Afkorting “ter attentie”: Dat klopt!

Bij het schrijven van een adres struikelt vaak over de afkorting "ter attentie", Hoe is het nu correct wordt gebruikt op een brief? We leggen het u in deze tip, met behulp van een patroon adres.

Je bent nog steeds met zwangerschapsverlof, maar het plannen van uw terugkeer in het professionele leven? Misschien heb je nodig om te communiceren als gevolg van kinderbijslag plus met verschillende overheden? Natuurlijk zal uw e-mail aankomen zonder omwegen en vertragingen bij de juiste persoon. Om deze reden dan ook de naam van het contact met de opmerking "ter attentie" in het adresveld. "Ter attentie" betekent dat de missie van een bepaalde persoon te worden uitgedeeld. Echter, hoeft u niet schrijven de noot juist gemaakt, in plaats u een afkorting gebruikt voor "de aandacht".

Afkorting "ter attentie van:" Wat juist is?

U kunt gebruik maken van "ter attentie van" de volgende drie opties als een afkorting voor:

  • z. H.
  • z. Hd.
  • z. Tav.

Alle drie de varianten van de afkorting "ter attentie" zijn correct volgens Duden.

tonen
Aanbevolen lectuur: Babypedia

Dekking van het boek: Babypedia ouderschapsuitkeringenHet boek "Babypedia" geeft u veel nuttige informatie over het eerste jaar met een kind. Hoe u een aanvraag voor de kinderbijslag of de kinderbijslag en hoe je bent de administratieve procedures.

"Je kunt het boek op Amazon te vinden

Wat een perfecte adresveld op een brief?

Zoals bijna alles in het leven, is er een DIN-norm voor het adres velden. Op verzoek van Deutsche Post, het Duitse Instituut voor Normalisatie (DIN) houdt zich bezig met het aanpakken. De adressen op brieven en andere post wordt ingelezen mail distributie van machines. Een genormaliseerde notatie vereenvoudigt dit proces, wordt de kans op leesfouten in de automatische adresherkenningssysteem weggelaten. Correcte adressering is de beste garantie voor een snelle en vlotte levering van uw zending. Voor het controleren en corrigeren het adres is niet nodig.

Twee voorbeelden van een DIN-compliant adres

Als u schrijven naar een huisadres, laat tussen de weg en plaats een lege regel en plaats de contactpersoon bij de bedrijfsnaam. Een mogelijke district aanwijzing kunt u aangeven tussen de naam en de naam van de straat:

Otto Mustermann Ltd.
HR-afdeling, voor. Ms. Doe hd.
patroon kwartaal
Proef Straat 13
79194 Musterhausen

Als u schrijven naar een postbusadres, waardoor straat en huisnummer wordt weggelaten ten gunste van de mailbox inzendingen. District namen zijn niet nodig:

ontwerp gezag
z. H. De heer Doe
PO Box 0815
47111 Musterstadt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 74