Berlin-model

Den Berlin-modellen er et koncept, der understøtter de ledsaget akklimatisering i børnehave hverdagen forældre. På forskellige stadier og med støtte fra en omsorgsperson, er børn gør fortrolig med det nye miljø og pædagogerne. Representerer du det Berlin-modellen før i sine fundamentale.

Efter Berlin-modellen Tillid er bygget langsomt

For den toårige Max er hans første dag i børnehaven. Den mor giver hende et kys favorit og lover at møde ham i et par timer. Så snart hun har forladt lokalet, begynder han at voldsomt hulkende og ringer febrilsk for hende. Max reagerer mere bange på de trøstende ord fra mor.

Anvendelsen af ​​Berlin-modellen er at undgå sådanne scenarier og gøre starten på børnehave for børn så behageligt som muligt. Berlin-modellen har derfor opdelt akklimatisering i enkelte faser, så barnet gradvist kan vænne sig til de nye omgivelser og nye mennesker. Inddragelsen af ​​en forælder er et væsentligt element i akklimatisering i børnehaven. Børnene har tid til at gøre sig under beskyttelse af en omsorgsperson med etablering af tillid og etablere et forhold til moderen.

Display på i børnehave

Børn rygsæk i brun med to små ræve frem på detSå at dit barn kan tage alle de vigtige ting med børnehaven, anbefaler vi en lille rygsæk. Vi finder det Casual Mini Rygsæk med den søde ræv motivet meget passende. Vi har fundet rygsækken på Amazon.

Den udfaset afvikling efter Berlin-modellen

Berlin model opdelt forløbet af tilpasning i flere faser. Før optagelse i børnehave er normalt en omfattende indtagelse interview, hvor du videre på, hvordan det er med læreren om kost, sovende vaner og spillet adfærd dit barn.

  • Grundlæggende fase: I den grundlæggende fase, du ledsage dit barn ind i anlægget og holde dig selv et par timer i den gruppe værelse med ham. I perioden på tre dage, læreren dit barn observerer og tager forsigtig meste om gaming tjenester eller en interesse i barnets leg, kontakt med ham. Dit job er at give dit barn sikkerhed og ikke at skubbe det, at lege med andre børn eller til at flytte væk fra dig. Desuden bør du ikke lege med andre børn, for din afkom skal have følelsen af, at din opmærksomhed kun gælder for ham, og du er der altid.
  • Stabilisering og adskillelse fase: Ifølge Berlin-modellen, den næste fase begynder på den fjerde dag. I denne, læreren forsøger at hjælpe dit barn til frokost og lege med ham, for at opbygge et tillidsforhold. Du reagerer på dette stadium kun signaler af dit barn eller på anden måde få fat aktivt hvis dine børn endnu ikke har accepteret pædagog. Ellers samspillet er kun mellem lærer og barn, er du så at sige kun er til stede. Også på den fjerde dag i den første adskillelse forsøg er foretaget. Du siger farvel dig selv fra dit barn forlader plads til omkring en halv time, men bo tæt, så du kan hentes efter behov i gruppen rum. Reaktionen af ​​dit barn til denne første adskillelse bestemmer varigheden af ​​akklimatisering periode. til dit barn opfører sig selvstændigt og viser lidt irriteret ved separation sker cirka seks-dages tilpasningsperiode. Perioder med ophold på anlægget samt perioder med adskillelse gradvist øges.
    Men hvis dit barn forsøger i adskillelsen til at følge dig, når det græder og kan ikke blive trøstet af den pædagog, den afregning tiden er normalt udvidet til omkring to til tre uger.
  • Afsluttende fase: Stabiliseringen fase er færdig, hvis dit barn har etableret en første følelsesmæssige bånd til mor. Din ungdom protesterede dengang, selvom muligvis mod din afrejse, men kan hurtigt trøstet af pædagog. I den afsluttende fase Du behøver ikke holde dig på i børnehaven. men du er hele tiden at være i visse situationer for et barn Din fordi hvis båndet mellem dit barn og læreren er ikke nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 58