Abstilltabletten: Dat je moet weten

Aangezien u wilt stoppen met borstvoeding geven, heb je gehoord van Abstilltabletten? Nu je weet niet of dit betekent uit de vraag voor u? We leggen u alles wat u moet weten om Abstilltabletten.

Wanneer Abstilltabletten?

First things first: Abstilltabletten zijn verkrijgbaar op recept. Ze worden voorgeschreven door een arts als u een dringende operatie te stoppen met het nemen van hoge doses van drugs wacht is van vitaal belang voor u of een pijnlijke borst infectie voorkomt verdere borstvoeding. Abstilltabletten de uitscheiding van het hormoon prolactine, dat verantwoordelijk is voor de vorming van moedermelk remmen. Echter, als gevolg van tal van bijwerkingen, de drugs zijn zeer omstreden.

Mogelijk zonder Abstilltabletten

Voor kind uw borstvoeding is zowel de inname van voedsel en gezondheidszorg. Dan zijn er de vele intieme momenten die je kon delen met elkaar sinds de geboorte. Met het spenen deze bijzondere verbinding wordt verbroken tussen u en uw kind. Maar iedereen afscheid kost tijd voor uw baby ongeveer 3 maanden.

Als je het kan maken vanuit een medisch perspectief op te heffen Abstilltabletten, dan moet je een natuurlijke aanpak te proberen. Laat uw kind continu borstvoeding tot 4 maanden oud zijn, beginnen vervolgens geleidelijk met aanvullende voeding. Je baby Je kunt een paar lepels pap voor de lunch en 's middags te beheren voor borstvoeding. verhoging van dit bedrag langzaam totdat de 3 pap bereikt. Nu Je baby moet ook meer liquide, zoals ongezoete thee of water per dag. Mits is voldaan aan je gevoelens, kun je je kind een e-mail naar het eerste jaar van het leven stil - in eerste instantie 's morgens en' s avonds, later slechts eenmaal per dag. Om natuurlijk spenen, moet u salie en muntthee drinken. Vanuit het pompen melk wordt niet aanbevolen omdat het stimuleert de melkproductie. In plaats daarvan kun je borsten met een doek te wikkelen strak, ze steken uit voor een warm bad en laat afkoelen.

Borstvoeding betekent tevredenheid en geluk voor uw baby. Zal het natuurlijk gespeend, kan het zich laten zien wanneer hij wil de borst. Na verloop van tijd zal de melkproductie achteruit zonder vervelende bijwerkingen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =