Caraway peräpuikkoina: Eli auttaa vauvaa

Vauva on vatsakipu ja turvotus? Koliikki voi olla ahdistavaa ja painaa teitä äitinä. Helpotus antaa kumina, esimerkiksi peräpuikkojen muodossa kumina. Älä selitä, kun kumina auttaa ja kun oikein soveltamalla vähiten kumina peräpuikkoina kuin antroposofinen lääketiede.

Caraway peräpuikkoina: Joten ei tämä yrtti

Jos vauva kärsii ilmavaivat, se paina kaasuja vatsaan, joka voi paeta. Lääkekasvin kuminaa, jota kutsutaan myös Carum, sisältää eteeristä öljyä, joka pehmentää luonnostaan ​​turvotusta ja kouristelua maha alueella. Lisäksi, kumina on antibakteerinen vaikutus ja voi tukea digestio rauhoittava hermostunut vatsa. Samasta syystä hän on niin suosittu kuin kulinaarinen yrtti ja on usein syödään flatulent elintarvikkeet kuten kaalin ja tuoretta leipää.

Odota ja katso

Vauva voi juoda suoraan kumina kuminan ja anis ja fenkoli teetä. Jos vielä imetät, vauva voi ottaa hänet rintamaidon kautta, jonka juot sen itse. Tärkeää tietää: Kümmeltee stimuloi maidontuotantoa. Vauva on ilmavaivat, voit myös vatsaansa kevyesti kuminaöljy myötäpäivään hieronta. Kuminalla peräpuikkoina myös antaa hänelle helpotusta. Kuminan sisälsi säädökset samanaikaisesti suoliston rentouttava ja antibakteerinen. Vaikka ummetus kumina peräpuikkoina voi olla hyödyksi.

Oikea soveltaminen kumina peräpuikkojen

  • Kuminan peräpuikko eri valmistajien saat alle kymmenen euron reseptiä apteekista.
  • Anna itsesi olla neuvonut apteekissa ja lukea käyttöohjeet. Yleensä kannattaa vauva jopa kolme kertaa päivässä puoli peräpuikkoina antaa pikkulapsille alle vuoden viikkoina vain kerran päivässä.
  • Ennen Sinun täytyy jakaa kumina peräpuikkoina pituussuunnassa.
  • Puolitetut peräpuikkoina voit kostutetaan pikkuvauva öljyä, joten voit helpommin työntää peräsuoleen sitä.
  • On mahdollista, että vaippa pian antamisen jälkeen peräpuikko on jo täynnä.
  • Viimeistään jos ei ole parantunut kahden päivän kuluttua, kannattaa kysyä neuvoa lääkäriltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 54