen naar voren tussen de navel en schaambeen, maar het kruis naar voren. Meer over hoe je de verschillende soorten arbeid kan onderscheiden, leer je "om de arbeidskosten te herkennen" in onze bijdrage.

Signalisatie verbreding van het cervixkanaal

Wanneer de vliezen niet in een vroeg stadium als een breuk doet barsten, zal dit niet later dan wanneer het cervixkanaal expandeert doen. Geboorte Nu staat niets in de weg.

Wat kan zijn meer tekenen die binnenkort gaan in arbeid?

Vooral de eerste kind, vrouwen zijn vaak onzeker wanneer het echt klaar. Tot slot, ze willen een "vals alarm" te activeren en ga naar het ziekenhuis zonder reden. Maar maak je geen zorgen te maken, zelfs als je met lege handen naar huis gestuurd, je was zeker niet de eerste aanstaande moeder die eerder heeft bedrogen in dit verband.

Sommige vrouwen verslag van de volgende symptomen:

  • Diarree / losse stoelgang of opzwellen
  • rugpijn
  • Tekening onderbuik
  • misselijkheid
  • spiertremoren
  • Plotselinge angst en slapeloosheid
  • Ongebruikelijke verlies van eetlust of voedsel onbedwingbare trek

Vaak is de baby te bewegen in mijn buik verdwijnen. Een mogelijke reden is dat de baby heeft minder ruimte voor het verkeer. Geen wonder, omdat het kind legt op gewicht in de afgelopen twee weken tot 400 gram.

Belangrijk: Heeft u niet verwarren als u een van deze symptomen hebben, en zeggen: in geval van twijfel met je verloskundige of gynaecoloog. Voor sommige vrouwen ook - tot de barensweeën - geen wijzigingen om waar te zijn. Zwangerschap is een zeer spannende tijd en is gemakkelijk voor elke vrouw anders - als de geboorte. In principe is het belangrijk om kalm te blijven en neem de laatste doeleinden beschreven tekens: Het kan misschien off binnenkort gaan.

In onze speciale "Vervaldatum van de geboorte" Je leert te worden gemaakt op dit moment over de drie fasen van geboorte en wat andere beslissingen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 62