Barklice: Dus je gaat om het vrij te geven

Yikes, wat springt daar? Dust luizen zijn klein ongedierte dat in de eerste plaats nieuwe woningen teisteren. Heeft u uitleggen wat u kunt doen over de ongenode gasten.

Barklice: Dus over het herkennen

Eigenlijk, ze vallen nauwelijks: Bij een afmeting van slechts ongeveer twee millimeter en lichtgekleurde stof luizen zijn vrij indrukwekkend. Met het blote oog zal je ze zelden ziet op lichte funderingsgrond. Wanneer je ontdekt voor de eerste keer stof luizen in uw appartement, zou je denken dat ze zelfs een keer voor vlooien, omdat de dieren ze kan stuiteren met kleine sprongen. Hebt u een exemplaar gevangen, maar neem een ​​kijkje om te bepalen buiten twijfel staat. Barklice een driehoekige kop met-side set ogen en lange antennes.

Waarom moet ik heb barklice in het appartement?

Ben je net verhuisd? Vaak stof luizen koloniseren nieuwe woningen, omdat ze de voorkeur aan een hoge luchtvochtigheid en daarom voelen in gebouwen die nog water bevatten, vooral thuis. Daarom, de badkamers zijn onder hun voorkeur woonplaatsen, zoals kelders. Buiten ze rondspringen onder herabgefallenem gebladerte. De meeste willen eten stof luizen schimmels. Dus de kleine insecten komen overal voor en zijn moeilijk te controleren.

Wat kan ik doen om luizen stof?

Dust luizen kan alleen gedijen bij een voldoende hoge luchtvochtigheid. De juiste remedie om hun proliferatie te beteugelen, dus moet op een vrij laag niveau worden gehouden en kamers ventileren juiste luchtvochtigheid. In een nieuwbouw, het probleem oplost waarschijnlijk vanzelf zodra het gebouw vlakbij gedroogd.

Zijn barklice schadelijk?

Dust luizen zijn relatief onschuldig zorg is mogelijk het risico op allergieën. U bent ook een waarschuwing teken van een veel ernstiger probleem: Als stof luizen zelfs schimmel in uw huis optreden aanwezig zouden kunnen zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 17