7 slimme tips als broers en zussen delen een kamer

Veel ouders voelen zich ongemakkelijk met de gedachte, niet met elkaar om kinderen te laten hun kinderen. Andere ouders ervoor kiezen om sla er bewust voor gekozen om broers en zussen delen een kamer. Kinderen leren door natuurlijk rekening houden met en compromis. Het kan ook erg leuk om de kamer met de broer of zus en avontuur samen te delen. Hier vindt u een paar dingen die u kunt betalen van het vreedzaam samenleven te ondersteunen.

1. uitbesteden functies van de broers en zussen Rooms

Als de kamer is erg klein? Dan is het misschien de moeite waard om bepaalde gebieden te besteden. Misschien is uw partner of u een studie, waar u kunt ook het bureau van de kinderen tegemoet te komen? Of kasten kunnen worden ondergebracht in de brede gang? Hierdoor ontstaat in de kinderen meer ruimte en uw kinderen kunnen beter te spreiden en rond te rennen.

Toon Furniture

Product Tip: STUVA kinderbed IkeaUw kind vergeet alles spelen - en helaas hij maakt ook een gevolg van de chaos? In dit geval bent u goed uitgerust met praktische opbergmogelijkheden. IKEA biedt u een verscheidenheid van praktische producten, zoals de hoge bed STUVA, op.

2. Met behulp van de ruimtelijke structuur om de kamer te delen

Zelfs als kinderen een kamer delen: een aparte ruimte iedereen heeft vond. Een duidelijke scheiding is daarom voordelig. Vooral goed is het als je kunt profiteren van de architectuur van de ruimte voor. Afrikaanse of een denkbeeldige lijn tussen de deur en ramen open soms mogelijkheden om een ​​kamer te delen. Een eenvoudige vierkante of rechthoekige kamers kunnen gewoonlijk gemakkelijk worden verdeeld.
belangrijk: In het ideale geval zijn beide gebieden goed geventileerd in broers en zussen en kamers met veel daglicht.

3. Leg verschillen terwijl het delen van de kamer

Kinderen zullen snel jaloers. Dus de scheiding van de ruimte in oneffen of daarmee vergelijkbare gebieden, is het bijzonder belangrijk dat u uitleggen aan uw kinderen waarom. Dat een schoolkind door het bureau meer ruimte nodig heeft, zal het kleine zusje zeker begrijpen. En ook dat door een hoogslaper laat meer ruimte om te spelen, zoals door een laag bed, is zeker begrijpelijk zijn voor de allerkleinsten. Zo is het makkelijker om de verschillen te accepteren, terwijl het delen van de kamer.

4 delen kamers door optische resolutie

Een optische scheiding is belangrijk althans voor het terugtrekken. In grotere ruimtes kunnen tot meubels, zoals kasten of planken, dienen als een scheidingswand. Dan is het echter zeer belangrijk dat ze goed vastzitten aan de wand. In de ruimten van kleine kinderen, een opvouwbare scherm of een gordijn delen vaak de betere optie voor de kamer. Niet weg te nemen zo veel ruimte en opzij kan worden geëvacueerd, indien nodig. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor samen spelen.

5. harmonie ondanks eigenaardigheden

Vooral in kleine ruimtes, lijkt stil, wanneer grote oppervlakten worden voorgesteld als een eenheid. Toch is het belangrijk dat broers en zussen kunnen leven van hun individualiteit, zelfs als ze een kamer delen. Bovendien kunt u zelfs aanpassen met verschillende muurtatoeages als standaarden voor meubels met verschillende gekleurde accessoires of dezelfde muur kleur. Dus kan optreden aan de ene kant van een spannende onderwater wereld en aan de andere kant een sprookjesbos en iedereen kan identificeren met zijn deel van de kamer.

Voorkomen 6. Geschillen

Natuurlijk kan zelfs broers en zussen delen met een groter leeftijdsverschil een kamer. Ruzies draai dan vaak tot "Hij nam het zonder te vragen mij" en "Dat is van mij en ze brak het." Omdat het kan helpen geen persoonlijke speelgoed te houden op verschillende locaties. Power of groter zijn al te bezorgd over zijn speelgoed, hij kan het als de top van de plank te zetten. Dus de kleine broer of zus niet te vergeten de "schatten" aanpak en vrede in de kinderkamer komt behouden blijft.

7 vrienden te bezoeken

Natuurlijk, kinderen willen zelfs momenten vrienden uitnodigen hen hun speelgoed te laten zien en op avontuur gaan met hen wanneer ze een kamer delen. Dergelijke situaties veroorzaken de minste problemen wanneer ze van tevoren geregeld. Het is ook belangrijk dat er een compromis wordt afgesloten voor zowel goed als broers en zussen van de beide kunnen profiteren eenmaal vinden. Als men bijvoorbeeld alleen in de sport, de ander kan een vriend te brengen zonder de "kamergenoot" wordt verstoord. Of een kind gaat gewillig om te spelen in de woonkamer, terwijl de andere broer of zus heeft een bezoeker. Andere keren is het juist het tegenovergestelde. Als uw kinderen zijn ongeveer dezelfde leeftijd, kunnen zij wederzijdse vrienden. Dan is een mooie gemeenschappelijke zithoek kan worden ingesteld waarin alle samen kunnen spelen.

Zoals u kunt zien, kunt u helpen uw kinderen met een paar trucs om een ​​mooie gemeenschappelijke ruimte. Vooral als broers en zussen hebben een soortgelijk karakter, dezelfde interesses en teveel verschil in leeftijd niet aan elkaar, is er niets tegen vreedzame coëxistentie in de kwekerij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 48 =