Apfelkraut: Opskrift til at følge trop

En ideel spredning og lækkert med is eller pandekager: sukker-fri æble smør venter med en vis tålmodighed i dit køkken lave mad!

I århundreder, kogning af apple smør var en af ​​de få metoder, der er tilladt at forbruget af frugt om vinteren. Især i Rheinland, i den hollandske provins Limburg og regionen Liège i Belgien apple smør var et dagligt syn. Ofte lokalsamfundet samledes på høsttidspunktet af den fælles kål pressen. Sommetider alle samledes efter høsten tid til at lave mad sammen apple smør.

Apfelkraut: sirup af æblejuice eingekochtem

Apfelkraut Du bør ikke forveksles med æblemos. I æblemos Du dünstest uden kernehus og skrællet frugt og pürierst efterfølgende. Men fremstillingen af ​​æble smør du gemmer besværet med rengøring af æbler. Vask er tilstrækkelig, fordi der på Apfelkraut er æblesaft, som er kogt til en tyk sirup.

Nærende: Kombination med møtrik smør

Du kan smage forfine æble smør med kanel og citronsaft. Det er også muligt at erstatte nogle af de æbler med pærer. Det færdige æble smør, du kan bruge som honning. Særligt nærende er det, hvis du vil blande det med møtrik smør, såsom mandelmasse. I et mørkt, køligt sted det holder længe i krukker op til et år.

genanvendt store mængder af æbler hurtigt

Når du har brug for at behandle en enorm mængde af æbler, udarbejdelse af æble smør tilbud. De bedste søde, modne frugter er velegnede til det. Ideel ville være en saftpresser, men du kan forberede æble smør i en stor gryde. Her er vores opskrift.

Ingredienser (gør omkring 600 milliliter apple smør):

  • 5 kg frugter
  • Kanelstang og / eller citronskal
  • vand
  • Ren klud til at dræne
  • Krukker til opbevaring

forberedelse:

Vask æblerne og skær dem i stykker. Koge dem med en halv liter vand i en gryde mindst en halv time. De æblestykker skal være helt bløde. Sætte en stor skærm lavet med kluden og lad dræne frugt, fortrinsvis natten over. Så frugten Presse god. Du bør have omkring 1,5 liter saft.

Giv kanel og / eller citronskal til saften og kog det på medium varme, indtil det geléagtig. Det tager mindst en time. Mod slutningen af ​​kogetiden, skal du røre jævnligt for at forhindre glohed. Når en dråbe æble smør falder i et glas vand på gulvet, er det gjort.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 91