berekenen conceptiedatum: Vinden

Je bent zwanger, je kijkt uit naar je baby en je weet dat na de eerste gynaecoloog afspraak zelfs de geboortedatum te verwachten? Nu zou het leuk om te weten wanneer je baby werd opgevat worden - we zullen u helpen om de conceptie datum te berekenen.

Voortplanting Datum: Wat is het?

De conceptie datum of zelfs de conceptie is de dag waarop het ei werd bevrucht door het sperma en is de opvatting geweest. Het tijdstip waarop de bevruchte eicel en de voortplanting zaadcellen samengesmolten, kan heel specifiek gedetecteerd in de context van ongeveer 48 uur, omdat de daaropvolgende celdelingsprocessen gewoonlijk goed verlopen.

Een ei kan worden bevrucht na de ovulatie tot 24 uur, de mannelijke zaadcellen bezit zijn van een gemiddelde van meer dan zes dagen in het vrouwelijk lichaam. Deze biologische grens gegevens kunnen de conceptie datum te bepalen.

Daarom berekent de ene generatie timing aannemen dat de biologische optimale geval: geslachtsgemeenschap in de periode van zes uur rond ovulatie. Hieruit volgt de relatief nauwkeurig publicatiedatum negen en een halve maand concreet 267 dagen voor de vervaldatum.

Gratis Zwangerschap calculator

Het is meestal moeilijk te zeggen welke dag het is precies voor de conceptie in kwestie. Daarom wordt de datum overtuiging zelden bekend, dat is waarom hij in de praktijk vaak wordt berekend volgens regel Naegele's. Verdere informatie over de berekening van de vervaldatum kunt u vinden in ons artikel. U kunt gemakkelijk vinden wanneer de vervaldatum zal ook met onze vervaldatum calculator. Alles wat je nodig hebt is de dag van je laatste menstruatie.

berekenen conceptiedatum: Vinden

Het berekenen nest u de vastgestelde vervaldag 267 dagen terug, dan kunt u een beperking van heel goed de dag van de conceptie. U ontvangt ook een waarschijnlijke conceptiedatum door uw gynaecoloog. Als u uw fiets doen met een cyclus kalender tracken, kunt u zich hier verwijzen naar de meest vruchtbare dagen van je cyclus, die uiteraard meest waarschijnlijke kandidaat ook het bewijs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2