Boiler of onder een bureau: Dat je moet weten

Als er geen centrale warmwatervoorziening in uw huis, dan moet het water rechtstreeks opgewarmd in uw appartement met een boiler. Er zijn verschillende opties van waterverwarmer onder een bureau en een kleine geheugen. Heeft u een paar voorstellen.

Boiler of onder een bureau: hoofdzakelijk een laag stroomverbruik

Het maakt niet uit welk apparaat u ook kiest: De ketel verwarmt het water met behulp van elektriciteit. Daarom is het vooral belangrijk dat je voorzichtig een energiebesparende apparaat aan te schaffen zijn.

Voordelen van de onderbouw unit met kleine berging

Een Untertischgerät is zeer compact en past goed onder de gootsteen of de gootsteen. De capaciteit bedraagt ​​gewoonlijk vijf tot 15 liter. Het voordeel is dat het warme water wordt opgeslagen in de container en is per direct beschikbaar, dus als je het nodig hebt. De boiler anderzijds, verwarmt het water alleen wanneer nodig. Een zogenaamde geopende winkel heeft een uitlaat waardoor de stoom kan ontsnappen en zal altijd worden geïnstalleerd met een lagedruk fitting.

Voordelen van een doorstroomverhitter

Zoals de naam al zegt, een boiler verwarmt het water als het door. Echter, terwijl de onder-counter unit met boiler zal geen warm water komen als het geheugen eenmaal leeg is, kan de boiler blijven warm water te voorzien. Om een ​​boiler is geschikt voor kamers waar u veel warm water nodig hebben in een keer, bijvoorbeeld bij het douchen. Een alternatief is een grote muur geheugen met maximaal 150 liter. Maar niet iedereen is nog ruimte voor een grote doos in de badkamer.

Voordelen van een kleine geiser

Ook boiler zijn verkrijgbaar in een zeer klein formaat als tafelapparaat. Deze mini-apparaat is zo klein dat deze eenvoudig kan worden bevestigd, bijvoorbeeld onder de wastafel in het poeder kamer. Echter, het is alleen geschikt voor enkele wastafel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 77