Blære infektion under graviditet

Ved de hormonelle forandringer under graviditeten kvinder er særligt udsatte for blære-infektioner i denne periode. Men selv hvis blæren normalt kan inddrives fra uden medicin, bør gravide kvinder konsultere en læge for at undgå komplikationer i graviditeten.

Er blære infektion almindelig i graviditeten?

I en blære infektion normalt sidder i urinvejene patogener hos kvinder intestinale bakterier resistente. Patogenerne kan så vandre gennem urinrøret ind i blæren og udløse en såkaldt "blærebetændelse".

Gravide kvinder er særligt sårbare over for denne form for infektion, fordi under graviditet hormonet progesteron opbløder musklerne i hule organer, og dermed de nedre urinveje. Du er udvidet derved. Bakterier kan let trænge gennem urinrøret, formere og udvide mere let på ureter og nyrebækken. har også en whack af Muskultur resultat i langsommere urin strømmer fra nyrerne til urethra. Bakterier er så vaskes ud med det samme, men har mere tid til at formere sig.

Display Bogtip: Spis lige under graviditet og amning

Bogtip: Right mad under graviditet og amningHvad skal jeg spise i min graviditet og bedre ikke hvad? Hvad jeg spise for at være sund og at holde sig i form? Svarene på disse og mange flere spørgsmål om ernæring under graviditet, du finder i denne bog.

Symptomer på blærebetændelse

  • Brændende under vandladning
  • Gå hyppige og besvær i toilettet.
  • Urinen er blodige i nogle tilfælde.
  • Ofte han lugter dårligt.
  • Undertiden blære infektion er også forbundet med mavesmerter.
  • blære infektion spredes yderligere ud, kan det også forekomme feber og smerter i nyrerne området.

Komplikationer ved blæreinfektion i graviditeten

Er en blære infektion under graviditeten behandles i tide, er det ikke udgør en risiko. Men forbliver infektionen ubehandlet for længe, ​​sprede bakterier trænge længere og kan også være i skeden.

En særlig kritisk form for blærebetændelse, den hyppigst anvendte i graviditeten, er den asymptomatisk urinvejsinfektion. I denne form, selv om der kan påvises bakterier i urinen, men ellers forekomme nogen klager. Ifølge den faglige sammenslutning af gynækologer denne form for urinvejsinfektion forekommer i 5 til 10 procent af alle graviditeter. Da de gravide kvinder ikke mærke infektionen, kan det ofte blive behandlet sent. Den patogen havde derefter masser af tid til at sprede sig til nyrerne. Ifølge Sammenslutningen af ​​Obstetrikere og gynækologer, derfor er ikke tilgængelig i 40 procent af tilfældene, pyelonefritis forekomme. Nyrefunktionen er nedsat i disse tilfælde. For gravide kvinder så også risikoen for en tidlig eller abort stiger.

For at detektere blæreinfektion i tid, urinen test er en integreret del af de checkups. Går du til din almindelige læge eller jordemoder, du bør risikoen for alvorlig infektion selvfølgelig kan derfor reduceres betydeligt.

Blære infektion i svangerskabsforebyggelse

For at forhindre en blære infektion, bør du gøre livet så svært som muligt bakterier:

  • Tag masser af væske dig til at skylle ud de første bakterier.
  • Sørg for at du aflæse tilbage efter en afføring fra fronten for at udføre eventuelle bakterier i skeden.
  • Anvendes ved rengøring kønsdelene ikke stærke sæber eller intime sprays fordi den naturlige beskyttende coating er således ødelagt og naturlige skjold mod blære infektioner og vaginal svampe.
  • USER henvisning til øget udflåd, eller ukontrollerede vandladning trusseindlæg som er åndbar.

Behandling af en blære infektion i graviditeten

Skulle din læge kan identificere en blære infektion, behandles med antibiotika. Din læge vil dermed vælge produkter, der er så skånsom som muligt for dig og din baby. Behandlingen bør, alt efter hvor stærk infektionen skal vare mellem tre og syv dage til at dræbe eventuelle bakterier sikkert. I svære eller recidiverende infektioner, kan tage længere behandling.

Selv under behandling, er det vigtigt at drikke en masse og regelmæssigt tømme blæren. Dette hjælper kroppen til at skylle ud bakterier. Især god er vanddrivende teer fra apoteket. Også varme, for eksempel i form af en varmedunk hjælper.

Hvis du ofte lider af Hanrwegsinfektionen, tale med din læge om andre mulige årsager og tilsvarende foranstaltninger. Og langsigtede behandlinger er mulige, med hvor immunsystemet er bygget op i boblen igen og styrket og bedre infektioner kan trodse igen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 8