Birnenmus kog: Sådan

einzukochen Birnenmus er ideel for dem, der ønsker at have ved hånden dejlig hjemmelavet frugtpuré på lager. Her er vejledningen for at gøre det.

Konserverede pærer er en rigtig delikatesse, værdsætte selv de små. Ikke så mærkeligt, fordi pærer er blandt de frugter med en særlig høj indhold af fructose og et fint aroma. Bedre end produkterne fra markedet, er i alle tilfælde-kogte pureer. Det er, hvad så sukkerholdige sorter som pærer selv uden en ekstra sukker tilføjelse.

Når Birnenmus-bevare både den lageropbygning i twist-off krukker muligt, og de sylteglas i klassiker. de første trin er de samme for begge fremstillingsmetoder. Pærerne er først skrællet, seedet og skæres i små stykker. Således at pærerne er ikke brune, du lægger de skrællede stykker i mellemtiden i en skål med vand og en tvangsindløsning af citronsaft. Afhængig af den anvendelse, som du ønsker at koge ned Birnenmus du kan smag det med forskellige krydderier. Muligt omfatter kanel, vanilje, citronskal eller stjerneanis.

Birnenmus koges ned: to forskellige metoder

Bruger du til lagring af twist-off låg, de lave mad fra næste 10 minutter, så de er sterile. Så du fylde pære stykker og krydderier til at smage i en gryde og giv tilføjet så meget vand, at stykkerne bare er dækket. Nu du koge pærerne og fylde kogende varm masse til en centimeter under kanten i glassene. Lukning det ud og læg den i et par minutter på hovedet.

Ved brug af krukker Du udfylder de rå pære stykker med krydderier i sterile beholdere og fylde dem med vand. Nu glassene forsegles med gummiring og låg og sikret med klemmer. Placering koge krukker i en stor gryde og lad Birnenmus. Ved 90 ° C tager det ca. 30 minutter. derefter tage ud krukker og lad dem afkøle. Var Einkochprozess vellykket, hætten holder trods fjerne beslag på glasset.

I twist-off glas låget skal være let bulet indad. Det således fremstillede Birnenmus holder for omkring et år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 58