Baby Model: Dat je moet weten

Zo klein en toch een vallende ster? Voor sommige kinderen, niets bijzonders: zij staan ​​voor reclame en de media in het begin van de schijnwerpers. Heeft u uitleggen wat u moet weten voordat u de eerste bestelling voor een kind te accepteren om uw baby als een model.

Baby Model: Pas op voor gewetenloze agentschappen

Zoals bijna overal zijn er zwarte schaap op de baby model markt. Als een bureau vereist meer dan 50 euro voor opname in hun index, moet u afzien. Het Agentschap mag niet meer dan 20 procent van de vergoeding na een succesvolle plaatsing. Je moet altijd moet zelf beslissen of je een baan te accepteren of niet.

Welke criteria baby-modellen worden geselecteerd?


Cuteness alleen is nog niet alles: We zijn vooral op zoek naar een bepaald type, bijvoorbeeld een mannelijk kind met zwart haar en bolle wangen of een roodharig meisje met blauwe ogen en de eerste tanden. Bovendien moet het kind in de buurt van de opnamelocatie te leven als een klein kind een lange rit niet kan worden verwacht.

Dat je moet weten:

  • , Wees ervan bewust dat een schietpartij betekent waarschijnlijk spanning voor jou en je baby. Vertel een shoot alleen als je een all-around goed gevoel over.
  • Als u andere moeders van uw projecten te vertellen, moet je negatieve reacties genomen te maken. Dit onderwerp is zeer omstreden.
  • Je baby heeft een schietpartij, maar niet in een goed humeur? niets om pogingen te dwingen. Zulke dagen zijn beschikbaar en in dergelijke gevallen extra kinderen worden normaal gepland.
  • Je baby krijgt de vergoeding, ongeacht of de foto's van uw baby of niet te gebruiken.
  • Je baby kan alleen worden gefotografeerd in zijn "natuurlijke uitdrukking van het leven." De informatie behield de natuurlijke reacties van uw baby om objecten, mensen of voedsel.
  • Opnemen van een baby kan niet langer duren dan twee uur per dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2