Antimullerian hormon for lav: Det betyder at det

Hvad er det antimullerian hormon (AMH)? Hvorfor det er nævnt i forbindelse med frugtbarhed? Og der er en måde at hæve AMH niveauer? Læs her om kort tid de vigtigste fakta.

Hvad er det antimullerian hormon?

Dette er et hormon, der er til stede i både mænd og kvinder. Johannes Peter Müller opdagede de såkaldte Mueller kurser og senere også det hormon, der produceres i dem. Årsag til navnet.

De mullerian kanaler er organisk materiale, som påføres i embryoet. Her den seksuelle differentiering finder sted. Mandlige embryoner producere AMH og dermed Mullerian kanaler tilbagegang. AMH produceres derefter i testiklerne. Kvindelige fostre producerer ikke AMH. livmoderen og æggelederne og vagina er dannet af de Mueller kurser. Voksne hunner producerer AMH i oocytterne. Og i dem, der vokser.

Hvornår er det antimullerian hormon for lav?

Ifølge den nyeste forskning, der er en direkte sammenhæng mellem niveauet for AMH koncentration i blodet, og mængden stadig modning ægceller. Sammen med FHS, det follikelstimulerende hormon og en ultralydsundersøgelse af AMH niveauer fortæller dig, hvor lang tid det vil stadig finde sted undfangelse.

Det er imidlertid i resultatet kun en prognose og ikke en endelig diagnose. Til testen anvendes forskellige analysemetoder. Hertil kommer, ingen ensartet global politik for grænser er til rådighed.
Der er enighed så langt som det faktum, at antimullerian hormon er for lav, når spejlet under 1,6ng / l falder. derefter taler man om en lille reserve. Hvis resultatet på 0,5 ng / l, er sandsynligheden for en vellykket levende gennem Invitrobefruchtung er meget begrænset. Frugtbarhed centre holde sådan interferens fra et resultat på mindre end 0,1 ng / l AMH umulig.

Hvad skal man gøre, hvis antimullerian hormon er for lav?

Påvirke hormon kan ikke være øjeblikkelig. Men ved rygning og fedme, samt hormonelle præventionsmidler og andre stoffer, er produktionen af ​​AMH påvirket negativt. Med alderen, spejlet falder kontinuerligt mod overgangsalderen. Men koncentrationen siger ikke noget om kvaliteten af ​​æggene.

holder beder om din læge for at se, om han D-vitamin- og DHEA (dehydroepiandrosterone) nyttig. Niveauerne af begge hormoner hos kvinder ved høje AMH niveauer er også høj, og der er en, der er beskrevet forhold.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5