bike ‘s Puky 20 inch kinderen

Een Puky 20 inch wielen is de eerste racefiets voor veel kinderen. Procure u een overzicht van de Skyride 20-3 ALU en de Crusader 20-3 ALU en te zien hoe de twee 20-inch modellen zijn voorzien van Puky.

Overzicht van twee Puky 20 inch modellen

De fabrikant Puky heeft twee 20-inch modellen - De Skyride 20-3 ALU en de Crusader 20-3 ALU. Het eerste model is wit van kleur combinaties / roze en kiwi / zwart beschikbaar is, het model Crusader blauw van kleur variaties / zwart en kiwi / zwart. Volgens de fabrikant Puky 20 inch fiets voor kinderen vanaf een hoogte van 120 cm wordt aanbevolen. Omdat de fiets van het kind is meestal het eerste wiel, met uw kind deelneemt aan het wegverkeer, zijn beide modellen uitgerust volgens de toepasselijke bepalingen van de StVZO (StVZO).

Met uitzondering van het frame, beide modellen hebben dezelfde kenmerken. De Skyride 20-3 ALU heeft een diepere item dat uw nakomelingen het mogelijk maakt een licht aan en uit.

Basisuitrusting van Puky 20 inch modellen

  • brake: De Puky 20 inch racefietsen hebben een reminrichting, zoals voorgeschreven door de Wegenverkeerswet. Dit betekent dat de modellen zijn voorzien van twee onafhankelijk werkende remmen.
  • Verlichtingssysteem: Of reflecterende strepen in de banden, led-koplamp, en het rood achterlicht reflector of de parkeerplaats lichten op het rek -, zodat uw kind te zien en in de schemering of slechte weersomstandigheden of kan worden gezien zijn de twee Puky modellen ook met een passende verlichting en reflectoren als van homologatie de voorgeschreven wijze uitgerust.
  • Fietsbel: De bel bij de racefiets als gedicteerd een helder klinkende model, want weggebruikers Uw nakomelingen moet in staat zijn om de aandacht te vestigen op zichzelf.
  • Chain bescherming: Voor de meer ervaren fietsers de kettingkast is slechts de helft gesloten op de 20-inch modellen. Maar deze inrichting ook voldoende bescherming zodat geen toevallig gevangen of kledingstukken in de keten zijn verontreinigd met vet.
  • versnellingen: De twee Puky 20 inch racefietsen zijn voorzien van een kindvriendelijke 3-versnellingsbak. Een familie-uitje met een lichte stijging van niets in de weg staat.
  • Carrier: Of het school of sporttas - op de bagagedrager kan uw kind gemakkelijker uit verschillende items.
  • Fenders: De voor- en achterwielen van 20-inch modellen Puky respectievelijk uitgerust met een spatbescherming. De kunststof spatborden voorkomen dat de kleding van uw kind tijdens het rijden vuil.

Schaffen voor u in ons artikel "20 inch kinderfiets: Het belangrijkste in één oogopslag" moet een overzicht van hoe een rijklaar racefiets te hebben.

Puky 20 inch fiets met het GS-keurmerk gecertificeerd

bike 's Puky 20 inch kinderen is gecertificeerd door TÜV met GS-keurmerk voor "getest op veiligheid". Dit zegel zorgt ervoor dat de fiets van het kind voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 6