Abstilltabletten: At du har brug for at vide

Da du ønsker at stoppe amning, har du hørt om Abstilltabletten? Nu behøver du ikke, om det betyder, udelukket for dig? Vi forklare dig alt hvad du behøver at vide for at Abstilltabletten.

Når Abstilltabletten?

Første ting først: Abstilltabletten er tilgængelige ved recept. De er ordineret af en læge, hvis du venter et presserende operation for at stoppe med at tage høje doser af narkotika er afgørende for dig eller en smertefuld brystbetændelse forhindrer yderligere amning. Abstilltabletten inhibere udskillelse af hormonet prolactin, som er ansvarlig for dannelsen af ​​modermælk. Men på grund af mange bivirkninger, narkotika er meget kontroversiel.

Muligt uden Abstilltabletten


For barnet din amning er både fødeindtagelse og sundhedspleje. Så er der de mange intime øjeblikke, som du kunne dele med hinanden siden fødslen. Med fravænning denne særlige sammenhæng ender mellem dig og dit barn. Men alle farvel tager tid for dit barn om 3 måneder.

Hvis du kan gøre det fra et medicinsk synspunkt at give afkald Abstilltabletten, så skal du prøve en naturlig tilgang. Har dit barn ammet uafbrudt indtil 4 måneder, og derefter starte gradvist med komplementære fødevarer. Dit barn kan administrere et par skefulde grød til frokost og eftermiddag før amning. øge dette beløb langsomt, indtil den når 3 grød. Nu Dit barn har også brug for mere væske, såsom usødet te eller vand dagligt. Forudsat det er i overensstemmelse med dine følelser, kan du sende dit barn op til det første leveår tavs - i første omgang morgen og aften, senere kun en gang om dagen. For at vænne naturligt, bør du drikke salvie og mynte te. Fra en pumpe mælk ikke anbefales, da det stimulerer mælkeproduktionen. I stedet kan du bryst med en klud wrap stramt, de krydser ud for et varmt bad og derefter afkøles.

Amning betyder tilfredshed og lykke til din baby. Vil det naturligt vænnet, kan det vise sig, når den ønsker brystet. Over tid, vil din mælkeproduktion relatere uden ubehagelige bivirkninger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =