Coconut Oil Hair Behandeling: Hoe werkt het?

Ons haar wordt blootgesteld aan veel stress. In de zomer zijn er zon en wind die kan uitdrogen van het haar, in de winter is koud en verwarmde lucht. De onjuiste zorg of heet föhnen kan het haar beschadigen. Als je iets wilt goed een keer te doen voor je haar, moet je conditioner toepassen van een kokosolie. We zullen u hier laten zien hoe het te doen!

Blunt en dof haar met broze tips hoeft niet. Met kokosolie kun je gestrest haar te helpen op een natuurlijke manier. Het heeft, dankzij de waardevolle inhoud van een voedende en hydraterende werking. Ook droge of vette hoofdhuid doet goed met regulerende werking.

De kokosolie haar behandeling kunt u één keer per maand, maar indien nodig, een beetje vaker. Haar moet in voorbereiding worden gewassen met een milde shampoo die vrij is van siliconen. Het haar wordt dan grondig gespoeld wreef zachtjes en gekamd voorzichtig met een grove kam. Nu een eetlepel extra vierge bio kokosolie geeft u in uw handen. Lichaamswarmte de kokosolie, die vast is bij normale kamertemperatuur, snel vloeibaar en kan worden verspreid van de hoofdhuid van het haar. Dus je begint met een hoofdmassage en dan werken de olie in het haar tips a. Als je lang haar hebt, kun je iets meer kokosolie te gebruiken indien nodig.

De kokosolie haar behandeling moet nu wat tijd om te handelen. U kunt tijdens die binden aan het haar of het aantrekken van een badmuts een handdoek. Na een uur de kokosolie haar behandeling kan worden gewassen met een milde shampoo. Het haar voelt nu veel soepeler na droging en schijnt prachtig. De hoofdhuid is hersteld. De kokosolie haar behandeling heeft zijn effect gehad!

Als alternatief kunt u ook olijfolie of ei te gebruiken voor een zelfgemaakte haar behandeling. Probeer het maar een keer!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2