baby wassen haar goed

Je baby om je haar te wassen wordt niet alleen gebruikt om ze schoon te maken, maar zal ook helpen om de hoofdhuid van uw kind te stimuleren en de talgklieren stimuleren. Echter, aangezien het hoofdje is zeer gevoelig, het is veel te overwegen bij het wassen van het haar. We hebben de belangrijkste punten hier voor u samengesteld.

Hoe vaak baby haar moet worden gewassen?

Kort na de geboorte van de haargroei bij veel baby's is niet erg uitgesproken. Integendeel, sommige baby's zijn inderdaad met een zeer dichte toefje op de wereld, maar dan verliezen in de loop van het eerste jaar meer en meer haar. Dit haarverlies wordt veroorzaakt door de hormonale veranderingen van uw baby en meestal geregeld door het einde van het tweede jaar van zijn eigen land. In de eerste maanden maar de baby haartjes zijn meestal erg dun. Bovendien heeft uw baby als het is zeer klein en niet mobiel nog nauwelijks met vuil in aanraking. Dus in het begin is het voldoende om uw baby dun haar een keer per week te spoelen als onderdeel van een bad.

tonen

Baby Care Philips AVENTRond goed uitgerust u met deze babyverzorging kits, die ook uitermate geschikt als een geschenk zijn. de Care set van Bübchen bevat veel voorzieningen. Alle belangrijke werktuigen zoals een nagelknipper en een thermometer zijn Philips AVENT babyverzorging set inbegrepen.

Is een shampoo nodig?

Als de baby haar is zeer zacht en fijn, voor het schoonmaken geen wassen stof noodzakelijk is. Wanneer haar baby later dicht zal zijn, kunt u een shampoo voor het reinigen gebruiken. Maak dan gebruik van de meest bijzondere babyshampoo zonder oppervlakteactieve stoffen of geurstoffen, want het is huidvriendelijk in het algemeen als een normale shampoo die de gevoelige hoofdhuid van uw kind zou kunnen irriteren.

Wash Baby haar: Welke techniek is de beste?

Veel kinderen vinden het vervelend wanneer ze water loopt in het gezicht of de oren. Achtste reden voor het wassen zeker om je hoofd te kantelen rug van je baby zo mogelijk, zodat het water weg kan lopen in die richting. Schöpfe daarna met een klein kopje lauw water zacht over zijn hoofd of uitgewrongen vochtige spons op het haar om ze te wassen. Als je baby niet graag toch baden en is daarom erg onrustig, kunt u proberen om uw baby in een handdoek gewikkeld over het bad te houden om hem te wassen in deze positie, het haar. Zelfs als de baby niet wil, kun je hem de fijne haartjes te geven met een zachte, nat washandje te wassen, terwijl het op de commode. Gewoon uitproberen, zoals het wassen van het haar het beste werkt voor uw kind.

Wat te overwegen bij het drogen?

Nadat je je haar hebt gewassen, is het belangrijk dat je het zorgvuldig trocknest zodat uw kind niet een verkoudheid heeft te vangen. Gebruikt om best een zachte handdoek, waarmee je abtupfst uw baby zachtjes hoofd. Omdat de gevoelige hoofdhuid van uw kind gemakkelijk kan verbranden gebruiken geen föhn beter. Zorg er ook voor dat u een sterke druk op de kop te oefenen, omdat de schedel bij baby's is niet volledig ontwikkeld. De openingen in de schedel, die bekend staat als fontanellen, ervoor te zorgen dat het hoofd blijft flexibel en bieden de hersenen van uw kind de kans om te groeien. Deze bedekt met bindweefsel plaatsen, maar ook zeer gevoelig voor druk en moet zeer zorgvuldig worden behandeld.

Hoe kan het hoofd gneiss het beste verwijderen?

In hoofd gneiss is een aanhanger, vettige cuticula op de hoofdhuid, in de eerste drie maanden van het leven veel baby's worden beïnvloed door. Het fenomeen is te wijten aan het feit dat de functie van de talgklieren zijn niet goed geregeld in baby's van hormonale redenen zichzelf. Hoofd gneiss is niet te verwarren met wieg cap, die kan zijn een eerste symptomen van atopische dermatitis en zelfs de delen van het gezicht of de rest van het lichaam kunnen worden aangetast. Head gneis verdwijnt, in tegenstelling tot de korst melk, meestal na een paar maanden op zich.

Echter, als je de cuticula op het hoofd van uw kind te storen, kunt u deze voorzichtig verwijderen. Dep tot ongeveer 01:59 uur voor het wassen van het haar met een watje een kleine baby olie te verzachten op het hoofd van uw kind, de weegschaal. Spoel de olie vervolgens tijdens het haar wassen grondig. Na het wassen kan opgeloste stal voorzichtig kammen met een fijne kam tegen de richting van de haargroei.

Om de vorming van nog meer hoofd gneiss tegen te gaan, wordt een hoofdhuidmassage met een zachte baby borstel na het bad aan te bevelen. De borstel "tegen de korrel", waardoor de bloedsomloop in de hoofdhuid en heeft daarom een ​​positief effect op de talgklieren. Ook betalen bij het poetsen van uit dat je niet te strak te drukken op het hoofd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 47 =