Als baby’s groeien en groeien

Wanneer baby's groeien en in gewicht, nieuwe ouders al snel de neiging om hun kind te vergelijken met anderen. De maar je kunt niet. Ieder kind is anders. Lees hier hoe baby's groeien op de leeftijd van 4 tot 6 maanden.

Baby's groeien langzamer

Zodra uw baby snel in de eerste drie maanden is gegroeid en heeft opgedaan gewicht, dan afvlakken groei en gewichtstoename. Je baby groeit gemiddeld "slechts" ongeveer twee centimeter per maand en duurt tot ongeveer 300 tot 600 gram per maand. Vanaf de zesde maand bedraagt ​​de stijging zelfs dan slechts 150 tot 400 gram per maand. Echter, de grootte en het gewicht variëren sterk, zelfs op deze leeftijd. Dus u, niet te veel zorgen als je baby is iets groter of kleiner, sterker of smaller dan dezelfde leeftijd baby.

Als je heb zo mijn twijfels of uw kind normaal ontwikkelen, hier is een kleine tip: Kijk naar de kleine gele boekje zorg van uw kind die u kreeg van de dokter. In het achterste deel kun je trajecten dat u precies vertellen hoe lang en welk gewicht mogelijk en normaal bent. Ook kunt u de grootte gewicht curve voor meisjes en jongens in de bijlage van dit artikel. De afzonderlijke curve een op basis van genetische afwijkingen en niet het gemiddelde. Vraag uw arts als u zich zorgen.

Weergave groot stuk speelgoed voor de zintuigen

Een meisje zittend op de vloer en heeft een roze O-bal in de handenMet de Oball rammelaar met ratels u uw baby perfect te helpen bij zijn eerste grijpen pogingen. We hebben het voor u gevonden bij JAKO-O.

>>Klik hier voor de JAKO-O en Oball

Groei en gewicht in het eerste jaar van het leven

Schaffen voor u in onze andere artikelen een overzicht van hoe de groei en het gewicht van het eerste jaar van je baby te ontwikkelen:

  • pasgeboren: Waarom neem het uit na de geboorte
  • 1e-3e maand: snelle groei
  • 7-negende maand: Gewicht en de afmetingen zijn individueel
  • 10e 12e maand: gewicht schommelingen

Ontwikkeling op andere gebieden

In de leeftijd van vier tot zes maanden om te groeien en te bloeien Je baby niet alleen, het maakt ook vooruitgang in andere gebieden. In onze bijdragen die u kan u informeren over:

  • beweging: De motoriek van uw baby
  • voeding: De eerste pap
  • communicatie: Je baby lacht en qietscht
  • Sleep: slaapgedrag
  • sense: De zintuigen scherpen

tonen
meer informatie

Boek: First Year Baby'sAls u wilt weten over de ontwikkeling van je baby nog, raden wij u aan de JV boek "First Baby Year" door het boek auteurs Vivian Weigert en Dr. Franz Paky. Dank u aan de Graefe en Dead Ringers Publisher voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 55