Børn bagning

Børn elsker bagning - den behagelige duft, der breder sig i hele huset, æltning med hænderne dejen til at forsøge at dekorere kagen. Uanset om sikkerhed, opskrift udvælgelse eller dekoration - vi har du sammensætte nogle tips til at hjælpe dig og dine børn har det sjovt, mens bagning.

Børn bage lide og nyde at bruge det til at dekorere kager, småkager og Co. farverige. For alle de sjove børnene lære gennem Contribute og prøve alt vigtigt om håndtering af fødevarer, dens forberedelse og smag.

Bagning med børn - med disse tips til en leg

  • sikkerhed: Hvis du og dine børn ønsker at bage, bør du altid være opmærksom på sikkerheden. Få en bageplade fra den varme ovn, understregning chokolade på kage eller hakke nødder og tørret frugt. Tal med dine børn før bagning, derfor, om mulige farer.
  • opskrift: Uanset om du søger at bage med din afkom en lækker pizza dej, kager, muffins, kiks eller cookies - opskriften skal være godt valgt. Gennemsøge dit barn med en bog og selv bestemme en opskrift, der er let at tilberede. Ideelt set din kræver kun et par ingredienser, og det er en dej, som du kan bruge med det samme uden lange ventetider.
    Tip: Normalt Lagkager er velegnede til bagning. Børn kan nemt blande i en skål og derefter dejen uden ventetid tilsættes direkte ind i bagning parabol ingredienser.
  • forberedelse: Når bagning børn ikke vise sig langt udholdenhed ofte er derfor ideelt set alle ingredienser som smør, æg og mælk klar. Den yngre din afkom, jo ​​mere du bør også forberede. Måske kan du endda ælte dagen før dejen. De bagere kan derefter svare til vælte ind på stansning og udsmykning for eksempel i kiks og småkager. Vask stadig hurtige hænder, sat på forklæde og gå!
  • Alderssvarende opgaver: Det er vigtigt, at børn får opgaver i bagning, der passer til deres alder. Små børn elsker at ælte dejen. Din afkom ville være sikkert, hvis han så kan skære cookies fra hans stykke dej. Batter er velegnet til børn, som allerede kan gøre meget af sig selv. Muffins er derfor perfekt - de er lavet hurtigt, består af en simpel dej og kan være smukt dekoreret derefter. Desuden er det at fylde hver muffinforme sjovt.
  • Udsmykning: Når bagning børnene har det sjovt at dekorere deres små mesterværker. Hvad enten flydende chokolade, farverige drysser, revet kokosnød eller glasur - der er så mange muligheder. Din afkom kan male, for eksempel med de smeltede overtrækschokolade chokolade fine streger på kage eller kiks. Til dit barn dypper en lille ske i flydende chokolade og derefter male linjer og mønstre på de søde kager.
    Tip: For den søde dekoration er der også sunde valgmuligheder. Din kage du kan også leveres med tørre frugter som banan chips eller abrikoser.
  • vask: Kagen er bagt og Ornate, men nu skal fastsættes endda tilbage kaos. Den vask er en for dig og dine børn bare til bagning, da den senere nippe på søde behandler.

Bages fremmer finmotorik

Ælte dejen og udsmykning børn er ikke eneste uafhængige, men også at forbedre deres finmotorik. Animer dine børn bagning let at lave en masse af sig selv. Du vil se, at dit afkom vil meget bedre til med tiden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 60