Assisted geboorte (pincet en “Kristeller Handle”)

Andere manieren om de baby te helpen in de laatste fase van de bevalling, het gebruik van een tang of "Kristeller Handle" zijn. Lees hier meer over bijgestaan ​​geboorte.

Wanneer moet "helpen" in het kraambed?

De volgende punten zijn redenen voor het gebruik van Kristeller-handgreep of tang:

  • De baby toont door Herztonmuster en hartslag sterke tekenen van stress, waarvan minder snel aan het herstellen is.
  • De micro bloedtest van een kritieke afnemende pH.
  • U of uw kind heeft het einde van uw fysieke (en psychologisch) krachten bereikt.
  • Een ziekte verbiedt te veel druk op je.

Toon Boekbespreking: Het geheim van een mooie geboorte

Boek: Het geheim van een mooie geboorteVroedvrouw Jana Friedrich begeleidt u in dit boek op de weg naar de gewenste geboorte. Dankzij hun kennis die je zal goed voorbereid op de geboorte van uw baby en hoeven niet bang te zijn voor de geboorte en de weeën te hebben.

Vereisten voor geassisteerde geboorte

Bepaalde eisen moet worden voldaan zodat passende maatregelen kunnen worden uitgevoerd:

  • Het hoofd van uw baby moet voorafgaan (schedelligging).
  • Het hoofd moet gemakkelijk door het bekken.
  • De baarmoederhals moet al volledig worden geopend.
  • Arts en verloskundige moet de techniek goed onder de knie.

"Kristeller Handle"

De "Kristeller handle" om u te ondersteunen in het verleden Austreibungswehen de Mitschieben. Naar de dokter en verloskundige van buitenaf (via de buik) proberen de billen van het kind te voelen en om het kind tijdens Wee krachtig duwen in de richting geboortekanaal. Goed uitgevoerd een keizersnede of een zuignap kan worden voorkomen. Als het handvat, maar niet goed uitgevoerd, kan het een probleem zijn voor moeder en kind. Het is belangrijk dat de procedure wordt uitgevoerd met gedoseerde kracht. Zeg onmiddellijk weten als je verspürst pijn. Settling vooraf met de dokter en vroedvrouw die Kristeller steun wordt onmiddellijk onderbroken voor een teken van je.

Foto: bevalling met een pincet

tang

tang

De forceps omvat twee lepelvormige verdiepingen, die zijn verbonden met de handgrepen met een tang. De armen van de tang afzonderlijk ingebracht in de vagina en toegepast rechter- en linkerkant op het hoofdje. In de volgende contractie van Verloskundigen zachtjes te trekken op het hoofd, terwijl je zelf mitschiebst sterk. De forceps levering heeft de zuignap afgifte gezegd slechts een klein voordeel: er worden geen Geburtsschwulst zijn de belasting van de kop is dus lager dan de zuignap. maar het kan zijn dat u dit na een tangverlossing lichte roodheid van de huid of schaafwonden op uw baby, die echter zeer snel genezen. Met jou, maar het komt met deze geboorte voltooiing sneller geboorte verwondingen, in de meeste gevallen, episiotomy noodzakelijk. Om deze reden wordt tegenwoordig vaker gebruikt, wordt de zuignap bevalling.

Verloskunde met de tang

De tang was het eerste instrument om moeder en kind te helpen tijdens de bevalling. Dit gebeurt vandaag de dag, net als toen, 400 jaar geleden, toen de klem werd uitgevonden: Twee metalen lepels worden ingebracht in de vagina en creëerde de zijkant van het hoofd van uw baby. Dan trekt de dokter zachtjes op het hoofd van je baby en helpt hem aan de wereld. Hier kneuzingen kan soms ontstaan, maar je moet ervoor geen zorgen te maken, dit zal verdwijnen binnen een paar dagen. Zodat de tang kan worden gebruikt, moet de baarmoederhals volledig open te zijn en het hoofd van uw baby heeft een zeer diepe val in het geboortekanaal.

tonen

meer informatie

Dank u aan de Graefe Und UNZER uitgever voor hulp bij het samenstellen van deze informatie. Meer over het verloop van de zwangerschap Ontdek in de GU-boek "The Big Book of zwangerschap" de auteurs Annette Nolden en Prof. Dr. med. Franz Kainer.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 15 =