Berliini malli

Berliinin malli on käsite, joka tukee vanhempien mukana tottuvat päiväkodin jokapäiväistä. Eri vaiheissa ja tuella omaishoitajana, lapset tekevät perehtynyt uuteen ympäristöön ja kasvattajien. Oletko edustavat Berliinin mallin ennen sen perusteet.

Sen jälkeen, kun Berliinin mallin Trust rakentuu hitaasti

Kahden vuoden Max on hänen ensimmäinen päivä päiväkodissa. Äiti antaa hänelle suukon suosikki ja lupaa tavata hänet muutaman tunnin. Heti kun hän on lähtenyt huoneesta, hän alkaa väkivaltaisesti nyyhkytti ja vaativat kuumeisesti häntä. Max reagoi enemmän peloissaan on lohdullinen sanoja äiti.

Sovellus Berliinin malli on välttää tällaiset tilanteet ja tehdä alusta päiväkodin lapsille mahdollisimman mukava. Berliinin malli on siis jaettu sopeuttamiseen yksittäisiksi vaiheisiin, jotta lapsi voi tottua vähitellen uuteen ympäristöön ja uusia ihmisiä. Osallisuus vanhemman on olennainen osa sopeuttamiseen lastenhuoneessa. Lapsilla on aikaa tehdä itsensä suojeluksessa omaishoitajana perustamalla luottamusta ja luomaan äitiin.

Näytettäväksi päiväkoti

Lapsia repun ruskea kaksi pientä kettuja eteenpäin sitäNiin, että lapsi voi ottaa kaikkia tärkeitä asioita lastentarhan, suosittelemme pieni reppu. Löydämme Rento Mini Reppu makea kettu motiivi hyvin istuva. Olemme löytäneet reppu Amazon.

Vaiheittaisen laskeutumista jälkeen Berliinin malli

Berliinin mallissa jaettu kuluessa sopeutumisen useassa vaiheessa. Ennen videon päiväkoti on yleensä laaja saanti haastattelussa, jossa voit edetä millaista on opettajan kanssa ruokavaliossa, nukkumistottumukset ja peli käyttäytymistä lapsellesi.

  • Perustason: Vuonna perustason olet mukana lapsesi osaksi laitoksen ja pitää itse muutaman tunnin ryhmässä huoneessa hänen kanssaan. Vuonna kolmen päivän aikana, opettaja lapsesi havainnoi ja panee huolellisesti enimmäkseen pelaamista palveluja tai ovat kiinnostuneita lasten leikkiä, yhteydessä häneen. Sinun tehtäväsi on antaa lapselle turvallisuuden eikä työnnä sitä, leikkiä muiden lasten tai siirtymään poispäin. Lisäksi sinun ei pitäisi leikkiä muiden lasten kanssa, sinun jälkeläisistä on oltava sellainen tunne, että huomiota koskee vain häntä ja olet aina siellä.
  • Vakauttaminen ja erottaminen vaihe: Mukaan Berliinin mallin, seuraava vaihe alkaa neljäntenä päivänä. Tässä opettaja yrittää auttaa lasta lounas- ja leikkiä hänen kanssaan, rakentaa luottamussuhde. Reagoit tässä vaiheessa vain signaaleihin lapsesi tai muuten napata aktiivisesti, jos lapsesi eivät ole vielä hyväksyneet kouluttaja. Muutoin vuorovaikutus on ainoa lapsen ja opettajan välillä, olet niin sanotusti vain läsnä. Myös neljäntenä päivänä ensimmäisen erotuksen yritetään. Sanot hyvästit itsesi lapsesi lähtee huoneesta noin puoli tuntia, mutta pysyä lähellä, jotta voit noutaa tarvittaessa ryhmän huoneeseen. Reaktio lapsen tämän ensimmäisen erotuksen määrittää keston sopeutumisjakso. lapselle käyttäytyy itsenäisesti ja osoittaa vähäistä ärtynyt erotus tapahtuu noin kuuden päivän säätö ajan. Jaksot oleskelun laitoksessa sekä jaksojen erotuksen vähitellen kasvaa.
    Kuitenkin, jos lapsi yrittää erottaminen seurata, kun se itkee, eikä sitä voi lohduttaa kouluttaja, asettumisaika on yleensä laajennetaan noin kaksi-kolme viikkoa.
  • Loppuvaihe Vakauttaminen vaihe on valmis, jos lapsella on perustanut ensimmäisen tunnesidettä äidille. Nuorisonne valittaa sitten, vaikkakin ehkä vastaan ​​lähtöä, mutta voidaan nopeasti lohduttaa kouluttaja. Loppuvaiheessa Et pidä itseäsi lastentarhassa. mutta olet aina olla tietyissä tilanteissa lapselle Your koska jos sidos lapsen ja opettajan ei riitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7