Clusterfeeding: At du har brug for at vide

Du ammer og spørge dig selv, hvad det handler om konceptet Clusterfeeding om? Må ikke forklare, hvad det hele handler om.

Clusterfeeding - hvad betyder det?

Clusterfeeding er et begreb, der er taget fra den engelske brug. Cluster er oversat til begrebet akkumulation. Præcis her, er det også, når der anvendes emnet Clusterfeeding. Især hos spædbørn dette udtryk er blevet almindeligt. er det faktum, at en ophobning af begivenheder stadig finder sted betød.


I modsætning til den klassiske amning, som finder sted normalt med intervaller på omkring fire timer, når du lægger barnet Clusterfeeding signifikant hyppigere. Dette kan betyde, at barnet kræver Clusterfeeding selv ved ofte kræver en ekstraordinær mængde og til mad. Men der er absolut mulighed for, at du selv beslutter som mor dig for forskellige årsager til Clusterfeeding.

Amning on demand

Generelt betyder Clusterfeeding at sætte barnet modermælk til rådighed efter behov. I første omgang i deres liv har babyer alligevel kun to erhverv, nemlig at drikke eller sove. Barnets sutte er vigtigt for din mælkeproduktion. Lær dig så efter at have drukket brug din baby, så er du automatisk får nok mælk til rådighed. De fleste babyer vågne op af sig selv gennem sult og dybest set en nyfødt bør anvendes inden for 24 timer ti til tolv gange, da de har en meget lille mave og derfor ofte har brug for mad.

Men selv med en lidt ældre barn Du tag ikke fejl, hvis du kan lide natten stadig ammer din baby længere sigt. Især hvis barnet drikker svag, har en lav vægt, eller som er for eksempel i en af ​​de mange intense perioder med vækst eller kræves af andre årsager oftere for udvikling af fødevarer, regelmæssig amning er altid lige ved Clusterfeeding. går galt kan du som forælder, når de anvender regelmæssig ingenting, for en baby, der er ikke sulten, ikke engang at drikke.

Er du i tvivl om de Clusterfeedings derefter henvendelse til jordemoder eller børnelæge, som det ofte er barnet kan faktisk være forsynet med mad og bør være.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 87