8 huwelijk games die een goed humeur te bieden

Bruiloft spelletjes doe je dat eerder gênant? Er zijn veel goede spel ideeën die u wachttijden brug of een nieuw leven kan brengen in de partij. We zullen niet ophouden tot acht bruiloft spellen die voor ieder wat wils bieden.

De laatste passage wordt gewist en nu de bruiloftsgasten zit goed verzadigd, maar een beetje traag op hun tafels. Wedding games kunnen brengen nieuw leven in de viering en misschien voorkomen oma vertelt een of andere manier gênant verhaal in een grote groep op zo'n moment.

De organisatie van de bruiloft wedstrijden vinden ofwel verschillende vrienden van het paar, of er is een single "game master" who cares. Om voor de bruiloft games zijn een succes, het geeft ons nog een paar algemene tips:

  • Het verloofde paar moet plezier hebben. Verduidelijken op voorhand welke games of wat voor soort games voor hen uit den boze.
  • Kies bruiloft spellen, die niet al te lang moet duren en zijn niet al te ingewikkeld. Anders deelnemers en toeschouwers tijdens welke het verlangen te verliezen.
  • Denk na over wanneer welk spel past. Kort voor de opening van het buffet, hebben de gasten in plaats van weinig luxe intense zoektocht games. Ook "gewone" huwelijk games zijn meer voor de casual, ontspannen sfeer later op de avond.

Wedding games die iedereen zal herinneren

Deze bruiloft spelletjes zichtbaar blijven in het geheugen en maakt lang na de bruiloft veel vreugde:

Eerste geheugen boom

Je hebt nodig: Een doek, vinger verf, kwasten

Dit is minder een spel en meer over een actie die alle gasten inhoudt en tovert een grote herinnering voor het paar. Het verkrijgen van een doek en verf een boom met vele takken het. Stap uit de bladeren, zodat de boom ziet er heel kaal. Tijdens de huwelijksreceptie, kan elke gast een vingerafdruk op het doek te bestendigen. Zorg ervoor dat de kale takken geleidelijk worden gevuld met vingerafdrukken en het geheugen boom tot slot draagt ​​een trotse boomtop.

variatie: Natuurlijk kan dit idee ook variëren. Zodat de gasten een kus mond op het doek kan laten verdelen lippenstift. Of het organiseren van tevoren een puzzel, waarin het individu puzzelstukken afzonderlijk kunnen worden geschilderd door de gasten.

2. Post voor het bruidspaar

Je hebt nodig: Vele mooie ansichtkaarten

In dit leuke idee zal het pas getrouwde stel herinnert nog vele weken na de huwelijksceremonie op de mooie dag. Omdat elke week Groeten met een kaartje een andere bruiloft gast. Ahead U zult veel mooie ansichtkaarten. De ansichtkaarten zijn gelabeld, zodat de afzender later te weten, wanneer de kaart moet worden verzonden - bijvoorbeeld met datum of week. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor eigen award of tekst blijft. Op de bruiloft partij die u de ansichtkaarten naar de bruiloftsgasten te verspreiden zonder de bruid en bruidegom zal merken. U bent zeker om des te meer de verrassing te genieten.

Weergave Naast gewone bruiloft ideeën

Gastenboek voor de bruiloft als een boom met hart hangersBij het plannen van de bruiloft is zoveel te worden nageleefd. In de ja-bruiloft winkel er zijn zeker ooit suggesties en de perfecte decoratie voor. Hier vindt u alles wat u vinden een zoete candybar nodig hebt of wat dacht je van deze ongewone boeken?

Wedding games die momentum te brengen

De gasten genoten van de bruiloft menu of buffet en handelen een beetje traag? Dit huwelijk spellen brengen beweging aan de partij:

3. stoelendans met extra's

Je hebt nodig: Directeur, muziek, stoelen en zoektaken

Zeker weet je het spel is al in zijn basisvorm: De deelnemers vormen een cirkel. In het midden van zo veel stoelen zijn ingesteld dat precies één zetel is te weinig aanwezig is. Terwijl de muziek speelt, de gasten lopen in cirkels rond de stoelen. Zodra de muziek stopt, is het belangrijk om snel pak een stoel en gaan zitten. Wie overblijft scheidt. Voor de volgende ronde, is een stoel verwijderd.

Spannend is het wanneer elke ronde, een taak moet ook voldaan. De muziek stopt, de GM verklaart de taak "Find Vijf Stropdassen" bijvoorbeeld, of "het verzamelen van drie nummers." Wie heeft het probleem opgelost, zoek snel een stoel en kan slechts eenmaal ademen. Elke ronde van het probleem kan worden verhoogd een beetje en als een stimulans om de winnaar te zwaaien met een kleine prijs.

4. De bruidroof

Je hebt nodig: Bride, drinkbaar ontvoerders nabijgelegen pubs

De bruid ontvoering is een van de klassiekers van de bruiloft games. U moet dit niets, slechts één of meer bars in de buurt van de trouwlocatie moet u deze al vooruit scouting te bereiden. Tijdens de huwelijksreceptie je fit voor het juiste moment om "ontvoeren" samen met enkele handlangers om de bruid. Besteed aandacht aan het feit dat de bruidegom haar niet opmerken of kunnen niet onmiddellijk te jagen. Bruid en ontvoerders te verplaatsen naar de nabijgelegen cafés en laat het gaan. Voor de bruidegom, kan het onderzoek worden ontworpen volgens zijn bruid als een speurtocht. Klassiek, maar botst op open drankjes rekeningen die hij moest genoegen nemen met nu. Belangrijk: De zoektocht moet niet te lang duren, anders wordt het plezier is meer kans om geïrriteerd gezichten.

Wedding overeenkomt met het echtpaar in het midden

Wedding games waar de bruid en bruidegom zijn de focus kan een beetje "betekenen" rustig. Want naast de bruid en bruidegom hier vooral het publiek veel te lachen:

5. The Marriage Quiz

Je hebt nodig: Quiz Master, voorbereide vragen, twee stoelen, twee flessen bier en twee deegrollers

Wanneer het huwelijk Quiz bruid en bruidegom leren van nieuwe kanten van zichzelf te kennen - onderhoudend is het in de eerste plaats voor het publiek. Denk na over kwesties waar de bruid en de bruidegom de partners zelf kunnen toewijzen of, bijvoorbeeld, "Wie is beter in het omgaan met geld", "Wie is de heethoofd in de relatie", "Wie heeft de ochtend lang in de badkamer?" , In het spel zitten de paar rug aan rug. Iedereen krijgt een deegroller voor typische "u" en een bierfles voor typische "Hij" - tinker als alternatief kunt u gewoon papier labels of geef elke echtgenoot hebben elk hun eigen en een schoen van de hand van de partner. De quizmaster stelt een vraag, en beide moeten ofwel de deegroller of de bierfles op het antwoord te verhogen. Voor elke wedstrijd is er een moment, voor verschillende meningen zo veel gelachen. De vragen kunnen rustig een beetje gemener - maar pas op voor valkuilen: Het moet worden genomen geen zere punten met de bruid en bruidegom.

6. Vraag van de goede smaak

Je hebt nodig: Elk aantal kleine gerechten met verschillende soorten voedsel, snoep of andere beloning

In dit spel, de bruidegom heeft om goede smaak te bewijzen. Hij is geblinddoekt en de bruid voedt hem met heerlijke en niet zo lekker eten. Prima geschikt hiervoor zijn bijvoorbeeld appelmoes, chocoladepudding en roomkaas. FIES met heet mosterd, sojasaus en tandpasta. Voor elke geraden dineren is er een punt en een kleine beloning - bijvoorbeeld de Lieblingsnascherei.

Wedding games die laten rinkelen het gezinsbudget

Voor de bruiloft heeft het koppel een veel geld uitgegeven. Met deze bruiloft spelen hun huishoudbudget is een beetje versterkt:

7. bruiloft loterij

Je hebt nodig: Lotnummers, vat voor tekenen en smart prijzen

Op de bruiloft loten worden verkocht aan de bruiloft gasten die het kan gebruiken om het huishoudbudget van de jonggehuwden te vullen. Bovendien hebben sommige grote prijzen, maar kijk een beetje anders, toen veel stel zwaaien. Denk na over Scherz prijzen, zoals een "droom reizen in de Toscana", dat bestaat uit badzout, een fles rode wijn en een CD met Italiaanse pop songs. Of met kaars, instant soep, bereide pasta en twee kopjes pudding "romantisch 3-gangen maaltijd." In de tekening van de gelukkige winnaars zullen worden gekozen om te lachen wanneer de fantastische prijzen zullen worden uitgereikt.

8. Key Zoeken

Je hebt nodig: Een schatkist gevuld met geld, een aantal sloten en bijbehorende sleutel

De schatkist was gemakkelijk te vinden, maar het is goed beveiligd door een aantal sluizen. De betreffende toetsen werden vroeger verdeeld onder de bruiloftsgasten - uiteraard geheim. Bruid en bruidegom moeten raden wie heeft een sleutel en vraag de gasten om te dansen - vrij moeilijk bij een grote huwelijksfeest. Dit maakt het een stuk makkelijker, kan de sleutel keeper zelf bloot te leggen na verloop van tijd, de sleutel is er toch pas na de dans.

Meer ideeën voor de bruiloft partij of tips over huwelijk planning kunt u bruiloft in onze functie te vinden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =