6 Vinkkejä puhuminen opettajan kanssa

Keskustelu opettajan kanssa on vain tarpeen, kun on tunne, että lapsellasi on päiväkodissa. Jotta tällainen kriisi keskustelu on mahdollisimman rakentava, meillä on sinulle koonnut muutamia vinkkejä täällä.

Perussäännöt haastattelu opettajan

Keskustelu opettajan kanssa on usein seurausta seuraavissa tilanteissa: Lapsesi tulee kotiin päiväkoti on mustelmat sääreensä. Jälkeen vaatii sanottavan, että potkittiin toinen lapsi ja kasvattajan ei oikeastaan ​​tehdä mitään. Ehkä lapsesi kieltäytyy edes mennä päiväkotiin, koska se erotetaan ryhmästä ja tuntee olonsa yksinäiseksi, koska se saa mitään tukea kasvattajille. Sitten olet varmaan vihainen ja voi ymmärtää, miksi lapsesi hänen ongelmia jää yksin. Mutta ennen kuin kiirehtiä ja kiihkeä Runnin päiväkotiin raivosta, ottaa nämä pelisääntöjä keskustelun opettajan sydämen. Vasta kun kokous etenee rakentavasti, myös yhteyttä lapsen nopeammin ja rento vain hyvä asia.

Näytettäväksi päiväkoti

Lapsia repun ruskea kaksi pientä kettuja eteenpäin sitäNiin, että lapsi voi ottaa kaikkia tärkeitä asioita lastentarhan, suosittelemme pieni reppu. Löydämme Rento Mini Reppu makea kettu motiivi hyvin istuva. Olemme löytäneet reppu Amazon.

1. päivämäärä tapaamista opettajan

Puhumiseen opettajan kannattaa hänen varata aika. Sitten on tarpeeksi aikaa puhua kaikista ongelmista ja kokous ei häiritse muita läsnä. On myös tärkeää, että et überrumpelst opettajan laidaltaan kanssa huolenaiheita. On parasta puhua yksityisesti ja ilman muita vanhempia tai lapsia.

2. Valmistaudu haastatteluun opettajan kanssa

Keskustelun opettajan tulisi olla harkittuja itsestäsi. Jonka yli huolta haluat todella puhua konkreettisesti ja mitä ongelmia haluat käsitellä? Jos täysin epäjohdonmukainen aufzeigst vuonna vihasi kaikkia ongelmia viimeisen kerran heti, opettaja kokee kimppuun tai hän saattaa reagoida jopa loukkaantunut ja puolustava.

3. Estä syytökset

Kun puhut opettajan, sinun pitäisi yrittää tehdä pisteen hiljainen ja rauhallinen, mutta silti luottavainen tavalla merkittävästi. Vältä pauschalisierte väitteet, syytöksiä tai henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Muuten opettaja tuntee nurkkaan. On tärkeää selittää, että haluat parantaa ilmaston lapsellesi päiväkodissa ja toivoo heidän apuaan.

4. Varo äänensävy kun puhut

Jos selittää huolenaiheita ja ongelmia, et panevat kätensä sävy. Olet molemmat haluavat parasta lapsellesi ja voivat vaihtaa vasemmalle noin kaksi aikuista ihmistä.

5. Käytä rakentavaa kritiikkiä puhuttaessa

Jos arvostella tilannetta päiväkodissa puhuessaan opettaja, muista käyttää rakentavaa kritiikkiä. Ota ei vain lapsesi ja itsesi suojaa, mutta kuule myös lausunnon opettaja. Ehkä hän on erilainen käsitys tilanteesta ja voit siis ottaa joitakin huolenaiheita tai rauhoittaa teitä.

6. Etsi linjan

Jos huolenne kuuroille korville tai vakavia ongelmia ei käsitellä kasvattajan probelms korkeampaan oikeuteen, tässä tapauksessa, päiväkoti hallintaa.

Jos onnistut johtaa puolueeton opettajan kanssa ja tuo sinut lähemmäksi ongelmat ja huolet, tämä tarkoittaa sitä, että tilanne on paranemassa lapselle sinun. Se taas viihtyvät ja voit tehdä sen aamulla hyvällä omallatunnolla tuoda päiväkoti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =