Brown spotten plaats Periode: Oorzaken

Misschien heb je zelfs ooit de ervaring dat je een bruine vlekken in plaats van de periode heb gehad. Natuurlijk, je wilde weten wat de oorzaak van dit bloeden en of het spotten kan betekenen dat u zwanger bent. Wij zullen u vertellen.

Wat is een bruine vlekken en hoe ze te herkennen?

Onder een spotting: een zwak uitgesproken bruinachtige genitale bloedstroming, die buiten de normale menstruele of in plaats van de normale menstruatie plaatsvindt. U kunt spotten deels te wijten aan de kleur en de andere op de consistentie te herkennen. Een spotting is meer bruin dan rood en in hun consistentie veel dikker en taaier dan een regelmatige periode.

Wat oorzaak kan een bruine hebben spotten plaats periode?

In principe kan een bruine vlekken als gevolg van drie redenen: Biologisch, hormonale en mechanische invloeden. hormonale veranderingen in het vrouwelijk lichaam zijn verantwoordelijk voor de meeste spotten. Ze kunnen optreden wanneer een corpus luteum zwakte aanwezig is, een uitgestelde regeneratie van het endometrium is met u of u last heeft van endometriose. Ook psychologische stress of bepaalde medicijnen kunnen bruine vlekken in plaats periode veroorzaken. Theoretisch, andere onderliggende ziekten of zwangerschap als oorzaak denkbaar.

je moet als gevolg van het spotten van de dokter?

Een bezoek aan de gynaecoloog is geschikt als u nog andere symptomen zoals buikpijn, misselijkheid of malaise toevoeging aan het spotten verspürst.

Kan een bruine vlekken in plaats periode een teken van de zwangerschap?

Ja, het is theoretisch mogelijk. De hormonale veranderingen in het vrouwelijk lichaam, die begint direct na de bevruchting van de eicel kan dergelijke bloeden veroorzaken. Maak een test of laat een mogelijke zwangerschap door een arts te verduidelijken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 25 =