Clever 11-jarige uitvindt “chemo rugzak” voor kleine kankerpatiënten

Haar strijd tegen kanker inspireerde de 11-jarige Kylie Simonds aan een levensveranderende apparaat te ontwikkelen. Ze ontwierp een "chemo Backpack"Dat zorgt ervoor dat kinderen met kanker om hun infusies rond dragen zonder de anders noodzakelijke metalen staaf met hen.

De 11-jarige Kylie Simonds uit de Amerikaanse staat Connecticut is een inspiratie voor velen. Haar strijd tegen kanker dreef hen op een apparaat dat nu vele levens kan veranderen uitvinden.

Kylie weet nog goed hoe lastig het was om hun chemotherapie infusies altijd rond te duwen op de juiste metalen staaf met hen. "Het was moeilijk om met het lopen. Ik heb altijd iemand nodig om ze te duwen voor mij omdat ik erg zwak tijdens chemotherapie voor altijd was ", zegt het meisje. Om deze reden, ontwikkelde ze een innovatief "chemo rugzak", waarmee kinderen hun infuus rond te dragen om het lichaam met je mee.

Voor hun uitvinding, heeft de slimme meid is onderscheiden met diverse awards. Kylie, die nu kanker-vrij voor twee jaar, is nu de hoop dat ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van een werkend prototype van donaties. Dit zou ervoor zorgen, het klinisch directeur van een Amerikaans ziekenhuis dat kankerpatiënten, ondanks hun ziekte een gevoel van mobiliteit en vrijheid eindelijk kan krijgen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =