Asianmukainen käsittely lochia

Jokaisella naisella on ns lochia syntymän jälkeen. Johtuen verenvuoto kehon erittää jäännöstoimintojen verestä, limaa ja Eihautreste kohdusta. Täällä voit lukea kuinka kauan lochia kestää ja miten käsitellä sitä oikein.

Mitä tapahtuu, kun lochia?

Istukka raskauden aikana saattaa kohtuun. Heti kun hän tulee torjutuksi, se jättää verenvuoto haava. Vuoto on nimeltään lochia. Koko viikon joki, jota kutsutaan myös synnytyksen jälkeinen verenvuoto, elimistö erittää syntymän jälkeen verta, limaa ja mahdollisesti radikaalien amnionkalvon kohdusta.

Tuo kirjan vihje: Kaikki synnytyksen

Kirja: Kaikki synnytyksenVauva on tässä ja nyt alkaa sinulle jännittävää aikaa. Kätilö Viresha J. Bloemeke vastasi tähän kirjaan palkata kysymyksiin sinä ja kumppanisi aikana synnytykseen. Joten voit hallita hyvä alku aikaa yhdessä.

Voimakkuus ja kesto lochia

Miten vahva viikko joki on vaihtelee eri naisilla. Jotkut naiset vuotavat voimakkaasti ja paljon, toiset hieman heikompia ja vähemmän. Määrä erittyy viikon vuon aikana saavutettu lapsivuodeaikana määrässä 200-500 ml, jos sen jälkeen ensimmäinen verenvuoto, paranemista haavan alkaa, viikoittain virtaus kirkkaanpunainen värjäytynyt vaaleanpunaiseksi yli ruskehtava kunnes kellertävä kuluttua noin 14 vuorokautta. valkoinen väri kestää. Sitten viikko joen sisällä juuri lainkaan Haavaerite, mutta vain nesteytetty soluja. Lochia voi kestää jopa kahdeksan viikkoa. Jos liian nopeasti zumutest sinua liikaa syntymän jälkeen, mutta se voi tapahtua, että verenvuoto tilalle. Punainen väri on todellinen varoitussignaali tässä tapauksessa.

Asianmukainen henkilökohtainen hygienia kun Lochia

  • Viikon aikana joen tamponit ovat ehdottomasti kielletty. Niistä, bakteerit pääsevät kohtuun ja käynnistää infektio. Lisäksi tamponeja voi helposti aiheuttaa ruuhkia.
  • Jotta imeä vastuuvapauden, sinun tulisi käyttää erityistä lautasliinoja tai fleece vaippoja. Kätilö tai sairaanhoitaja sairaalassa on varmaan auttaa. On tärkeää, että sinulla on lautasliina tai vaipan mahdollista valuutanvaihto joka toinen kolme tuntia. Muuten voi olla epämiellyttävä ja kostea.
  • Virtsaamisen jälkeen, huuhtele genitaalialueen haalealla vedellä. Joten voit huuhdella kuivunutta verta. on tärkeää ja, tietenkin, että peset ennen ja wc-käynnin jälkeen kädet huolellisesti, jotta mikrobit ja bakteerit voivat tulla emättimen kautta kohtuun.

Lääkäri käynti on tarpeen, jos ...

  • durchgeblutet on yhden tunnin sisällä, terveyssiteen tai vaipan, tai verenvuoto on niin voimakas, että veri kuten vesi virtaa hanasta
  • viikon kuluttua verenvuoto eivät ole vähentyneet ja ovat kirkkaan punaisia ​​kuin ennen
  • verenvuoto yhä voimakkaammin muutaman päivän kuluttua
  • joka sisältää erotetut verihyytymän suuri
  • epämiellyttävä haju, kuumetta tai vilunväristyksiä.

Lochia on varmasti jotain epämiellyttävää, mutta se menee ohi. Parantava Ulkoisen haava lopulta vie hieman aikaa. Anna itsellesi ja kehon aikaa toipua.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 40 =