6 Tips: Wat u moet Beikoststart?

In staat zijn om de Beikoststart soepel te brengen, een goede voorbereiding is erg belangrijk. Hier kunt u zien wat je nog moet in aanvulling op de lepels en slabbetjes, als u wilt uw baby te voeden met pap.

Gedurende de eerste maanden van calorieën en voedingsstoffen behoeften van je baby wordt steeds groter. Tussen 5 en 7 maanden dan de aanvullende voeding is meestal het moment waarop het nodig is naast moedermelk of flesvoeding voeren. Zo kunt u zorgen voor een optimale voeding en groei en ontwikkeling van je baby zo veel mogelijk te ondersteunen. Maar wat heb je eigenlijk nodig hebt om de Beikoststart maken niet helemaal mis gaat? We hebben u samen een paar tips voor de Beikoststart hier.

1. De juiste plaats voor de Beikoststart

Als uw baby tijdens Beikoststart is nog steeds erg klein is, dan is het misschien het makkelijkst als je houd hem bij de eerste Fütterversuchen op schoot of in haar armen. Echter, afhankelijk van hoe actief en lenig uw Small is dat snel kan uitputtend zijn. Daarom is het meer praktisch in de meeste gevallen, als je zit tegenover uw baby.

Voor baby's die kunnen zelf nog niet zitten op Beikoststart zichzelf, is bijvoorbeeld een uitsmijter op. In dit Je baby stabiel zit, wordt zijn rug goed ondersteund en je hebt een gratis voor het voeden van beide handen.

Oudere kinderen die rechtop kan zitten met steun reeds tijdens het voeden in een kinderstoel in goede handen. Hier heb je de keuze of u liever een vrijstaande stoel of een model dat op de tafel rand kan worden gemonteerd. Als de stoel is losgemaakt, kan het handig zijn wanneer een eetplateau is uitgerust. Je baby zodat later bij het van start zijn eerste eigen Essversuche, zelfs "eigen kleine tafel" waarop zij het voedsel kan bereiken bood goede en om te gaan met hen. is het voordelig voor alle modellen als ze gemakkelijk schoon te maken laat ze dus bijvoorbeeld met een vochtige doek af kan worden gewassen.
belangrijk: een solid state, stabiliteit en veilige installatie moet altijd met een kinderstoel de alfa en omega.

Toon Boekentip: babyvoeding

Boek: babyvoeding - Veilige toegang tot aanvullende voedingPassende Recepten voor Beikoststart en vele handige tips vindt u in het boek: Babyvoeding: de veilige introductie tot aanvullende voeding. er zijn ook hetzelfde op Amazon rechts kit Philips AVENT voor het houden van uw voorgekookt pulp.

Klik hier voor het boek op Amazon.

2. slabbetjes voor Beikoststart

Wanneer Beikoststart om uw baby niet alleen voor nieuwe voedsel, maar ook om een ​​geheel nieuwe methode van het voeden heeft om te wennen aan. Daar is het niet verwonderlijk dat slechts een fractie van de pulp eindigt bij de start in de mond en blijft daar. U hoeft dus geen nieuwe kleren volledig Uw baby te kopen na elke het voeden proces, slabbetjes zijn onmisbaar. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en ontwerpen.

Vrijwel slabbetjes gemaakt van katoen die gemakkelijk te zijn machine wash vertrekken. Het beste doen bij 60 ° C om echt schoon goed en te beslechten bacteriën of ziektekiemen. Echter, er zijn wasbaar slabbetjes gemaakt van plastic of een kunststofbekleding. Tegen de tijd dat je baby begint de aanvullende voeding met hun eigen handjes verkennen, kan ook een Slabbetjes met mouwen praktisch.
Tip: De juiste kleding maakt het voeden van meer ontspannen voor jezelf. daarom liever op een oude T-shirt, dat is niet zo slecht als een dauber pap landt op te zetten.

3. Schep de Beikoststart

Zonder bak, niets werkt bij Beikoststart natuurlijk. In principe kunt u uw baby te voeden met een normale theelepels. maar zijn praktisch speciale babylepel. Zij bestaan ​​gewoonlijk uit flexibele kunststof en zijn bijzonder smal en plat. Dat maakt het makkelijker voor je kind om de pap aangeboden op de lepel eten.

Wat baby lepels zijn ook gemaakt van speciaal zacht materiaal dat een aangenaam gevoel en mogelijke weerstand zal bieden in de mond van de baby. Let op: Als je je niet beslissen over een zacht materiaal, is het belangrijk om te controleren voordat het voeden, het voeden lepel de geen hoeken of scherpe kanten hebben. Op zulke is uw kroost kan gemakkelijk kwetsen.

Als je je baby te voeden met aanvullende voeding uit het glas, bieden zichzelf lange steel lepel op. Ze maken het makkelijker voor u om de pulp op de glazen vloer te bereiken. er zijn ook nuttig lepel, waarvan de koppen zijn een beetje schuin aan de kant, want het is bijzonder gemakkelijk met hen, "bevrijden" de laatste Breireste van het glas.

Tip: Een voeding lepel single zal waarschijnlijk niet genoeg in het dagelijks leven. Daarom kopen ze beter in de set. Dus je hebt de mogelijkheid om uw baby te geven tijdens het voeden een schone lepel om mee te spelen, zodat het kan zelfstandig worden met de nieuwe "tool" vertrouwd.

4. Kinderen Gerechten voor Beikoststart

Wanneer Beikoststart alles is nog nieuw en onbekend voor uw baby. Omdat het zal willen uitvoerig ingegaan op de nieuwe voedingsmiddelen bepaald. Zo niets gebroken wordt, om speciale kindergerechten aanbiedingen. Dit is meestal onbreekbare plastic gemaakt dat vaatwerk, zelfs bij kleine "ongelukken" zoals valt van de tafel blijft volledig.

Sommige gerechten of kommen hebben ook bijkomende specifieke eigenschappen. Sommigen, bijvoorbeeld, met een zuigring voorzien, waarmee u het stevig bevestigen op de tafel. Zo kunt u voorkomen dat uw baby ze klopt per ongeluk en de suspensie landt op de grond. Zogenaamd Warmhalteteller worden gevuld met heet water, zodat de inhoud niet zo snel te koelen tijdens de voedingen.

Vooral servies praktische kinderen is wanneer het hittebestendig, derhalve bijvoorbeeld geschikt voor de magnetron. Zo kunt u warmte mash zo gemakkelijk nodig. waarschuwing: Vaak Kindergeschirr is gemaakt van melamine. Echter, dit had beter niet in de magnetron worden verwarmd. Dus zorg ervoor dat wanneer u kopen precies de eigenschappen en vraag eventueel na het personeel.

5 bekers voor het Beikoststart

Met de Beikoststart is het belangrijk dat u uw kind in aanvulling op de rest van de melk maaltijden Ook andere vloeibare provid. Dit is essentieel bij de laatste samen met de introductie van de derde Breimahlzeit maar idealiter Uw baby heeft al de mogelijkheid om wat te drinken tijdens of na het eten. Welke dranken voor de baby's eigen, kunt u vinden in ons artikel "water, thee en vruchtensappen - Wat moet je baby drinken?".

In het begin kunt u uw baby laten drinken uit een normale fles de extra drankjes gemakkelijk. Achtste maar vervolgens de melk zuigen tegen een Teesauger uitwisseling. Het gat in Teesaugern is iets kleiner, dus niet al te veel vloeistof komt op een moment van de opening en je baby zijn niet zo gemakkelijk inslikken.

Niet alle baby's accepteren, iets anders dan melk uit de fles drinken. In dit geval zijn Feeding kopjes of speciale training cup. Dit kan je baby gebruiken, zoals een fles, maar is niet zo sterk zuigen. Voor de meeste sipper bekers kan het deksel later worden verwijderd, zodat zij kunnen worden gebruikt als een normale kop. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons artikel "Leren drinken".
Let op: Natuurlijk is het ook mogelijk om uw kind vanaf het begin het drinken te leren uit een gewone beker. maar van een bril is niet aan te raden. Ze konden gemakkelijk breken en een risico op letsel vormen voor een kind je.

kok pap zelf de Beikoststart?

Wanneer Beikoststart Het is jouw keuze of je kant en klare pap te kopen in glas of willen dat de complementair aan bereiden zich voeden. Als u besluit voor het laatste, dan komen er kookgerei zijn vooral nuttig.
Als je baby om te beginnen niet goed kan kauwen, moet je de gekookte aanvullende voeding puree. Deze zijn een b.v. Blender of keukenmachine. ook een fijne zeef kan voordelig een vezelige bestanddelen te scheiden van de resterende pulp. Als u aanvullende voeding koken in grotere hoeveelheden en willen de bouillon te bevriezen, ook wel geschikt zijn schepen voor dit noodzakelijk.

Je een groot aantal aanvullende voeding recepten in onze speciale babyvoeding vinden.

6. geduld in Beikoststart

Er is nog geen meester uit de hemel viel en vast voedsel van uw baby een hele nieuwe wereld. Geef hem daarom voldoende tijd om vertrouwd te raken met het nieuwe materiaal. Dit is zeer belangrijk, vooral in de eerste Fütterversuchen, want het is niet ongewoon dat baby's verwerpen de bouillon aan het begin of eten alleen zeer kleine hoeveelheden. Wat het zou kunnen zijn als je baby nog steeds weigert vast voedsel na verschillende pogingen, kunt u ons artikel zie "8 tips als je baby niet willen eten" te lezen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 65