Brun spotting i stedet Periode: Årsager

Måske har du endda nogensinde haft den erfaring, at du fik en brun spotting i stedet for den periode. Selvfølgelig, du ønsker at vide, hvad der er årsagen til denne blødning og om spotting kan betyde, at du er gravid. Vi vil fortælle dig.

Hvad er en brun spotting og hvordan man kan genkende dem?

Under en spotting betyder en svagt udtalt brunlig genital blodgennemstrømning, som finder sted uden for den normale menstruation eller stedet for den almindelige menstruation. Du kan genkende en spotting dels på grund af farven og den anden på konsistensen. En spotting er mere brun end rød og i deres sammenhæng meget tykkere og hårdere end en almindelig periode.

Hvad årsagen kan have en brun spotting i stedet periode?

I princippet kan en brun spotting skyldes tre årsager: Organisk, hormonal eller mekaniske årsager. hormonelle forandringer i kvindens krop er ansvarlige for størstedelen spotting. De kan forekomme, når en corpus luteum svaghed eksisterer, en forsinket regenerering af endometriet er med dig, eller du lider af endometriose. Også psykisk stress eller visse former for medicin kan forårsage brune pletter i stedet periode. I teorien, andre underliggende sygdomme eller graviditet som en årsag er tænkelige.

du er nødt til på grund af spotting lægen?

Et besøg til gynækolog er hensigtsmæssig, hvis du stadig verspürst andre symptomer såsom mavesmerter, kvalme eller utilpashed over at spotte.

Kan en brun pletblødning i stedet periode være et tegn på graviditet?

Ja, det er teoretisk muligt. De hormonelle ændringer i kvindens krop, som begynder umiddelbart efter befrugtningen af ​​ægget kan forårsage en sådan blødning. Lav en test eller lade en mulig graviditet af en læge for at afklare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 44