Cervix heilig: Dat betekent dat het

Je hebt gehoord van uw gynaecoloog die de baarmoederhals is heilig of hebben struikelde over deze uitdrukking in het paspoort van de moeder? Niet uit te leggen wat baarmoederhals heilig is.

Staat van de baarmoederhals belangrijke indicator

Als onderdeel van de baarmoederhals, de baarmoederhals is een belangrijke factor in de zwangerschap. Het beschermt, goed gesloten, het ongeboren kind tegen ziektekiemen. Als de geboorte is in de vleugels, de baarmoederhals begint langzaam te verwijden om de weg voor de baby vrij te geven.

De conditie van de baarmoederhals wordt waargenomen tijdens je zwangerschap Bij elk onderzoek naar tekenen van vroeggeboorte of complicaties op te sporen. Zodra uw baarmoederhals opent in de late zwangerschap is ook gedocumenteerd hoe ver het is geopend.

Cervix heilig: Dat betekent dat het

De term cervix heilige kan worden gevonden in uw moederschap pas of bevindingen tijdens je zwangerschap weer. Het verwijst naar de richting waarin de baarmoederhals blijkt. Cervix sacrale betekent vlakken naar achteren en de wervelkolom. Deze richting zal veranderen met het einde van de zwangerschap, de cervix Vervolgens wijst in de richting van de mantel (mediaal). Zo is de richting waarin de baarmoederhals is, geeft de arts aanwijzingen over hoe snel de geboorte wordt verwacht.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 71