8 år siden bragte hun octuplets til verden – der gør “Octomom” i dag

For otte år siden, blev hun på verdensplan "Octomom" kendt: Natalie Suleman - så allerede seks-tiden mor - fik otte børn på én gang. Der var en enorm medier hype, men snart var det stille omkring den amerikansk-amerikanske. Her er hendes og hendes børn i dag.

Et billede af hendes baby mave 2009 gik verden rundt og gjorde det efter en vellykket kunstig befrugtning meget gravid Natalie så overnight "Octomom". På det tidspunkt var det kendt under navnet Nadya Suleman.

Medierne blev racing at finde nyheder om den nye tilføjelse af Suleman familien. I denne stress var otte babyer og seks børn raise ikke altid let, da Celebrity Flash rapporteret i YouTube-video.

Calyssa fandt denne pic dag og spurgte, om hun hvad i min mave med Caleb her. Jeg var kun tre uger (næsten en måned) gravide med den lille 8! Jeg begyndte at vise med 3 dage �� ... # TBT #LookingLikeNineMonths #AidanPlayingWithMyBigBelly #PleaseExcuseTheOutdatedOverlyTweezedBrows ��

En enkelt mor kommer deres vej

Men Natalie er gået sine egne veje og stolte i dag - (!) Og enkelt - Mama deres 14-rørige børn. De vidste ikke, i lang tid, som det skal få hendes familie få enderne mødes.

Men nu, synes at være forbi. På hendes Instagram-profil, den "Octomom" inviterer jævnligt billeder af dem selv og deres børn op for at vise os: "Vi er en glad familie med ingen bekymringer"

"Jeg forlod, Octomom 'bag mig'

Fuld af energi før løbet ... # AnotherFunRun #motivated #fitfamily

Dit første indlæg der delte hun med ordene fra en selvsikker, uafhængig Mama:

Fra fortvivlelse og mangler ud til at overleve og brødføde min familie, ofrede jeg min egen følelse af skam og tog den nye og uønsket identitet "Octomom". Marts 2013 Jeg er færdig alle [de]; Jeg flyttede med min familie langt væk fra de toksiske virkninger, før de ville dræbe mig og mine børns liv kunne have ødelagt. Jeg gik tilbage til mine rødder, til at jeg var før jeg fik octuplets, sikrede mig et job som terapeut og tryk tilbage til skolen for min kandidatgrad.

Samhørighed er alt

Siden da hun stillinger billeder, at spise dem og deres børn med relish - mor lægger stor vægt på sund kost - show med sjove familieudflugter eller naturligt fjoller rundt derhjemme.

Hver af deres 14 børn har en privat hobby eller et særligt talent, er ikke træt af Natalie til at fortælle os. Ganske den stolte mor bare ��

Men frem for alt vise os de billeder, at deres børn har en stor samhørighed og forstås som en vidunderlig søskende. Nogle af dem er endda i en dobbelt så Makai og hans storebror Aiden, det autistiske, eller Noah og Nariyah (begge otte år gamle).

Limning i en spand ... �� # Makai #AidansGuardianAngel ❤️

Vi er glade for, at Suleman familien klarer sig godt og ønsker hende alt det bedste for fremtiden!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6